3 saker som gör mig glad!

Tre fina saker sen jag kom hem till Sverige:

1.


Finaste skorna som jag suktat efter i flera månader låg i ett paket ända från Australien och väntade på mig när jag kom hem från Rom. Bästa födelsedagspresenten! Tack Fina fina storasyster!

2.


Det känns som vår i luften och mitt på dan var det så varmt att jag bara hade kavaj på mig när jag stack iväg på hembesök!

3.

Att pojkvän överraskade med att ha tagit ledigt på fredag och kommer redan imorgon istället för på lördag morgon.

Finns många anledningar att älska livet idag!

Roma baby!!

Har landat i soffan efter en lång dag på jobbet tätt följt av 30 minuter på löpbandet och ett magpass. Har just käkat lite och sitter nu och dricker te, lyssnar på Missy Higgins och kollar igenom bilderna från Roma. Maria har mkt finare bilder för hon tog både med sin systemkamera och med mobilen som tog finare bilder än min. Dock hände ngt med minneskortet under resan och det fungerade inte som det skulle. Hoppas hoppas det löst sig!

Tänkte att jag strax ska sätta mig och skriva ihop ett brev till sas för jag tycker det är värt att skicka iväg kvitton och sånt när jag ändå sparat det! Men först ska jag lägga upp några bilder här från vår helt fantastiska långweekend i Rom. Vilken underbar stad och vilket fantastiskt sällskap. Gud vad jag har njutit!


Den lilla innergården på vårt hotell.

Dörren som är öppen gick till vårt hotellrum och utanför hade vi bord och stolar där vi spenderade flera kvällar åt att dricka rött, äta oliver, ost, brie och choklad och prata massor. Hur mysigt som helst!


Fontana di Trevi.

Cafehäng i solen på ett torg i ett myller av folk.

Kontraster.


Fin trappa med vackert ljus som vi gick på en dag.



Uppe i Cupolen i Vatikanen.

Långt där uppe var vi. Japp, vi gick alla 551 trappstegen!

Efter Vatikanen blev det en sen Pizzalunch med ett glas rött i solen, bira för Marre. LOVELY!



Dag två tog vi Colosseum. Eller ja, Colosseum tog mig, rättare sagt. Med storm. Trodde aldrig jag skulle reagera så men jag rös av den häftiga känslan första gången jag såg Colosseum. Tänk att en gammal byggnad kan få mig alldeles knäsvag, va!?

Rom är vackert. Kan icke förnekas.

Ännu en italiensk lunch på uteservering!



Spanska trappan!

Tjejkväll in Roma.

Mussolinibyggnaden. Häftig, maffig!

Förmiddagsfika mitt i den Italienska frukostruschen!

Marre blev spådd mitt på en kullerstensgata.


Åt sjuuuuuukt god mat sista kvällen. Vandrade länge och väl innan vi kom till restaurangen vi spanat in tidigare på dan men gud vad det var värt! Helt fantastiskt verkligen!




Vi njöt ett par sista timmar på en uteservering på en liten gata i Rom. Hej då för den här gången ROM. Ill be back, det kan du vara så säker på!

På Arlanda. Lite brunare, lite gladare, många resminnen rikare! (Innan jag upptäckt att baggaget blev kvar i Köpenhamn)..

Gud alltså, vilken fin helg. Kan inte minnas när jag skrattade så mycket under en och samma helg sist. Kan inte minnas när allt gått så fel men ändå blivit så rätt till slut. När jag stressat så lite fast jag borde varit sönderstressad av allt jäkelskap. Minns knappt när jag senast var såshär harmonisk som jag varit det senaste halvåret. Jag mår så jävla bra och jag har så fruktansvär mycket fint i mitt liv och den här helgen var en i raden av en massa fina helger. Gud vad jag älskar livet alltså. Gud vad jag älskar mig själv när jag mår såhär, är såhär lätt om hjärtat och när jag stressar så lite över oväsentliga saker som jag gjort sista månaderna.

Imorgon kommer min pojkvän för han har överraskat med att ta ledigt på fredag eftersom det är min födelsedagshelg. Bara en sån sak. Jag måste ha världens finaste pojkvän!

Kvällens låt: Timbuktu - Fallskärm
Idag sa min pojkvän att den här låten får honom att tänka på mig. Sånt är fint.

Tillbaka på Svensk mark

Har haft en helt fantastisk långweekend i Rom med en massa tokigheter och stressmoment på vägen som vi i efterhand har gapskrattat åt. Allt har varit fantastiskt och Rom är min nya all time favoritstad!

hade lagt in ett par bilder om det inte vore för att mitt bagage försvann någonstans på vägen och jag inte har varken smink, laddare eller linsvätska med mig hem. Inte okej SAS. Man slarvar inte bort någons bagage 2 ggr på en och samma korta lilla Weekend. Så jävla INTE OKEJ!

...


Tröttsam dag.

Sitter i soffan och skriver packlista inför helgens bravader i Rom. Försöker varva ner och landa efter den här dagen som har varit fylld till bredden med både det ena och det andra som har tagit på krafterna. Efter jobbet gick jag till Actic och körde 5 km på bandet. Inte så mkt för träningens skull utan mest för att jag behövde få rensa tankarna lite och för att det är för halt och mörkt för mig för att kunna springa ute (vilket jag mycket mycket hellre hade gjort). Efter löpningen körde jag 3 övningar för ryggen. Sitter nu i soffan och häver i mig massor av fil med museli och russin och försöker höja blodsockret lite. Lyssnar på Bon Iver och mitt låttips ikväll till er får bli Bon Iver med Perth. Fin låt som jag lyssnade på under alla mina flygningar i höstas. Den skivan med Bon Iver ingick nämligen i skivsamlingen i entertainmenten den månaden.

Har i övrigt mått jättekonstigt både igår och idag, skakis och lite illamående från och till, som ett konstant blodsockerfall haha Hoppas det försvunnit innan torsdag iaf! Gick och la mig åtta och somnade senast 8.30 igår så sömnbrist kan det iaf inte bero på!


Snart drar vi! Woop woop!

Hello Miss Sunshine!

Min pojkvän brukar säga att jag ser så ledsen ut ibland. När jag såg den här bilden som han tagit med mobilen fattade jag litegrann vad han surrat om alla de där gångerna.. Ser ju för fan helt tappad ut. Ingen smickrande look direkt haha

Måndag

Tanken var först att jag skulle följa med Annso till stallet och springa bredvid när hon red idag men det var så isigt och halt att vi ändrade planen till att jag skulle träna själv på Actic och sen skulle Annso hämta upp mig för en pysselkväll hemma hos mig istället. Planen ändrades imorse när Annso kom till jobbet och mådde illa och fick vända och gå hem igen. Så istället har jag varit på gymmet en sväng och sen varit och handlat och nu har jag precis ätit kvällsmat och landat i soffan. Har mått så smått illa hela dagen och haft halsbränna och det håller i sig. Hoppas det ger med sig under natten. Vill vara frisk som en nötkärna på torsdag när planet lyfter mot Rom!

Helgen då! I lördags lagade jag en trerätters åt min man tills han kom. Bruschetta till förrätt, ryggbiff, sallad och hemmagjord Tzatziki till varmrätt och egengjord chokladmousse med färska jordgubbar till efterrätt. Så himla nöjd med maten och Mr T gillade det mycket!

Chokladmoussen i lördags!

Tulpaner till Mr T.

Meny!

Söndagen var rätt slö. Vi gick upp vid 8 men sen la vi oss en stund igen efter frukost och råkade somna om. Sen gick vi en promenad i slasket och så stannade vi och byggde en snögubbe på vägen.


Och så påbörjade vi äntligen omklädningen av stolsdynorna. Ska få klart dem till födelsedagsmiddagen tänkte vi! En är klar nu iaf!


Före och efter. Stolarna ska få samma tyg på sitsen som barstolarna! Ljusgrå alltså.

Sen lagade vi middag. T gjorde qinoa-sallad och jag kryddiga färsbiffar med chilli, soltorkad tomat, feta, bacon och färska kryddor. YUM! Räckte till varsinn matlåda gjorde det med, lovely!


Sen kollade vi en dokumentär om Steve Jobs samt Wallander och sen var den helgen över. Som på ett kick. Kl 02.45 inatt lämnade T Uppsala. Men han kommer igen imorgon kväll!

På torsdag vankas det alltså Rom-weekend för mig och Marre! Återkommer till Svea Rike på måndag kväll. Vädret spås bli rather pleasant.


För övrigt. Det var så fint när jag gick till jobbet tidigt imorse. Älskar sådana morgnar när fåglarna kvittrar, krispig hög luft och soluppgång!


So Long vänner.

Produktiv lördag

Sitter i soffan med en hallon-proteinsmoothie med laptopen i knät och bra musik i högtalarna. Härliga lördag! Kollar runt på lite recept för i em/kväll kommer pojkvän och jag vill hitta något gott att överraska honom med.

Annars har jag haft en rätt produktiv lördag. Först snackade jag med syrran över Skype och sen hoppade jag i löparkläderna och joggade den vanliga rundan (7,5-8 km) i ett lugnt och skönt tempo. I början gick det tungt men efter en 15 min kom jag in i andra andningen och det var bara så skönt! Bara en kort slinga under löpturen som var oplogad och därmed lite tricky att ta sig fram på utan att halka eller snubbla. Annars var vägen plogad och fin.

Det fick bli underställströja, t-shirt och fleecetröja där jag hade luvan på huvudet. Det var faktiskt rätt lagom.
Här hittar ni dock ett inlägg av min vän J som vet lite mer vad hon snackar om när det gäller vinterlöpning! Tack J! Dock var brallorna sjukt irriterande för de åkte ner hela tiden (är van mina fantastiska Lorna Jane-brallor nu!) och så hade jag ingenstans att ha mobilen så jag fick ha den i toppen men den åkte ner och höll på när jag blev svettig. MÅSTE köpa nytt iphone-fodral, mitt gamla har gått sönder, sjuuuukt dålig kvalitet.

Sen när jag kom hem, efter att jag haft en lång skön stretch på mattan (jätteviktigt för höften!!) bestämde jag mig för att det verkligen var dags att ta tag i mina träningskläder, att organisera upp dem. Kolla skillnaden Förut låg de i en stor påse, huller om buller och inte vikta. Jag har här bara hällt ut dem på golvet:


Lite skillnad va! Jag har tom ett system på det hela. Från vänster: Färgglada toppar och svarta och vita tränings-BHar ovanför. Svarta/vita/gråa träningstoppar och färgglada tränings-BHar ovanför. T-shirtar och långärmade tröjor och träningsstrumpor med kort skaft ovanför. Träningsbrallor och vattenflaska ovanför. Där står också min träningsryggsäck nu. Fan vad nöjd jag känner mig!

Men nu ska jag ta och bestämma mig för recept och sen hoppa i lite kläder och cykla till Lutis och handla. För snart lämnar nog pojkvän K-d, hans utbildning skulle vara klar kl 14. Ha en fin lördag alla!

Over and out!

Lööördag!

Gooood Mooooorgon vänner!
Det är min första ensamna lördag på jag vet inte hur länge! Vaknade 7.20 imorse men låg kvar och drog mig. Råkade dock somna om så jag vaknade igen 9.22. Antar att jag behövde den där extra sömnen. Även om jag hellre hade gått upp tidigt, jag älskar ju morgonarna, det är något som kommit med åren. Det är en sån lugn och skön tid på dygnet. Hade sms från 4 olika personer när jag vaknade men de hade ju inte väckt mig för jag hade på ljudlös vilket är rätt ovanligt att jag har när jag sover ensam.

Har precis ätit en tallrik fil och ska nu äta kiwi och dricka mitt goda energizing-te och lyssna igenom Thåströms nya platta medan jag väntar på att siz i Australien ska lägga barnen för sen ska vi skypea. Sen tänkte jag försöka mig på en löprunda utomhus. Första för i år! Svårigheten är hur mycket kläder man ska ha, vad som är lagom. Men jag får prova mig fram helt enkelt. Sådana här gånger önskar jag att jag hade de där skalkläderna som Jenny alltid härjar om, och att jag visste något om dem haha

Kärlek på Alla Hjärtans dag!

Tulpanerna är fortfarnade jättefina! Gud vad jag älskar tulpaner, så våriga, så fina, så färgglada, sånt hopp om livet och så mycket mamma.

Fredag!

Har varit världens finaste väder i Uppis idag, det har känts som vår i luften! Jag älskar den känslan! Synd bara att jag har varit trött, seg, haft ont i huvudet och varit lite cranky idag.

Har landat i soffan med en proteinsmoothie. Har hunnit med att både gymma och handla på väg hem från jobbet. Snacka om att handling på fredag eftermiddagar är ett jävla skämt eller?

Ska strax ta en snabbdusch och sen cykla över till Jen för lite tjejsnack, rött, ost och kex.

Over and out!


Woop woop!

Spännande dag som började med en jobbintervju och avslutades med att jag var ordförande på FSAs årsmöte. Sen kom Tommy och mötte mig och så promenerade vi hem i snön tillsammans. Mycket bra dag på det stora hela.

Något hände med skärpan på den här bilden, så nej jag har inte sådär spinkiga ben haha

Nu ska vi mysa lite, inatt åker T tillbaka till skogarna igen och kommer tillbaka på lördag eftermiddag. Imorgon kväll ska jag och Jen kicka igång den här helgen med lite ost, kex och vin. Det är ungefär vad man pallar en fredagkväll och det kommer bli Lovely!  
natti.

Sjuklingen

Hemma och sjuk idag igen. Men jag är på bättringsvägen så imorgon blir det jobb igen.

Igår kväll kom min man och överraskade mig med blommor, choklad, lyx-glass och en triss (vann dock inget på trissen). Sånt är fint.

Adios.

PS Håll tummarna för mig imorgon, då händer något kul :)





Mammor kan nästan allt!

Ibland, eller ja, ganska ofta, kommer jag på mig själv med att tänka att, 'åhh jag önskar jag kunde fråga mamma om det'. Ofta är det lustiga grejer som mamma kanske inte alls hade en specifik kunskap inom men ändå ville jag alltid kolla med henne för att vara säker. Typ 'Men mamma, hur hade du gjort, vad tror du blir bäst liksom?'. Och mamma hade alltid ett smart svar på alla sådana där frågor med ett bra skäl bakom. Nu när jag är lite äldre kan jag komma att fundera på hur hon visste vad hon skulle svara på alla mina oändligt många frågor. Och just idag när jag tänkte att 'åhhh jag önskar jag kunde fråga mamma det', när det var en grej som jag och T diskuterade och inte visste hur vi skulle göra. Då tänkte jag: Undra om mina barn kommer tänka likadant. Och om jag kommer vara lika smart som min mamma och ha svar på allt, med ett bra skäl bakom. Jag hoppas det!


Finaste bästa mamma.

Sjukdag

Toooday!


Har haft en rätt mysig dag under rådande omständigheter. Ätit lite bullar, varit och handlat, gjort cilli con carne, pysslat lite med albumet, druckit mycket te och ätit panodil (Blev iofs helt svettig och tunganadad efter promenaden till affären, men ändå!). Fortfarande är det ljust ute och jag älskar ljusinsläppet i min lägenhet, det är så härligt!

Happy Valentines day Älskling!


Jag älskar dig.

God Morgon 2

Sådär ja, nu har jag vaknat på nytt. La mig inte direkt förut. Jag var vrål hungrig så jag la mig i sängen med en stor skål med fruktsallad, keso, kanel och mjölk och lästa gårdagens metro innan  jag somnade om. Det spännande samtalet kom strax efter halv tio och det var POSITIVT. Nu kan vi bara vänta, hoppas och hålla tummarna för nästa steg!

Idag är det Valentines dag och här ligger jag i sängen som den sjukling jag är. Fy tusan vad tråkigt, kom tillbaks älsk. Men then again, lite mysigt med. Massa ME-time. Tror jag ska gå upp och göra varm oboy och äta ett par kanelbullar till och läsa i min bok 'en dag' nu. Sämre kan man ha det som sjukling. Det gäller att göra det bästa av situationen! (Lite piller, lite hostmedicin och så fixar man att ha det mys istället för att ligga helt tappad med den jävla självömkan.)






sjukling

Älsk gick upp och hoppade in i bilen för att åka till Värmland för att jobba vid tre inatt (mådde fortfarande inte topp, men plikten kallade). Vi pussades hej då och sen tog det över en timme för mig att somna om och sen vaknade jag av klockan 05.20. Illamående, huvudvärk och hosta som gör ont ända ner i lungorna stod på schemat. Bestämde mig kvickt för ännu en hemmadag. Önskar b´friend var kvar här och tog hand om mig sådär som bara han kan. Ska kurera så snabbt och bra jag bara kan så kan jag säkert gå till jobbet imorgon. Jag behöver det, jag måste liksom gå till jobbet imorgon, mina kunder behöver mig och jag tror i vanlig ordning att jag är oumbärlig på min arbetsplats.

Nu ska jag sova ett par timmar innan jag väntar ett spännande samtal efter nio.

Natti.


Helgen!

Det är måndag igen och här ligger jag i soffan och nyser ikapp med min man. T var risig hela förra veckan och sen kom helgen och jag började också känna mig risig. Det har dock inte hindrat oss från att ha en jättefin helg. I fredags gjorde vi pizza och kollade på 'På spåret'. Sen firade vi vår egna lilla alla hjärtans dag i lördags eftersom vi inte är tillsammans imorgon. Åt frukost i soffan innan vi klädde på oss för att ta en promenad in till stan!

Hej hej Mister!


I stan gick vi till Magnussons där T bjöd på lunch. Det blev en sån himla god majskyckling med marinerade grönsaker och en krämig sås. Gud vad gott det var!




Sen gick vi till Pitchers och drack Staro och kollade på Pool-United. Pool inledde starkt men jag vet i fan vad som hände i andra halvlek. Det blev förlust och lite ledsamt.



Men så gick vi till Creperiet och tog en fika för att muntra upp oss (a.k.a mig). Det blev crepe med marängsviss till mig och crepe med nutella och kokos och glass till Mister. Mmmm, gott. Nästa gång ska jag nog ta banan och nutella!



På kvällen hade vi bokat bord på Romana, för T ville bjuda mig på fin middag. Men när kvällen väl kom så kände vi oss så risiga att soffan lockade mer, med en brakmiddag på Entrecote och sallad samt lite godis och mello. Så så avslutade vi vår alla hjärtans dag. Bästa jag haft!

Söndagen blev det inte många knop. Vi gick dock en promenad på kring 2 timmar. Mot slutet kände vi oss dock båda superhungriga och helt orkeslösa så då gick T till Coop och köpte färskt bröd och pålägg medan jag fixade varm choklad! Nostalgia!

Mister T fick låna min varma mössa! Man måste ha mössa när man är förkyld!




Sen på kvällen bakade vi kanelbullar som blev helt sjukt goda! Hade velat bjuda in nån som fick smaka de nygräddade fina bullarna men Annso satt fast på ett tåg i Skåne och Jen var busy med familj och några fler i centrala Uppsala kunde vi inte komma på. Så vi åt 5 bullar var istället. Det gick bra det med!




Men så kom måndag morgon och jag kände mig ännu sämre så en sjukanmälan fick det bli. Så vi har legat inne och tyckt synd om oss själva hela dan. Eller inte bara. Vi har varit och hyrt ett par filmer med och så har jag gjort fruktsallad och T lagat mat. Vi har sett Melancholia (rekommenderas! Första filmen som berört mig på flera år!).

Nu ska jag återgå till soffan med pojkvän. Känner mig sämre nu än imorse och hoppas på ett mirakel under natten!

Over and out.

Ps2

Gissa om jag blev glad när jag kom hem och möttes av en julklapp ändå från Vadstena i brevlådan. Jättefin kalender med en massa mysiga bilder på mina fina små killar och brorssöner vid vättern och en jättefin teckning från Isaac. Gud vad jag saknar er, hela familjen Lindell. Längtar efter nästa gång vi kommer ner och hälsar på!


Gissa om sånt här värmer när man kommer hem efter en lång dag!

Förresten...

...har jag inte varit helt och hållet destruktiv i min egen värld idag. Jag har faktiskt pysslat lite med en överraskning med. Fast jag kan ju inte berätta vad det är här förrän jag överraskat!


Saknar dig älskling.

PS

TSOOL har släppt nytt. Try Again heter den och den går på repeat här hemma. Får bli kvällens låttips, från mig till er.


Väldigt gammal bild från en svunnen tid i ett snöigt Umeå med vänner som saknas.


Onsdagsinsikter och motbjudande självömkan

Idag då. Jävla pissdag kan man väl sammanfatta det med. Har en av de berömda svackorna. Passande nog hade jag en inbokad session hos psykologen där det räckte med ett "Hur är det idag?" för att Alexandersson skulle börja lipa. Ja, det är ju så det är vissa dagar eller veckor helt enkelt. Efter psykologen gick jag till sats och drog av 5 snabba kilometer på bandet, stint stirrande mig själv i ögonen i spegeln framför med peppande musik som malde i öronen. Ibland är precis just det vad jag behöver.

Annars har jag gjort en bra insats på jobbet idag! Och på samtliga raster har jag ältat destruktiva relationer av olika slag och vad man gör åt dem (nej det handlar inte alls om mig och pojkvän så klart). Varför jag är för ´finkänslig´och varför jag inte säger ifrån trots att jag ägnar så mkt tid åt att prata om just det hos psykologen varje gång. Jag blir så förbannat trött på mig själv ibland.




Behövde peppa upp mig själv imorse med en kavaj. (Nej Terese, INTE en dag till med slashaskläder! fick jag säga upprepade gånger till mig själv.)




Svettig och tjusig efter gymmet. Säg hej till den nykokta kräftan. Hej hej.

Nej fy fan, nu får det vara slut på självömkan. Nu är det jag som tar mig samman och hoppar i duschen och går ner och hämtar tvätten. Imorrn blir det joooobb och så lunchspinning med Sandra och Jennie! Kul kul!

Over and out och god natt för den delen (hoppas bli klar med tvätten snabbt för sen vill jag hoppa i säng!)

Tisdagskvällen för mig själv

Jag är hemma i lägenheten och har redan hunnit jobba fulldag, promenera, köra ett bra ben + mag-pass på sats samt äta och har nu landat i soffan. Det kändes som en sån otrolig jävla lyx att få lämna jobbet medan det fortfarande var ljust och att sen lämna gymmet medan det fortfarande var en liten strimma ljus ute. Jag saknar ljuset, jag gör verkligen det. Särskilt under den senaste månaden har det varit tufft, tufft både med det ena och det andra. Man behöver ljuset då.

Nu ska jag sitta kvar här i soffan, lyssna på First aid kit, äta en grape och läsa lite bloggar i lugn och ro. Sen ska jag ägna kvällen helt och fullt åt mig själv och åt att laga min goda köttfärssoppa och att pyssla med fotoalbum och kort. Fint att ha ett par timmar över efter gymmet, åt att bara få skrota runt hemma. Jag saknar det. Livet har blivit så jävla busy, vet inte riktigt hur det hände? Hittar ju på så mkt kul med så fina människor så jag klagar verkligen inte. Men självklart saknar jag ju min egentid med. Ni känner mig.

Over and out.








Ge oss lite medvind nu dåååååå!

Ganska nyss hemkommen från gymmet. Har dock hunnit kasta i mig knäckemackor med ost, russin och proteinshake för att stävja den påträngande hungern. Efter jobbet gick jag och Annso på marknad på Vaksala torg. Jag köpte bara lite blommiga cupcake-formar, men det var ändå lite mysigt att strosa runt mellan alla stånden i kylan. Efter det gick jag till sats och körde en timme spinning puls och helvete vilket hårt pass! Fick till och med mjölksyra de sista minutrarna och det händer nästintill aldrig! Hann även köra styrka triceps, bröst och axlar innan passet. Riktigt skönt mör i kroppen nu sitter jag här i soffan och fryser (säg när fryser jag INTE?).

Så nu när jag är mätt och belåten ska jag ta och kasta mig i duschen!

På återseende!

Idag invigde jag en kavaj som jag köpte för många månader sedan men ännu inte använt. Fin tycker jag!


Ack Värmeland du sköna.

Hej hej!
Fatta den här. Tåget idag var i TID! Minns inte när detta inträffade senast, men skönt som fan var det iaf! Har haft en jättefin helg hemma i skogarna. I fredags fick jag och Matsen lite kvalistetstid över en middag bestående av favoriten älgbiff och sallad. Det var evigheter sen vi hade en kväll själva och kunde prata om ditten och datten, det vi så ofta gjorde förr. Fin kväll som alltid!

Sen kom lördagen, även den uppbyggd kring maten. Först bjöd Jonas och Em på frukost med nyfärska frallor från affären och annat gott. Sen blev det lunch hos mormor. Jag ochg T åkte dit tidigt så jag kunde hjälpa till och göra fruktsallad och vanlig sallad och plocka fram och sånt där. På kvällen vankades det familjemiddag i Gönäs på helstekt Oxfilé och potatisgratäng. Om det var gott?!


Det är så fint ute hos Mats/Jonas, i Gönäs. Utsikt från gården!

Lunch hos mormor.

Idag gick jag och T en låpngpromenad på isen på sjön. Två timmar vandrade vi runt i solen. Sköpn dag.






Nu har jag precis dragit ihop en chilli con carne så jag har ngt att lägga i matlådan imorgon. Fint som snus! Ska strax hoppa i säng, är så trött fast jag lagt mig tidigt hela helgen och hållit mig borta från alkoholen. Tror det beror på allergipillerna.

Natti natt gott folk!