ett tack går upp till vädergudarna

Det har varit en skön helg, full av det mesta kan man väl säga. Sjukt fint väder både fre + lör + sön, hur skönt som helst. Gårdagen ja. Efter att jag kommit hem från K-stad gick jag o Ante ner till Bykarns och tog en öl på uteserveringen (som tyvärr var begravd i skugga, men det råder man inte riktigt över).


Bykarns uteservering.

Blev kvar där ett tag innan det var en dusch som gällde och sen hem till Ante för alkohol och musik och sånt. Vidare till "Trädgården mitt emot Bykarns" (haha) innan det bar av till Paviljongen. När vi anlände blev vi utskällda av Mr Paviljong (a.k.a Pär) för att vi var så sena och det var fullt. Men som den pärla han är fixade han in oss lätt som en plätt. Dansade tydligen "axel-dansen" och pratade med alla inom räckhåll ungefär - Sjukt översocial, som vanligt när jag är i det tillståndet.

När placet stängde hade vi sjuk craving för pommes o drog hem till Ante och fixade det. Mitt i allt gick en propp och sen fann vi oss själva sittandes i dunklet med ett gäng tända ljus och åt pommes till tonerna av önskeradion. (Tilläggas bör att vi även ringde ett par gånger för att försöka komma fram o önska låt haha)

Satt i fönstret i Antes lgh på 4e våningen och rökte en nattcigg. Trots att Ante bad mig att inte sitta där. Fortfarande lika trotsig som när jag var fem.

Sitter just och försöker buda hem ett par sjyssta Ray Ban från Tradera. Sjukt sliten idag ska ändå medges. Tog mig upp vid elva, la mig och sola, gick och mötte upp Pär o Ante för lunch på Bykarns. Gick tillbaka till min filt och låg o solade och slappade, Ante kom förbi och vi blev kvar ett tag innan vi släpade oss ner till hamnen för att köpa glass. Sen gick vi runt på stranden och promenera lite.

Hur underbart är det inte att sommaren är här och man ka gå omkring klädd såhäroch njuta av livet!

Ja ungefär så har dagen sett ut. Skön på det stora hela men söndagsångesten ligger på bra idag mina vänner. Planerar att jag ska fara upp till Motala och hälsa på någon helg inom en inte allt för avlägsen framtid. Min fina far har lovat att sponsra min resa! Kanske kan jag passa in det så jag far när det är Sommarknäppen i Vadsten, vi får se.

Ha det bra folket
Ciao

Kramar till min fina mor!

Idag är dagen vi hyllar våra mödrar, så även jag. Vad hade jag gjort utan min mamma, vad hade jag varit utan henne?
Massa kramar till dig mamma, älskar dig.


sommarkänslor

Helt underbart skön kväll igår. Satt och grillade vid vårhallarna, sen spela vi kubb och brännboll. Sen drog vi vidare hem till Andreas och avsluta (som vanligt fredagar) kvällen på Bykarns. Ja det var en skön kväll men fan så full fröken Alexandersson lyckades bli. Men fan, jag bjuder på den, "Get me drunk and enjoy the show"!



Idag pallrade jag migg upp redan vid nio för att hänga med Christina till Kristianstad för lite (mycket!) shopping. Fan så jag shoppade, kortet gick varmt. Men det var trevligt, åt en riktigt god carbonara där i mitten någon gång och sen avsluta vi stadsbesöket med en glass i solen. Köpte bla en klänning:


Ikväll blir det nog tids nog ett besök på paviljongen. Men först lite öl i solen und so weiter..

Ciao Darlings

Jag kan inte leva mitt liv i en fantasivärld. Hög tid för omprioriteringar.

Ojoj, borde sova vid det här laget. Men varje gång jag för en gång skull har på ljudet på mobilen blir jag sittande med den vid örat eller knapprar sms. Har bla snackat med min fina syster i australien, var evigheter sen vi pratade och samtal med mina fina syskon gör mig alltid lika glad!

Jag med syskon (Minus Lotta o Adam) sommar -08

Annars har jag och Jen även hunnit kirra hotell i GBG och biljetter till Way Out West! Ska bli så sjukt kul verkligen, kul att ha något att se fram emot också! Sen har Jen kirrat biljetter hit till midsommar, ännu en sak att se fram emot. Utöver den underbara sommaren som är på väg och som jag hört ryktesvägen ska dra igång under helgen.

Tennisen gick hur bra som helsst och jag vann tom 2 game! Det är så jäkla kul och Ante är grym på att lära ut. Det börjar helt klart arta sig.

Fredag imorgon! Underbara, underbara fredag verkligen! Får se vad kvällen har att erbjuda, blir det grill n chill vid vårhallarna tro? Eller kanske något helt annat. Tiden lär helt klart utvisa. Själv ska jag sluta drömma o börja leva iaf, det lovar jag er här och nu. (Iaf at jag ska leva mer än jag ska drömma..)

Natti med er!

På smällen?

Helt sjukt, flera av mina kompisar ska ha barn. "Men de är ju så unga, bara som mej i ålder", tänker jag. Ja just det, jag är ju fan 25 år och det kan vara på tiden att få lite ordning på sitt liv vid den åldern. Så himla konstigt är det ju faktiskt inte, att de ska ha barn alltså. Kanske är det mer konstigt att vara i min situation, utan något, fortfarande kringflackande. Förmodligen.

Isaac, ett av alla mina fina syskonbarn! När är det min tur mån tro?

Anyways, nu ska jag ta cykeln o möta upp Ante. Ska mötas om exakt 3 minuter, men det är lugnt för jag ser att Ante fortfarande är online på msn haha

Ciao ciao folket!

Så nära får ingen gå


(Source: unknown)

Hörde Kräm med Kent idag på gymmet. Den låten är lite nostalgi alltså. Väcker känslor från ungdomen.

Spinning och gym gick bra och det var kul, svettades som aldrig förr kändes det som. Nu sitter jag här, nyduschad. Har ätit melon och kollat på senaste The Hills. Solen skiner igen och helgen är ännu lite närmare. Sämre kan man ha det antar jag.

Funderar på att lyxa med en veckas semester i sommar, i samband med att Norge-bror kommer hem och syrran har semester. Jag har ju semesterdagar över till det. Men ni känner mig - sämst på att ta beslut på egen hand. Som vanligt - Vi får se.

So Long

Carpe Diem

Vi ska börja med någon vårdtyngdsmätning på måndag, fick info om det idag. Jäkla avancerat och man ska använda en sträckkodsavläsare och grejer, ska bli intressant. Hur jag ska fixa det med mitt demensminne är en gåta, men jag löser det nog på något sätt haha

Helgens insikt ja. Det var att jag fan i mig måste ta tag i mig själv och börja leva där jag bor. Inte bara bo här utan verkligen leva här. Leva för dagen och släppa gammalt groll, tänka på mig själv och vad jag vill med framtiden. Många beslut ska fattas, jag är ju för fan vuxen nu, kan vara på tiden att börja bete sig efter det. Inte leva i något jävla la la land hela livet.

Ska snart iväg på spinning.

Ciao Darlings

Dagens insikt: Tisdag = Lillfredag!

Tennisen gick riktigt bra och jag gör framsteg, stolt över mig själv. Okej, jag är kanske ingen stjärna än men snart  så! Efter tennisen var vi värda lite glass och gick ner till hamnen och åt kulglass o mjukglass. Vi kom även till insikten att eftersom onsdag är lillördag borde ju tisdag vara lillfredag, mkt bra slutsats.

Igår firade mormor och morfar 60-årig bröllopsdag, fatta den!

Men nu åskar det här. O ni som känner mig vet vilken tönt jag är när det gäller åska. Så ni kan säkert föreställa er hur jag gömmer mig under täcket för att slippa se och höra haha. Vill inte alls vara ensam när det åskar.

Ciao

TennisTisdag

Har just slängt i mig ett par mackor och lite spanska jordgubbar. Snacka med Ante och vi kom överrens om att ta bilen till tennisbanan idag efter som det är regn och åska i luften (sägs det iaf). Wish me luck, idag ska jag äga haha


Söt klänning som jag testade på HM i helgen (Men inte köpte).

Såg för övrigt en lista över populäraste namnen i Sverige just nu. Inte särskilt imponerad av den listan ni. Var var Terese tex? Haha, nej men seriöst, det är svårt det där med namn alltså. Tydligen är Maja vanligast för flickor och Lukas för pojkar. Där ser man, där ser man. William låg på 4:e plats och det namnet tycker jag är rätt sött ändå.

Nej ni, nu ska jag hoppa i träningskläderna för om 8 minuter blir jag upphämtad.

Latah

Måndagsäventyr

Efter gymmet och en snabb dusch tog vi bilen till Stenshuvud och vandrade runt där i finvädret. Sen fick Pär för sig att vi skulle ta oss ner för klippväggarna till stranden, inte ta den vanliga stigen alltså. (Märk väl att P var som ett barn på julafton när han fick klättra runt där bland klippväggarna haha) Jag i mina nya vita tygskor och ljusa jeans, han i joggingskor och mörka jeans. Jaja, lite brudig är jag ibland, men inte kunde jag väl veta att vi skulle över stock och sten innan vi skulle nå vårt mål. Nerför klippväggarna tog vi oss efter många om och men och skrik från mig och vidare ner på den underbart vita, fina stranden där vi såg solen börja gå ner. Det är sjukt fint här nu, önskar ni också skulle få se.

Jag är sugen på riktig Maxiklänning (eller vad det nu kallas) Lång och svepande. Testade denna på Lindax, men den kändes inte helt klockren. Vet i huvudet ungefär hur jag vill den ska se ut. Många färger ska det vara iaf!

Efter upptäcksfärden tog vi bilen till hamnen i Kivik och käkade glass, kulglass så klart. Vandrade lite på piren och sen bar det tillbaka till Simpan igen. Det var kvällens äventyr det.

Jag känner mig inte så pepp inför kommande vecka. Men jag ska inte gnälla, jag vet att det finns de som har det värre..

Natti.


sol i skåne

Finfint väder och ändå har jag lydigt suttit inne på en bike och svettats. Skönt som tusan var det, att svettas ut helgens giftintag (som dock inte är alltför stort!). Jag försvarar mig dock med att jag o P ska åka upp till Stenshuvud och vandra runt lite där i det fina vädret. Jag får ju som ni vet galet dåligt samvete om jag inte är ute och tar tillvara på finvädret. Ibland kan man tro att jag tror att det är den sista fina dagen under min existens. Och så kan det ju iofs vara, man ska ju leva varje dag som om det vore den sista säger de ju.

Gammal bild på mej o Lindus

Anyway. In i duschen med mej.

Ciao

Im Back!

Yes, så var man tillbaka på sydligare breddgrader igen då.
Har haft en jäkligt fin helg hemma verkligen!
Är helt sjukt trött och ska sova.

Ciao

Going Home!

Fan vad kass jag är på att packa alltså. Man ska ha kläder för hemmakväll, bortbjudning, fest, en dag på stan, ja vem fan vet vad man råkar ut för? A girl´s gotta be prepaired. Jag sa det till mamma förut: "Det kan sluta med att jag spenderar hela helgen i vagnen med er men det kan lika gärna sluta med att jag går ut" haha, det är inte lätt att va brud ni.

Men nu är jag trött som ett as o måste komma upp i lite hyfsad tid imorgon så jag hinner fixa det sista och vara på jobbet tidigt. Så snart dags för sängen.

Natti

Hemlängtan

Riktigt fin dag. Började förjävla segt men allt eftersom dagen gått har jag blivit på bättre och bättre humör och nu är det helt enkelt strålande! Detta trots att jag har haft en hysterisk dag på jobbet och att morgondagen nog inte kommer bli mindre intensiv direkt eftersom jag går kortdag. Men jag trivs när det är mycket att göra och jag måste organisera mig själv! Längtar efter att komma hem, det ska bli så kul!

Förresten kan idag ha varit en av de varmaste dagarna hittills altså, jag har druckit och svettats om vertannat när jag sprungit upp och ner för trappor med ett påklistrat leende. Haha, nej idg har det faktiskt varit äkta ni mina vänner!
Men nu är jag off to the gym. Efter det har jag en massa grejer att fixa med här i kvällingen. Kolla vad jag ska ha med mej, packa allt, städa och roa mig med lite tjejpyssel haha

Latah folket, Latah.


I pack-tagen

Försöker packa och det går fan sådär alltså haha. Som vanligt när jag ska vara borta 4 dagar vill jag packa för 4 veckor. Vet inte när jag har tänkt att jag ska använda alla kläder, men seriöst, min 65liters-väska kommer bli full. Inte helt okej alltså!! Det är ju så jävla jobbigt o dra på. Hmm, får nog tänka om lite. Två nätter kvar och sen bär det av.

Och magen, ja den fortsätter att svida. Ännu en natt med 40 uppvaknanden för att jag råkar vända om och lägga mig på magen. Suck. Snacka om att tycka synd om sig själv alltså haha

Natti.

tennis

Tennis för hela slanten ikväll. Utöver träningsspel så spelade vi 2 set och Ante vann naturligtvis båda, men kul var det ändå! Sen cyklade vi "Nedervägen" hem, den vid havet. Antes exellenta idé haha Massa sand, stenar och genom kohagar och stenrös. Bra val där Ante haha Typisk dialog:
A- Fan vad sant det är här då!
T -Jamen det är ju skönt att den är blöt, det är lättare att cykla då!
A- Säger du med dina ballongdäck..
Hahaha

Men kvällens bästa var ändå när vi passerade genom "ett stenrös" med vita stenar som var jättefint och konstnärligt uppbyggda, ett rätt stort område. Jag frågar vad det är för något och Ante svarar "Äh, men det är en konstnär som gjort det helt utan att någon bett han, han har gått och pillat lite bland stenarna sådär du vet. " Hahaha okej, och sen blev det det här jättestora fina uppbygda området, av att han gick och pillade lite bland stenarna? haha Ja, ni skulle sett, det var faktiskt jäkligt kul haha

Nej ni, in i duschen med mej.

So Long

Konsekvenstänkande? Vad är det?

Gick in på apoteket idag för att höra om de hade någon dunderkur mot brännan jag drog på mig i helgen. Lyfte lite på tröjan och hör apotekardamen säga "Jaha, okej, du har brännt dig rejät alltså." Det tror jag halt klart är ett gott tecken, när hon å apoteket säger så. Faan jag vill inte ha en ful röd färg på hela magen heller. Varför läääär jag mig aldrig? Jag beter mig ibland som en dement eller snarare gravt föståndshandikappad som inte lärt mig konsekvenstänkande.

Valborg -08, en av de finaste kvällarna under Umetiden!

Två timmar i solen mitt på dagen på klipporna vid havet när mage och lår inte sett sol sen förra sommaren - Vad blir det? Ja du fröken Alexandersson, samma som varje år, en fet jävla röd bränna! Tur att det blir brunt tids nog. Men jag är oooootålig när det gäller sånt här. Har gått o gnytt o beklagat mig för alla idag haha Som man bäddar får man ligga? Men liiite synd är det allt om mej.

Pissregnade när jag gick till jobbet men solen har lyckats ta sig fram och det är varmt och soligt ute fn. Därför behövde inte jag o Ante ställa in våra tennisplaner. Yeey!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna!

Over and Out.

tänk inte mer. bara gör

Japp det blev spinning, och det var grymt skönt. Dock ingen core, men det löste jag på egen hand i gymmet.

Back in the days, i min lya på baltic (Innan ume open -08)

Ska hoppa in i duschen och sen kila bort till Ante och se "The Reader". Max och Pär är för övrigt TV-spelsnördar ikväll! Haha

Ha en skön söndagkväll.
Ciao

...


Gjorde idag som jag gör i början på varje sommar. Första fina dagen på året lyckas jag alltid med samma sak. Att bränna mig på magen. Gick bort till klipporna vid havet och strippa ner på bara underkläderna och lät solens strålar smeka min vinterbleka hy. Jag har märke efter b-h och trosor och magen skimrar i rosa-rött. Kanske hellre det än vitt. Smaksak antar jag.

Är så fruktansvärt trött och matt i kroppen. Men jag besämde mig redan igår för att jag ska träna idag. Spinning och core. Och ni som känner mig vet att jag sällan ställer in en plan jag bestämt mig för. Får väl se om det är nog med folk till ett pass eller om alla är ute och njuter av solen.

Latah

snubblade över det svarta hålet igen

Söndag igen. Fan vad jag hatar söndagar. Särskilt söndagar som denna. Ja ni vet ju att jag har mina dar, ups and downs. Det är så jag funkar. Förmodligen så de flesta funkar. Men idag är inte dagen jag orkar vara glad.

Saknar dig Jen Bunney

Är mer kluven än tidigare över hemresan. Jag visste att det skulle bli precis så, att det skulle bli mer o mer ångestladdat ju närmare hemdatumet jag kom. Vi får se.

Over and out och ut i solen

Urge for coke

Drömde att jag var beroende av cola zero inatt. Var på fest i kära vänners lag, Jen och co och även min King. King och jag drog ifrån festen för att finna mer cola. Vi vandrade Sthlms öde gator fram och uptäckte att det hängde colaflaskor i träden. De hängde högt upp  och vi visste inte hur vi skulle få ner dem. Hade verkligen en sjuk urge för cola zero i drömmen, jag drack och drack men fick aldrig nog.
Jag vaknade med en halvfull cola zero från förra helgens bakishäng bredvid sängkanten. Halsade den på ett par sekunder och somnade sen om.

Finns det inget vettigare att drömma om liksom?

Ciao

Ogenomtänkt

Det var en fin kväll igår. Spela lite boll och kubb vid vårhallarna. Grillade korv och åt med senap, ketchup och rostad lök. Till allt detta hade vi naturligtvis en lagom andel alkohol. Cyklade sedan hem till Pär för att fortsätta festandet. Som alltid var musikfrågan något som kom upp. Delad smak - en musiksamling. Max fick kapitulera, låta oss andra välja.

(Bild fr 07) Hoppas ni har det bra i Gävle chicks!

Sen var det off to Bykarns. Rätt mkt folk för att vara en vanlig fredag.
Kan hända att jag fick ett par järn för mycket innanför västen. Kanske sa jag saker jag inte borde. Men det är okej, idag är det glömt.

Ska käka mat i stan. Vem orkar fixa lunch en lördag? Nicht ich.

Ciao.

som jag hade dig förut?

"du håller mig kvar i något jag lämnat för länge sen"

Natt. skön, tyst, mörk natt. Vad som händer imorgon är ännu ovisst.
Har inte klarat av att berätta för mormor än att jag antagligen kommer hem till helgen. För mkt förväntningar och allt är ännu ovisst. Visst, min biljett är inte ombokningsbar, men jag kan när som helt ändra mig. De jag berättat för att jag kommer hem förstår, det är ok om jag inte kommer. Det är ok. Vid påsk var jag tvungen att fara hem. Det spelade ingen roll hur mycket min kropp skrek att jag inte vill hem, jag var tvungen att fara, för mångas förväntningar att leva upp till. Nu kan jag bara skita i det, stanna. Vi får se.

Natti

TGIF

Hola folket.
Underbara underbara fredag alltså!
Lugn fm och busy em på jobbet. Men nu har jag tagit helg.
Klart de fixade  det pojkarna, ikväll blir det grill and chill nere vid havet. Ska ta en dusch och fixa till mig lite innan det bär av.
Ha en skön fredag folket!

Skål på er!

Over and out.

Helgen är nära!

Det här kan fan ha varit en av de drygaste jobbveckorna i världshistorien. Okej, det kan helt klart vara en överdrift, men fan, you get the picture. Jobbet har varit lite segt alltså. Men imorgon är det fredag, min absoluta favoritdag på veckan! Lutar åt att det blir lite grill n´chill i solen imorgon kväll med alkohol som tillbehör. Räknar med att folket som är lediga och halvlediga styr upp något medan jag jobbar o sliter haha Hör ni det pojkar? Jag jobbar, ni planerar haha

Men nu väntar sängen, jag är dödstrött och kroppen är öm efter dagens tennisrunda, då jag för övrigt även lyckades sträcka mig i baksida lår. Men det går över tills jag gifter mig (som mamma brukar säga)

Natti!

Barn av vår tid

Jag och min mobil har ett litet speciellt förhållande. Den är nödvändig men samtidigt klarar jag liksom inte riktigt av att ha den nära. Allt som oftast är den på ljudlös och när ljudet väl är på går det kalla kårar längst ryggraden när jag hör att den ringer, en känsla av stress uppstår. Varför är det såhär? Kan inte sätta ord på känslan riktigt och jag vet inte vad det är jag är mest rädd för; Att den ska ringa eller att den inte ska göra det? O det blir bara värre o värre.
Nästan alla jag känner sitter konstant med mobilen nära och häver sig över den så fort den ringer med glädje strålande ur ögonen, som att de känner sig speciella för att just deras mobil ringer. Varför har jag inte den känslan? Jag är nog inte ett barn av min tid helt enkelt. Bara att inse. Hahaha

Men jag ska försöka skärpa mig alltså.

Det är sällan numer som ni ser mig med en mobil i hand på fest(Den ligger allt som oftast på ljudlös i jackfickan). Nej nej, oftast är min hand upptagen med ett glas rött /rosé eller gärna en Mariestad. That´s me! Haha

Ciao

"alla de murar jag byggt"

Update ang träningsvärk. Okej seriöst, jag hade fattat om det satt sig i armarna. Men i nacken? Har haft helt grymma spänningar i nacken som känts precis som nackspärr. Naturligtvis resulterade detta i att jag vaknade varje gång jag bytte sida på huvudet inatt för det gjorde så jävla ont. Och idag när jag har backat med bilen har jag gjort det lite på känn kan man säga. Kan även såhär i slutet av dagen uppfatta att mitt rörelsemönster har ändrats och att jag numer vänder på hela kroppen om jag ska titta åt ett håll. Så fort det går att skapa en ny vana. Tack o lov så känner jag att spänningarna börjar släppa lite nu ikväll.  (Fan vilken klenis jag är ibland.)

Inte nådigt i baksida lår och rumpa heller haha. Men armarna? Inget, nada. Är väl helt enkelt så vältränad i överkroppen hahaha. Eller så kan jag vänta mig fet träningsvärk imorgon..Förmodligen, ja..haha. Hoppas iaf på att finvädret håller i sig så vi kan spela imorgon igen!

Ciao ciao!

Kvällens låt (så himla mysig video! Nostalgi haha): Montt Mardié -
Gloria

Fix me

Skulle ha kört spinning vid sex men jag vet inte vart tiden tog vägen. Jobbade över och sen lallade jag runt på stan en sväng och vips var klockan halv sex och då var det ingen idé att stressa hem bara för det. Ska spatsera en sväng nere vid vattnet och tar mig kanske även en sväng till gymmet, vi får se.

Lillördag. Vill få det till att det är fredag imorron, men det är tyvärr rent önsketänkande. Men ändå, halva veckan har gått, värt att fira om något haha
I´m off.

Latah folks

Det var ju det jag sa!

Jag visste att jag skulle gilla tennis, jag bara visste det! Tiden bara rann iväg och vi spelade nästan två timmar. Cyklade ut till Baske (där banan ligger) vid halv sex och cyklade tillbaka till stan strax före åtta. Inte illa va? Men man känner ju inte att det är jobbigt så länge det är så kul! Nästa lektion på torsdag om vädret tillåter.
Annars har det varit en skön dag. Möte hela förmiddagen inkl lite teambildning och lunch på stan, ungefär så.

Nu är jag sjukt trött och ska dra ett L word-avsnitt innan jag lägger huvudet på kudden.

Sleep Tight med er.


att vara eller inte vara

Har ju glömt berätta. Någon ska bli den nya Anna Kournikova. (När hon var som bäst då alltså, naturligtvis.)

The New Me

Okej okej, det kan vara en överdrift, men ändå. Ante har lovat hjälpa mej lära mig spela tennis. Jag och farsan var ju helt inne på det sommaren för två år sedan, men det blev liksom aldrig av. Men NU! Nu jäklar. Har dock hört att det ska va förjävla svårt. Själv minns jag inte. Vi snackar att jag testa tennis 2 ggr när jag gick i högstadiet. Minns inte att det var alls särskilt svårt. Kan hända att jag har romantiserat bilden av att spela tennis en liiiten liiiten aning. Kanske.
Anyway, första lektionen på torsdag. Yeah!

Annars då? Jag och Jen tillsammans med Helèn och Bindan har bestämt att vi ska ta en helg i GBG i år eftersom vi va i Sthlm förra året. Tänkte utnyttja coop-kuponger så får man billigt men 4-stjärnigt hotell på kuppen. Mindre nöjer vi oss naturligtvis inte med. Har hittat passande helg så nu är vi bara ute efter ännu en kupong, någon som sitter på en kanske?

Thats all for tonight Folks.
Ciao

hello sunshine

Har varit en riktigt skön dag. Precis lagom söndagsslapp.
Käka lunch på ÖC och sen cykla jag o Ante till Brantevik. Där mötte vi upp P och M och ett gäng andra folk. Sen var det boule för hela slanten, och jag var faktiskt riktigt duktig under första matchen! Nybörjartur säger du, naturbegåvning säger jag.

Efter glass, kakor, vin, kaffe och lite boulspel cyklade vi hemöver igen.
Har gjort matlåda till imorgon och kvällsmat och lyckades skära mig som fan på tummen, forsade blod. När det andra såret äntligen läkt, ja då är det väl klart om fan att jag ska fixa ett nytt, suck för min klumpighet.

Nu bär det av till Mr P för filmtittande.

Ciao ciao Folket.

Idag är dagen jag tvekar. Och minns saker som aldrig borde ha hänt

God morgon folket.
Vet inte vad det är med mig den här helgen, jag bara sover och sover.
Har just dragit upp rullgardinen, öppnat fönstret och insett att det är en fin dag och att fåglarna är totalt på G med sitt kvitter.

Gårdagen var kul! M, A och jag gick först till Bykarns och tog en bira och sen vidare till Paviljonen dit även Shawn och hans crew hängde med haha. Där träffade jag ett gäng original. Det är väl så när man är ny i stan, man blir lite extra intressant för andra då kanske. Träffade en som jobbar i en av mina hemtjänstgrupper - hon var hyfsat jäkla dragen alltså och presentera mig för halva hennes släkt haha Kommer hon säkret tycka är askul på måndag, med tanke på att vi kommer ses genom jobbet då. Jag bryr mig ju inte, tyckte mest det var kul.
Och naturligtvis blev det inte bara "en öl". Men ni känner mig väl bättre än så och gick säkert inte på att jag skulle hålla mig till det. Sen att M och P stod i baren och blanda goda drinkar och hällde upp shots gjorde inte direkt saken enklare haha Men va fan, man lever väl bara en gång va?

Ska till Brantevik o spela boule sen. Jag och A ska cykla dit. Han på sin farfars gamla cykel och jag på min gnisslande gamla mormorscykel. Kungligt.

Ciao ciao

PS Drömde en förjävla mardröm inatt. inte helt okej. Har en olustig känsla i kroppen av att delar av detta kan bli sanning. Men jag väljer att ignorera de känslorna. Som så ofta förr.

The simple truth?

Japp det blev lite hockey och bira med pojkarna igår. Och lite vin. Och musiktävling. Sedan styrde vi stegen ner mot Bykarns. Eller nej, vi rulla ner, lyxa med en taxi för just när vi skulle gå öste regnet ner. Sen blev det att vandra i blåsten tillbaka hem till Mr P för lite afterparty. Det är bra att fortsätta dricka på efterfesten har jag hört. Konstigt att jag är lite sliten idag? Inte direkt nej.
Jag och P bestämde igår att vi skulle mötas i Suckarnas Gång imorse för lite loppisvandring och sen lunch. Tror ni jag fatta varför min mobil ringde imorse eller? Nix, stängde av den och somna om. Vakna 12.30. WTF? Vilken diss. Ber verkligen om ursäkt igen!

Skulle spela boule i Brantevik idag, men blir nog inte så.
M och P ska jobba på paviljongen ikväll så jag o M, står på listan och tänkte kanske gå dit o ta en bärs när han slutar jobbet. Eller någon god drink, pojkarna säger sig vara specialister på sådana haha

Ska få mig något att äta.
Latah

Take only what you need from me

Kom på en grej när jag satte på min favoritfestlåt för närvarande.
På Valborg hamnade jag och Jen (tills med Linda med vänner, men på olika våningar) på någon korridorsfest. Där vandrade jag och Jen från rum till rum och var DJ´s. Jag satte på den här låten MGMT -
Kids I varje rum vi befann oss. Folk hade ett sjukt överseende med detta när jag kom springandes in i ett rum för 3e gg och ville sätta på "min" låt, de garva mest haha. Jen blev dock lite less och det slutade med att vi DJade i olika rum ist, men oj vad vi ägde haha. Anyway, snacka om att ha snöat in på en låt.


Latah.


Finally Friday!

Vilken jäkla dag alltså. Eller ja, hela den här veckan har varit pretty fucking intense. Men det är skönt med för då går dagarna så fort.
Just hemkommen från gymmet. Ska hoppa in i duschen, få i mig lite käk och sen kila bort till Mr P för lite Hockey. Hockey och rosé, vad tror ni om den kombon? Bärs ska det ju vara, men man tager vad man haver haha


En annan sak. Har varit småkyligt och risigt vder ett par dar men ikväll har det spruckit upp och det är plötsligt jätteskönt ute. So Good!

So Long Peeps.

Alldeles för otålig

Fan också. Jag har lyckats trycka in någon knapp på mobilen så det har kommit upp en "headset-symbol" typ. Fattar inte hur man får bort den. Och är alldeles för jäkla otålig för att någonsin orka sitta still och kolla igenom allt på menyn bara för att finna hur jag får bort den. Kanske någon annan som vet, det löser sej haha

Beautiful. (Source: unknown)

So Long Peeps

I might just be a lesbian, just might..

Seriöst, hur snygg är inte Tasha Williams? Hon bräcker nästan Shane i sexighet. Men bara nästan haha

Lword-maraton going on här i Simpan. Helt okontaktbar är jag. Har vilodag från allt vad träning heter idag och har ist kurat ner mig i soffan och kollar lite Lword. Majus du är bäst! (Hon hade med en cd med hela säsongen på till mig när vi träffades i Gävle)

Latah

"I carried a watermelon?"

Vet ni vad jag älskar med sommaren? Förutom att springa runt i bara brunbrända ben och ett litet linne och känna solens strålar bränna mot huden? Och förutom att jag slipper höst-vinterdeppen jag ofta ligger inne med under de mörka månaderna. Och det faktum att man kan sola och bada och festa ljusa, ljumma sommarnätter. Och grilla.
Jo vet ni, det är jordgubbar och melon (helst vattenmelon). Jag vill äta det jämt på sommarn. Äta melon och jordgubbar ligga i värmen, svalka mig emellanåt med ett bad. Och kanske en och annan kyss. Men bara kanske.

Har ställt klockan på det okristligt tidiga 05.30. Men jag vet att jag kommer snosa ett par gånger innan jag pallrar mig upp och får hoppa i kläderna och springa ner till cykeln för att hinna. Men det är okej, för jag hinner och det löser sig.

Natti.

My New Dress

Impulsköpte en klänning i Lund i onsdags, precis innan vi skulle käka lunch och jag sen skulle vidare till Uppsala. Anyhow, här är klänningen som ska pryda min brunbrända kropp under ljumma sommarkvällar framöver:

Vi kan väl alla vara överrens om att det ser riktigt sexy ut med den psyco-minen i ansiktet och byxorna i knävecken. Sött.

Latah


Lillördag

Inget nytt på fronten egentligen. Ska iväg på utbildning i Lund imorgon igen. Alltid fint att komma iväg en sväng även om det bara är över dan. Se om vi hittar nåt sjysst ställe att käka på med. Annars flyter det som sagt på..

Ciao Bellas

Not so very Ladylike.

Vet ni hur osexigt det är med blåmärke vid ögonbrynet på tjejer? Det gick vilt till i helgen haha

Skål fräsching

So Long

Is it worth it?

Ligger inne med ett litet dilemma. Funderar på att dra hem över Kristihimmelfärd. Helt spontant kom jag på det häromdagen. Och idag tog jag ledigt för säkerhetsskull. Hem till Värmlandsskogarna.. Men det är fan sjukt jäkla dyrt alltså. Och priserna bara ökar för var dag som går. Och jag brände mer pengar än vad som är ok under helgen som gick. Sen är det fler faktorer som spelar in. Får ta mig en funderare haha

Ciao ciao!

Party like a rockstar

Jahapp, trött som fem, ska krypa ner under täcket snart. Men mina kära vänner har bett om lite bilder från lördagens festligheter, så här kommer ett par iaf!












Yes där har ni ett par bilder.
På återseende.

Ciao

like the good old days!

Ganska nyss hemkommen från gymmet. En timmes spinning och armar blev det. Är ganska jävla slutkörd i kroppen alltså.
Sitter och kollar igenom helgens bilder, galna och sköna många av dem haha. Har lite att fixa med men tänkte lägga upp några nu lite snabbt.

Kvalborg
(Jag o Jen skulle ut o käka, ladda för Valborg. Middag o en flaska vin senare och vi var på G, tillbaka i gamla fotspår. Drog vidare till O´connors för några bärs och massa snack. Vidare drog vi till BJs för att slå klackarna i taket resten av natten haha. Riktigt jävla klockren kväll.

Kanske inte de ultimata kläderna för en galen kväll på ett fullsatt dansgolv. Men spontanitet ni vet, då får man leva med förutsättningarna som ges. Även om det blir förjävla varmt. Fick många nya polare den kvällen, jag och Jen haha

Valborg

Eventuellt var det så att vi var en aning slitna till en början. Var tvungen att få i oss lite brunch innan vi kunde gå över på bira. Men sen så, framåt lunch, då var vi i full gång igen, som om det inte fanns någon morgondag..

Vi tog oss ett snack med livets ord på nattkröken. Vi och alla andra ungefär. Stackars utsatta satar.

Och så tittade vi på när brandkåren hjälpte två fyllebrudar som ramlat i ån. Det var trevligt, men såg jävligt kallt ut..


Fredag:
Gjorde inte många knop denna dag. Gick en sväng på stan och sen låg vi vid kyrkan i gröngräset
 och solade. (Och hade ofrivilligt samtal med två puckade Sthlmskisar..):


Lördag: Inflyttningsfest hos Bindan!
Lägger in bilder från det lite senare.

Ciao Ciao Darlings

Back to reality after a weekend in LaLaLand

Yes, Im back.
Kvalborg - Valborg - Inflyttningsfest - Stor fet söndagsångest. Ja ungefär så har helgen sett ut. Galet fin helg men som naturligtvis ledde till inte helt skön söndagsångest igår. Men så  är det, man får ta det goda med det onda eller hur var det nu.
Bilder kommer sen.

Ciao Peeps.

Ett livstecken

Har haft några sjukt sköna dagar här i Uppsala. Solen har skinit från klarblå himmel och alkoholen har flödat. Imorgon bär det av till Gävle.
Ikväll blir det grekiskt.

Ciao Folket