Ego-moment

Igår blev det löpning hem från jobbet. Gick riktigt bra! Sprang knappt en mil och tiden landade på under 5 min/km. Vilket jag anser helt okej tid med tanke på underlag och trafik och sånt!
 
Imorse var jag och T på gymmet innan jobbet. Jag tvingade T att ta några bilder på mig. Blev inte så smickrande, den bittra sanningen om hur man egentligen ser ut när man tränar hehe Gör inget, inte fan är man på gymmet för att va snygg.
 
Imorgon är det årsmöte med facket och på fredag åker vi hem till skogarna! Wohoooo!
 
Har betalat alla räkningar och packat träningsväskan för morgondagen. Hinner köra ett gympass direkt efterjobbet innan årsmötet tänkte jag. Så nu är det bara fixa abroccoli till morgondagens matlåda kvar. Har en baconlindad kycklingfilé redo redan! Yuuuum!
 
Over and out.
 
Ps T säger att jag inte får ta in posten denna veckan, att han ska göra det. Är så spääänd på vad det är han fixar och trixar med. tror det kan va till min födelsedag :D (hoppas)

Måndag check!

 
Fixade måndagsträningen redan imorsetillsammans med pojkvän (cirkelinspirerat pass med tyngre styrka) och sen var det bums iväg till jobbet. Har varit så härligt väder med soool idag. Fasen vad jag älskar solen, gör underverk för mitt humör!!
 
Lite bilder från dagen!
 
 
Tommy har fått 'försändelse från utlandet' och han vägrar berätta vad det är!! Vet ni hur nyfiken en tjej som mig blir i sådana lägen???

vilodag

Har haft en jättfin dag! Först promenad med Helene och sen god lunch i form  pastasallad och frökex och sen te och tjejsnack!
 
Sen på eftermiddagen var jag och Jen ute på en PW!
Nu har precis både jag och pojkvän kommit hem och jag sitter i sopffan med ett kvällsmål och myser och pojkvän värmer lite rester från gårdagen åt sig. Igår blev det fläskfile, potatisgratäng och en god sallad. Ljuvligt!
 
Veckans träningspass har varit som följer:
 
Måndag: Morgongym cirkel
Tisdag: 9 km PW + 5 km löpning
Onsdag: Morgongym med tyngre styrka i cirkelform
Torsdag: Löpning 9,58 km på 48,49 min
Fredag: Morgongym cirkel (bra och svettigt pass!)
Lördag Löpning 7 km på 34,26
Sondag: Vila (Promenad 8 km fm, PW 11,5 km em)
 
Bra träningsvecka i likhet med de senaste veckorna! Har fått till bra både kontinuitet och variation på passen efter jul! Har bra med träningsenergi! Hade tänkt träna med pojkvän idag men skippade det till förmån för PW med Jempa och det känns skönt, bra med vilodag emellanåt så musklerna får vila och så man får längta lite till träningen och inte blir less!
 
Nu blir det myssöndag!

Morrn!

Härliga söndag! har redan hunnit städa, handla, göra fint med tulpaner, äta stor frulle, vinka av pojkvän (ska jobba) och prata med storasyster i Australien. Nu sitter jag här och inväntar besök av bästa Helene L. Ska bli himlans trevligt med tjejsnack, promenad och lite gott käk!
 
Over and out!
 

Hej lördag

Igår kickade vi igång fredagen med ett morgonpass på gymmet. Jag fick till ett riktigt bra cirkelpass innehållandes bla 5x30 riktigt djupa benböj. det har tagit mig lång tid att hitta teknik och bygga upp styrkan för att kunna göra dem riktigt djupa men samtidigt hålla en stolt överkropp och tekniken jobbar jag ständigt på, för att inte bli en fällkniv.
 
Idag har vi en riktig mysdag här hemma. Har slötittat på TV:n och sen när vi blev lite rastlösa så stack vi ut och sprang en sväng. Vi sprang olika rundor men stack iväg samtidigt och nu har vi kommit hem och T äter proteinpannkakor och jag har druckit en proteinsmoothie och ätit några frökex med skinka, tomat och gurka, yum!
 
Igår var det kjolfredag!
 
Promenerade hem från jobbet och på vägen hem började det snöa superstora flingor så jag stannade på MoeJoes och tröstade mig med en green n' hot smoothie!
 
Och så ett par bilder från dagens löprunda.

Torsdag och snart helg!

Heeeello!
Gissa vem som överraskade mig med att ha städat hela lägenheten samt gjort amerikanska protein-pankakor med varma bär och jordnötssmör till middag? Min fina kille så klart! Blev så glad och överraskad. Jag promenerade till jobbet imorse så därför joggade jag hem. Blev faktiskt en riktigt skön och bra runda. Kom snabbt in i andra an´dningen och sen flöt det bara på. Det är för de rundorna som man håller uppe sin motivation och fortsätter med löpningen. För när det går lätt och bra så är det ju så jävla härligt och befriandra. Däremellan vill man bara spy på det, så tungt kan det gå ibland.
 
Aaaanyway! Åt dessutom supergod frukost och sen jättegod matlåda för jag hade kasslergratäng, rester från igår. Blev sååå god! Very very good day. Just nu är T och tränar med F så jag har lite egentid och då slösurfar jag lite på datorn och kollar på 2 and a half men. bra så.
 
 
Just det. Fick en ny fin tröja att använda till och från träningen av Tommy på alla hjärtans dag (plus tulpaner så klart!!). Har pratat om en mjuk och skön tröja att ha till och från träningen ett par veckor och det hade så klart pojkvän tagit fasta på!

Hej

Kickade igång dagen med ett gympass med pojkvän. Blev lite tyngre styrka i cirkelform och supersets. Sen blev det jobb innan jag promenerade hemåt i kylan. Nu ska vi strax käka, har gjort en broccoli och kasslergratäng, hoppas det smakar braaaa.
 
Lite fler bilder från helgen:

Tjipp

Idag efter jobbet mötte jag upp Maria för en skön PW med massa tjejsnack. Fy vad det behövdes! Det var både jättelänge sedan vi sågs samt läge för att prata av sig lite. Rundade av efter nio kilometer då vi var tillbaka vid jobbet och jag joggade sedan de knappa 5 kilometrarna. Har så himlas svårt att komma upp i hastighet. Jag är snarare seg och uthållig än explosiv vilket ibland kan bli lite tråkigt. Känns inte som att jag kan pressa upp konditionen så som jag vill. Nåväl, nog om det.
 
helgen har varit superfin och vi har haft besök av Ts bror och hans förlovade. Har varit kulturella, ätit gott, spelat spel, druckit flera flaskor vin, skrattat massor, varit på loppisrunda, fyndat tidningar, gymmat. Ja vi har hunnit mycket! Alla bilderna vill inte ladda upp sig så resten av bilderna får komma en annan dag!
 

The big black hole

Jävla skitdag. Började med att lämna av Ts bror och hans soon to be-wife vid tåget och sen stack vi till gymmet. T tränade med en kompis och jag körde en cirkel med 6 övningar 4 varv + lite ben.
 
Har haft en sån jävla crappy day. Lipat sammanlagt 4 ggr under jobbdagen, braaa där. Sen promenerade jag hem i den kalla jävla piskande vinden. Eftersom min sambo aldrig skulle promenera hem frivilligt och vi oftast jobbar olika tider så blir det jag som får göra det. I vanliga fall stör det mig inte det minsta för jag gillar att promenera medan han tar bilen till coop som ligger ca 500 meter från oss. Men just sådana här sdar när tårar rinner och man är kall ända in i märgen då vill man bara hem snabbt snabbt och bädda ner sig i soffan och få ligga och tycka synd om sig själv. Men istället  fick jag röra lite fläsket och rensa lite tankar vilket också kan vara skönt.
 
På tal om fläsk. Träning senaste tiden:
 
Fredag: Löpning 4,3 km morgon & löpning 7 km kväll
Lördag: Löpning 6 km
Måndag: Gym
Tisdag: Gym cirkel
Onsdag: Löpning till gym 3,2 km + Gym tung styrka
Torsdag: Gym HIIT 20 min + mage
Fredag: Gym cirkel + mage
Lördag: Löpning 13 km
Söndag: Gym, tung styrka, delvis i cirkelform
Måndag: Gym cirkel
 
 
Idag är min mage tröööött då jag kört slut på den de senaste passen hehe

Kom hem nu älskling

Pojkvän ringde nyligen och berättade att jobbstrul gjort att han är kvar på jobbet än och inte vet hur länge han kommer bli kvar (Dock ringde han en gång till efter det och frågade vad jag har för stl på 'överdelar'. "Ja du vet, typ 34 eller 36 och sådär". Hmm haha). Så då tänkte jag att jag skriver ett litet blogginlägg om hur dagen varit so far så länge (medan jag sitter här i soffan och saknar pojkvän).
 
dagen började med att vi trötta i hågen stack iväg till gymmet och rev av ett 45 min pass. Jag fokuserade på intervaller på bandet och avslutade med en magövning. Sen gick vill till Gillet (hotell här i stan) och åt brekkie. Sååå jäkla gott (Däremellan upptäckte vi att jag tappat mitt kontokort men en vänlig själ hade hittat det och ringde mig så jag kunde gå och hämta upp det. Lycka!!!). Så ljuvlig stämning därinne, alldeles lugnt och mysigt och vi satt och åt och snicksnackade länge och det blev allt från ägg och bacon till egengräddade våfflor! Men sen blev det jobb resten av dagen. Och jag hade på mig fina alla hjärtans dag-kläder och kände mig så fin hela dagen. Hade till och med utsläppt hår och det händer typ aldrig! (Hade tilloch med finskorna på mig till Gillet!)
 

Du gör mig lycklig.

 
Happy Valentines day Älskling!
Jag älskar dig.

Gym gym gym!

Hej hej!
Igår blev det gym efter jobbet och idag innan jobbet. Igår körde jag cirkel och mycket ben och mage, Idag blev det tyngre styrka, färre reps och fokus låg på överkropp. Gick riktigt bra både igår och idag!
 
Löpte de dryga 3 km till gymmet imorse. Eller jag halkade mest omkrig hehe
 
Over and out.

Helg i Gbg!

Här kommer lite bilder från min fina helg i Gbg hos bästa Marre!
 
Tågresan:
 
Sen roade jag mig med att strosa i affärer ett par timmar tills Marre slutade jobbet. Provade en massa men det slutade med att jag köpte en superfin kofta på Zaras rea. Tänker mig att jag kan använda den till nästan allt, tex till en småblommig klänning och grövre boots under ljumma sommarkvällar.
De sista bilderna är på hur jag såg ut i måndags på jobbet, i min nya vita fina stickade tröja!
 
Finaste Marre! Efter en härlig långlunch med bästa Tobbe på ett mysigt veghak promenerade vi hem i snöstorm. Men lika glada var vi för det!
 
Hemma hos Marre blev det god middag och sen maaaaaaassor av prat över några glas rött. Sen mötte vi upp Johanna och Lina och stack ner till krogen där vi fortsatte prata strunt och var sen inte hemma förrän fram på småtimmarna. Länge sen jag var ute så länge och hade så trevligt! På sista bilden ser ni världens längsta hår på en kille haha
 
På söndagen var vi lite trötta men hann ändå med en långfrukost och sen en promenad till Röde sten och uppför en klippvägg och ned igen.
 
tack för den här gången GBG!

Som på räls

So far går det som på räls här på tåget! Har precis intagit min lunch och inser att det bara är drygt en timmes tågfärd kvar! Tiden går fort när man har roligt, har både sovit, målat naglarna, bytt tåg, läst och ätit lunch sen sist.

Tjipp


On le train!

Nu har jag satt mig tillrätta på tåget, sytt i en knapp som fattades i min kappa samt borstat håret för det hann jag inte imorse. Fick hoppa i en taxi för att hinns till tåget, så kan det hå och det kan man gott unna sig någon gång, så sällan som det händer!

Nu ska jag läsa en stund!
Tjipp


Off to Gbg!

Precis inkommen efter en liten löprunda. Bra sätt att väcka kroppen! Nu sitter jag och äter en proteinpannkaka som blev jäkligt god! Sen blir det dusch och sen iväg till tågstation för idag bär det av till GBG och bästa Marre!! Och pojkvän ska hem till skogarna i helgen.
 
Gårdagen var en bra dag. Började med ett gympass tung styrka med pojkvän sen jobb med bra utfall och efgter det en promenad med bästa Jempa och sen mys med pojkvän. Fiiin torsdag!
Igår morse innan träningen!
Igår på jobbet!
Pojkvän har äntligen investerat i ett par brillor. Så snygg är han i dem men bilderna gör honom inte rättvisa, han är ännu snyggare i verkligheten!
Gjorde en ny sorts proteinbars igår. Dock blev de lite för torra och smaklösa både för min och Ts smak trots att jag kastade i lite extra banan , kokos och gojibär. Får klura på vad man kan göra för att få mer smak. men de går ner och fulla med energi är de iaf.
 
Älskar att ha färska blommor hemma! Just nu har vi 2 vaser med nejlikor och 2 med tulpaner hehe
 
Dags att göra mig klar. Måste fixa matsäsck att ha på tåget med! Har köpt en frozzypack som ska sfyllas med kesella och bär och grejer!
Over and out!
 

Heeeeeeeeeej

Idag efer jobbet skulle jag gått på ett cirkelpass genom kommunen men det blev inställt så det blev intervaller på bandet och en genomkörare för magen istället. Intervallerna blev 1 minut på och 30 sek av. Körde hastighet 13, 13.5, 14, 14.5  osv upp till 18. Fast 17.5 och 18 blev bara 30 sek för då var jag rejält slut i benen. Sen körde jag en extra intervall på 18 som avslutning. Sen snackade jag till mig att iaf få göra en BIA-mätning eftersom jag var så inställd på att få göra en såhär i 'havlek'. Och vet ni?! jag hade faktiskt lyckats med målet att bli av med 1 kg fett(Okej, 0,9, men näääästan 1 kg)! Det känns så jävla wonderful. Det kanske inte låter så mycket men det är det för mig. Det handlar om att jag funnit en metod som funkar så himla bra, den kära gamla träningsmetoden. Jag har liksom ändå unnat mig ett glas vin eller två vid några tillfällen och jag har inte hållt igen på eempelvis fredagsfika på jobbet och sådär. Och det är ju det som det handlar om, att njuta av livets goda och SAMTIDIGT få så fina resultat. Jag har inte en gång känt att jag inte haft energi till träningen utan ästit mina 3 mål plus 2 mellanmål och känt mig både pigg och fylld av energi som gjort att all träning varit så jävla härlig! Jag är jättestolt verkligen.  Hade tyvärr tappat 0,3 muskler, men det blir lätt så när man kör mycket förbränning och inte lika mycket TUNG styrka tyvärr.
 
Nåååååväl.
Ikväll har vi haft en jättefin kväll. Jag och T lagade järregod mexikansk mat till middag och har sen bara tagit det lugnt samt förberett inför morgondagens träning. Nu är jag så trött så det är knappt sant så här kommer lite bilder och sen blir det verkligen Säääängen.
 
Myskväll med mig själlv igår och stillade sötsuget med nötter och russin!
Imorse blev det proteinpannkaka med varma hallon och en klick jordnötssmör till frukost.
Clothing today.
Kul väder idag, verkligen. Fy fan, mår illa av all denna jävla snö och blir förbannad varje gång jag tittar ut. Frågade Tommy idag hur jag ska klara alla år (förhoppningsvis! Jag vill bli gammal och få barn och barnbarn och allt det där) till som jag måste genomlida vintrar. Ska vi flytta utomlands? frågade jag. Ja kanske, svarade han.

Hej hopp!

Looovely day!
Började med gympass med T imorse. Körde intervaller på bandet och ett cirkelpass med 4 övningar, 3 varv utan vila.
Liiite trött imorse haha (Skulle ju haft vilodag men eftersom pojkvän skulle till gymmet ville ju jag följa med!)
 
Sen var det jobb hela dagen förstås, där jag stressat runt hela dagen och knappt varit på kontoret alls. Gillr faktiskt sådana adagar, när tiden bara flyger iväg. efter jobbet tog jag bilen till Gränby. Där kollade jag på kläder, provade en massa kläder med!
Unnade mig favoriten Blueberry Slimmer och en proteinbar, hemmagjord. Sååå gott och riktig jäkla vardagslyx.
Både Sjalen och den här tröjan var på 70% inne på Company idag. Ångrar lite att jag inte köpte sjalen, hade gått på en hunka ungefär tror jag.
Sen provade jag de här fina träningsbrallorna och linnet till på HM. Det skulle kosta 300 spänn tillsammans! KAAAAP! Om vår ekonomi inte varit så rocky så hade jag slagit till direkt! Istället kan jag tipsa er andra. Själv fick jag rusta upp min underklädeslåda med lite fina OCH bekväma trosor istället. Köpte även en mascara, en topp och några småsaker på Panduro.
 
Pojkvän är på BIO med A idag så han kommer sent. Själv borde jag ägna resten av kvällen åt att packa inför helgens tripp till GBG meeeeeen det skiter jag i. Jag känner att jag bara behöver få ligga här och slappa ikväll. Önskar mig en påse godis med. Suget idag har varit HELT sjukt! Måste ha ägglossning eller ngt. har inte haft godissug sen nyår men idag slog det till med full karriär. Nåväl, nu ska jag lägga mig och läsa en stund och stilla mitt sug med en kiwi.
 
Natti natt med er!

Jävla snö

Måndag klar, puh. Gråaste och tyngsta måndagen sen efter jul. Och min mobil spår snö varje dag i 10 dagar framöver. Seriöst?! Fan vad jag är färdig med den jävla snön nu alltså!!
 
Kickade igång dagen med ett pass styrka för överkroppen. Bestämt mig för att låta benen vila lite nu efter förra veckans 33 km. Men man måste passa på när vädret är strålande, graderna blir varmare och man har spring i benen! och passande nog kommer ju nu en vecka med snö, snö och mera snö. Då blir det mer gym istället. Gillar det upplägget, att det blir lite varannanveckas-fokus. Varannan utelöpning, varannan innegym!
Taggad för gymmet imorse.
 
Nu håller jag på och lagar mat. Har gjort lite ungsbakad kyckling med champinjoner och grejer. Jag och T har vårt vardagsmys idag nämligen! Imorgon ska jag försöka ha träningsfri dag för jag tycker det är viktigt att kroppen får vila ordentligt mellan varven. Eller jag inte bara tycker, jag vet att det är viktigt. men ni vet hur det kan va, ibland flyter det bara på så jäkla bra och kroppen känns så stark och på G att man bara vill köööööra! Kan inte fatta att jag inte har någon smärta alls i kroppen efter all löpning på sistone. jag är så ofattbart glad och lycklig över det (peppar peppar)!!
Och jag fortsätter försöka locka fram våren med vårlika kläder. Våga vägra svart haha
 
Nu hoppas jag pojkvän kommer snart så vi kan äääääta någon gång!
Over and out!
 

Njutningsbar söndag!

Ganska nyss hemkommen från en superhärlig löprunda i solen. 12,5 km landade rundan på, troligtvis det längsta jag någonsin sprungit i ett svep. Fatta att jag sprang i 4 lager men helt utan jacka! Hur underbart det var och hur lätt det kändes? Går ej att beskriva. Och nu åkte precis pojkvän iväg för att möta upp F, de ska gymma. Sen när han kommer hem ska vi ha lite fixareftermiddag/kväll och förbereda matlådor och energi/proteinbarer inför veckan för imorse var vi och storhandlade! Det är så skönt att ha förberett mycket, allt blir så mycket enklare då när inte alla vardagarna måste vikas åt att laga mat och fia matlådor och allt det där.
 
Igår gick vi på stan och kollade träningskläder plus brillor åt T och efter det gick vi och tränade på gymmet. När vi var klara på gymmet (jag supersettade tung styrka för överkropp och underkropp och avslutade med mage) så ångbastade vi och sen badade lite i varma poolen. På kvällen blev det tacos och filmmaraton. Mysig lördag. Vi har hållt helgen relativt mobilfri och bara varit med varann. Skönt att kunna göra så emellanåt. Det är obeskrivligt skönt att inte ha planerade och fullspäckade helger hela tiden som vi hade både i somras och i höstas. Nu är det liksom precis lagom.
 
Lite bilder från senaste dagarna:
Supergod pastarätt som pojkvän lagade på vår vardagsmykväll i torsdags! Och under ser ni receptet!
I fredags stod jag för fredagsfika och bjöd då på protein/energibollar. Hade fredagskjol i vanlig ordning och ute var det sooool och barmark på sina ställen, underbart.
Stadsredo igår innan vi promenerade in till stan.
Imorse innan storhandlingen!
Dagens löprunda!
 
Men nu ska jag ta och hoppa i duschen. Sen ska jag sortera tvätt och sen sätta igång och laga lite krubb. Söndagen, en sv mina favoritdagar just för att man får göra lite vad man vill. Ingenting alls om man så vill. det känns på ngt vis som att bara man gör något litet så har man varit duktig för söndagen är ju en vilodag och det är helt okej att bara softa.
 
För övrigt. Veckans träning har sett ut som följer:
 
Måndag: Löprunda 9.48 km
Tisdag: Morgonträning cirkelträning 6 övningar/5 varv.
Onsdag: Vila (teater)
Torsdag: Löpning 11.25 km
Fredag: Vila
Lördag: Gym tung styrka helkropp. Promenad till och från stan.
Söndag: Löpning 12.20 km
 
Vill också berätta att jag nu klarat drygt hälften av mina 15 mil!
 
Over and out folkens!!
Ta vara på den här fina söndagen nu.
 

...

Fredag, helgen är här, jobbveckan är slut, det är barmark ute och solen har skinit hela dagen på oss. Allt borde liksom vara perfekt. Hur kan man känna sig så glad och upprymd och sen som i ett trollslag bli alldeles ledsen, sorgsen och ensam och trött. Saknar mamma så jag håller på och bli tokig sådana här gånger. Hon kunde alltid få mig på bättre tankar. Gud vad jag saknar mamma.
 
Var på en Sound of music-föreställning i onsdags (vi fick bara se en liten snutt av den, för resten var inställt men det är en annan historia) och då kom det upp en massa minnen från när jag var liten. Jag och mamma åkte till Stockholm och kollade på Sound of music med Tommy Körberg och Carola och vi älskade den båda två (det var min favoritfilm och föreställning när jag var typ 7 bast). Alla de där sakerna, minnena, allt får mig så fruktansvärt ledsen. Till slut bryter det ut, som ikväll. Allt samlas på hög tills det svämmar över. Då är jag för mig själv och gråter och minns och gråter och minns och sen skakar om mig själv och väcker mig ur självömkan. Det här verkar bli en sån där kväll. Känner mig aldrig så outhärdligt ensam som dessa stunder. Men imorgon är jag på banan igen. Det är ju så den funkar, den här sorgen och saknaden.Jag måste bara lära mig leva med den utan att gå helt upp i självömkan, den är ju en del av mig nu.
 
Sommaren -08