Testing testing!

Blogg.se finns äntligen som app så jag testar att mobilblogga igen!

Jag gjordevärldens godaste smoorhie idag på juice av äpple o apelsin samt kesella, banan, hallon o mjölk. Yum!


Lovely Wednesday!

Har haft en ledig dag idag, så himla härligt! Vi har varit runt i några second hand-affärer och kollat efter TV-bänk, köpt färg till de nya möblerna som behöver fixas, varit på IKEA samt handlat en massa käk. Nu har vi nyss käkat min himelskt goda skink- och broccolipaj och kl 18.30 blir det BOX! Igår var vi för övrigt på ett sjukt tufft Cirkelpass. Det skulle ha varit 55 minuter men höll på i 75!


Dagens klädsel. Med Mr T som dummar sig i bakgrunden haha

Over and out!

Bilder från i söndags:



Loftahammar





Lunch i Söderköping!

Roadtrip!

I fredags bar det av på vår roadtrip mot Västervik! Här är lite bilder från helgen:

Off we go. Jag tryckte upp kameran framför T när han körde, i vanlig ordning!

Sthlm. Finaste vädret från fredag morgon till söndag kväll!

På vägen ner stannade vi i Trosa och skulle käka lunch, Hade googlat fram ett ställe och när vi väl hittade dit satt det en skylt med "Mat slut" på dörren. Tackarrr!

Hittade till slut ett annat mysigt lunch-hak! (Måste fotas så klart!)


Promenerade ner till hamnen och sen tillbaka in till stan där vi satte oss på ett mysigt fik med uteservering som hette Marsipanfabriken!
Efter fika bar det av ner till Västervik med ett kort stopp på ett köpcenter i Norrköping för inhandling av Stay-ups till kvällens äventyr. Ingen av oss hade med mobilen på kvällen men vi åt himmelskt god hängmörad biff på hot rock på jättefin restaurang innan vi gick vidare och tog ett par bärs på ett ställe som kallades Briggen. Skön kväll!

Lördag:

Redo för staden.

Utsikten från hotellet, tyvärr inte från vårt rum.




Hittade en jättemysig och välsorterad kläd-vintagebutik som hette Jennys vintage. Jag och T gick lös och provade lite. Jag ville ha sjömanskavajen men köpte den inte.


Lunch käkades på Harrys uteservering!




Sen spenderade vi resten av eftermiddagen nere vid hamnen. Världens finaste väder och så himla vackert.



När vi kom tillbaka tog vi oss ner till relaxavdelningen och Jacuzzin där vi var helt ensamna! Lovely!



Åt blodig fin biff till middag på lördagen! Fint som snus!

Idag styrde vi sakta hemöver men stannade i Loftahammar, på ngn höstmarknad på landet och i Söderköping på vägen hem. Har lite bilder men orkar inte lägga upp nu. Jag och pojkvän ska se en film nu innan det är dags att sova och sen ny vecka!

Over and out dudes!



Västervik, here we come!

Jättefin dag igår! Började med frukost och sen lite jobb. Hem och käkade älgbiff till lunch och så stannade jag på vägen hem och köpte bakelser som vi hade till födelsedagsefterrätt. Efter att ha varit med om två större gupp med cykeln och att jag sedan klantade mig och tappade kartongen i golvet var de inte så fina längre dock haha

Min födelsedagspresent var den långärmade blåa tröjan och den stickade vita, satt som ett smäck så klart!

Grattis Tommy, köpte bakelse till dig! Såg lite annorlunda ut när jag köpte den bara haha

Efter lunch tog vi en promenad in till stan. Strosade runt på ett galleri och sen på stan. Jag blev sugen på att köpa en tavla, vi får väl se. Sen gick vi hem och käkade god middag innan vi drog in till stan på Bio! Köpte godis på mitt favorithak: Hemmakväll! Såg Jägarna 2 och jag tyckjte den var riktigt bra.


Hösten är verkligen här nu! Men det är rätt gött det med ibland. Hög klar luft och solen från klarblå himmel. Dessutom är det ju någon som får massvis med sol om bara en månad!

Nu har vi kiäkat frulle och ska bara packa det sista, sen bär det av till Västervik.

På återseende!

Happy Birthday!

Har varit på BOX 75 ikväll med T. Helvete vad jobbigt det var verkligen, nu är jag helt slut i precis varje muskel i hela kroppen! Men så himla kul!

Imorgon fyller Mr T år och jag ska bara till jobbet några timmar på förmiddagen, sen ska vi hänga resten av dan! Och dejta lite på kvällen med middag och bio! På fredag morgon bär det av mot hotellhelg i Västervik, lovely!

Grattis i förskott raring!

Monday evening minsann!

Förra veckan var en bra vecka. Jag köpte rejätl matbord, 6 stolar och en stor spegel (och tre barstolar som kommer bli fina när de fixats till!):



På onsdagen kom Mr T med dubbelsängen!

Och jag fick 10 jättefina röda rosor!



Helgen som gick var jättefin! I fredags vid lunch styrde vi än en gång bilen mot skogarna. Sen spenderade jag kvällen i Kingens sällskap med middag på Frost (spareribs) och bio (Friends with benefits). Lovely! Allt detta medan min darl' jobbade- Lördagen började med att vi gick bort och kollade när grabbarna spelade fotboll i Edsvalla ( Fagerås-Edsvalla alltså, Erik höll nollan!) och sen drog vi vidare mot Forshaga och T's gamla hood. Drog en repa i skogen och hitta (hör och häpna) EN enda svamp. Men stor va den iaf!






På kvällen gjorde vi potatisgratäng och Matsen kom hem med en massa älgkött så det blev helt nyfärsk älgbiff med la familia hemma hos Mats!

Söndagen blev det lunch hos mormor och morfar innan vi styrde hemöver mot Uppis igen. T har två veckors semester och är här hos mig nu. Tycker sp mycket om det!

Idag flexade jag ut vid lunch och jag o T var på lunchspinning. Sen har vi varit på magnetröntgen i Upplands Väsby i eftermiddag och när vi kom hem gick vi en promenad upp till slottet. Perfekt skönt höstväder!




Meeen nu är jag så himla trött! Ligger i soffan med laptop i knäet och får fotmassage av finaste pojkvännen. Sämre kan man ha det!
Natti!

Stormvarning!

Bra dag!
Har bestämt mig för ett inköp av köksbord och 6 stolar för 1000 riksdaler idag (Blocket)! I övrigt började jag dagen med ett snabbt men intensivt gympass där fokus låg på mage. Sen har jag skrivit skrivit skrivit på jobbet med avbrott för lunch på Il Forno med kollegorna. Sen avslutade jag med ett hembesök. Kvällen har spenderats i Jens sällskap med ett par glas rött och lite tapas. Vardagslyx!

Imorgon blir det sovmorgon. 8.00 avgår bussen som tar oss till Eckerö. Känns skitkul att det blåser 20 sekundmeter på Östersjön, verkligen!

God natt med er!



När man inte förstår.





På fredagen blev det köttfärsbiffar, stor sallad och Tzatziki! Gott!

Vin, Ost och kex och filmmys på fredagen innan vi slocknade framåt 22-tiden haha

Stor lördagsfrulle med färskt bröd. Bland det bästa jag vet!


Så himla fint väder, Uppsala när det är som finast! Promenad vid ån mitt i vår second hand-runda.

Gick en runda på IKEA och planerade vilka inköp som ska göras i form av rullgardin och bäddmadrass! Inhandlade även lite nödvändigheter naturligtvis.


När vi hade vandrat runt och tittat och shoppat i sex timmar bestämde vi oss för Indiskt till lunch.

Två GT ute i den sköna sensommarkvällen!



Fick äntligen tillfälle att använda den lilla blusen jag köpte second hand för en tjuga i Kil förra hösten. Sista helgen för året i bara ben. I Sverige alltså!


Söndagen gick i kulturens fotspår. Först var vi i domkyrkan.

Sen var vi uppe vid slottet.



Sist men inte minst så strosade vi runt i Botaniska där det även var en konstutställning!



Sen åt vi Thaimiddag på Koh Phanang och till efterrätt blev det Banana split! Mmmmm!

Stressig dag på jobbet och sen spinning på Actic. Sen jag kom hem har jag mest tvättat och fixat. Nu hoppas jag att den mesta tvätten ska va torr så jag får gå och lägga mig sen!

Natti natt folkens.

Ärlighet varar längst.

Varför är det så att när man själv äntligen tagit sig upp till en plats och tid där man mår bra och är lycklig så är det så att fina fina människor som man bryr sig om går igenom sina egna helveten. Som att man aldrig aldrig ska få vara lyckliga tillsammans och samtidigt. Alltid ska man känna ett soorgset styng i bröstet över hur ens fina vänner eller familj lider och inte har det bra alls. Det är inte rättvist. Det är faktiskt vår tur nu, min och mina vänners tur att få ha medvind, att lyckan ler mot oss och att vi kan få vara glada och bara ha det bra samtidigt och tillsamman.




Har haft en jättefin helg med fina storasyster på besök! Har second hand-shoppat, strosat på stan, pratat, druckit vin, suttit på uteservering till 03 på natten, ätit grekiskt, ätit Thaimat, ätit Indiskt, skrattat, promenerat en hel massa, pratat allvar, vandrat runt i botaniska trädgården, varit i domkyrkan, sett på den fina utsikten vid slottet, ätit stora frukostar med färskt dbröd. Jättefint har det varit! Ska lägga upp lite mer bilder senare i veckan men har just nu ingen sladd till mobilen så jag kan inte lägga över dem. Ni får hålla till godo med ett par bilder som jag mailat till mig själv, från promenaden uppe vid slottet idag!





God natt med er!

Happy

Klockan är 22.08 en fredagskväll och jag ligger nerbäddad i sängen. Fan alltså, jag börjar bli gammal haha (Tur jag vet att det beror på matt det är så satans mkt på jobbet just nu!)

I onsdags överraskade min fina pojkvän mig med att helt oväntat dyka upp i mitt sovrum klockan halv tre på natten. Han sa när vi pratade vid elva på kvällen att han ville komma men jag sa (som sig bör) att han inte alls kunde göra det för han skulle ju börja jobba kl 17 dagen därpå och jag själv skulle jobba hela dagen (fast jag ville ju också så gärna att du skulle komma egentligen, fast jag sa att du absolut inte skulle). Strax före midnatt satte han sig iaf bakom ratten o körde de trettio långa milen hem till mig. Jag blev så glad! Så jag tog sovmorgon till tio igår och njöt av att kunna vara lite spontan. Sen löste det sig så med jobbet att han kunde stanna tills idag, ibland ska man ha lite flyt med!


Igår kväll testade jag cirkelträning på Actic, ett gym här i stan där vi kommunanställda har gratis provvecka nu. Det var jag och 5 till från jobbet och HELVETE vad jobbigt det var! Där kan vi snacka ordentlig genomkörare av kroppen. Fick en massa gratisbiljetter som kan användas för att prova på olika pass under september månad, soooo fiiiiine! Kanske blir det ett gymbyte vid årsskiftet, vem vet? Centralbadet ingår i det kortet med.

Efter att jag pussat T hej då så hämtade jag upp storasyster för lunch på Broströms vid tolv (Testa deras kycklingpesto-macka, så himla god!). Sen skjutsade jag iväg syrran på en timmes helkroppsmassage (tidig födelsedagspresent) och drog själv iväg på hembesök. Framåt 16-tiden drog jag från jobbet och ner på stan och handlade, hyrde film och var på systemet. Kvällen har spenderats åt att äta gott, se på film, dricka vin och snacka skit. Men sen blev vi båda så trötta att det var dags för sängen. Vill vara pigg imorgon då second hand shopping, uteserveringshäng och Liverpoolmatch står på schemat och senare middag på Tzatziki! Lovely!


Natti natt!

Tennis!

Jobb till 15.30, avtalad tid i stan 16.00, hem och äta, tennis med Sara 18.30, hem och duscha och nu har jag landat nyduschad och trött i sängen. Imorgon ska jag och Carro hålla en heldagsutbildning i förflyttningsteknik för vårdpersonal. Har inte gjort det sen i våras så jag känner mig lite ringrostig och för Carros del är det första gången. Men det ska nog bli bra! Lunchen kommer intas på Skuttungebagarn, sweet!

Natti natt!


Kläder någon dag förra veckan. Kängorna har åkt fram nu.

Slappklädsel på jobbet behöver man ha emellanåt.

Il Forno!

Fin kväll! Middag med Sara, Jennie, Annso & Carro på Il Forno. Italienskt och ett glas rött med fina vänner på en måndag kan liksom aldrig bli fel.


Men nu är jag jääääääättetrött, har varit det hela dagen. Sviterna efter lördagens gråtfest på kyrkogården kanske.

Nattinatt.

Two People in a Room

Vid lunchtid i fredags hoppade jag och T in i bilen och styrde den mot skogarna. Stannade i Örebro och åt lunch på vägen.


T tyckte det var jättekul när jag körede upp mobilen framför hans ögon när han försökte köra bilen på vägen haha

Fredag em och kväll spenderade jag sedan hos mormor en stund, hos storasyster en stund och hemma hos Mats resten av kvällen. Där blev det såklart kött till middag och sen kollade vi fotbollen. Fast vi somnade båda två ett par ggr och jag missade den andra Ungerska målet och fattade inget när Mats sa att Ungern hade vunnit. Jäkla skit. T hade inte lika kul för han jobbade natt och när jag redan hade sovit 6,5 timme kom han äntligen hem och kröp ner bredvid mig.

Lördagen spenderades åt lunch på Golfrestaurangen med mormor och morfar och sen spenderade vi eftermiddagen hos dem med fika. Hälsade sen på hos mamma, saknade så det kändes som att hjärtat skulle gå sönder. Sen på kvällen blev det lite käk och tv hos Mats igen. Imorse vaknade jag vid åtta och drog ut och sprang en liten sväng innan frukost. Sen Gick jag och T en promenad i det jättefina vädret. Älska sensommarväder!




Vi stannade vid en bäck och kastade macka. Jag var bäst. Typ.

Jag gick balansgång på räcket till en bro över en järnväg.





När vi kom hem från promenaden idag så grillade vi kött, Em, Jonas, Mats, T och jag. Kanske för sista gg den här säsongen? Det var så gott! Sen var jag tvungen att åka till tåget. Inte kul. Tåget var försenat och jag fick springa mellan perrongerna men jag hann. Sen betalade jag 145 riksdaler för att slippa gå hem. Ibland måste man få lyxa lite. Särskilt när man har jättetung väska och högklackat. Bad combo.

Nu ska jag sova. Lång jobbvecka framför mig. Men fin start på veckan med middag på Il Forno med tjejerna imorgon kväll, vardagslyx!

Natti.



Walk in the Park



Jobb hela dan och sen promenad. Ska snart iväg och kolla på en lgh, spännande!
Imorgon jobbar jag halvdag och sen bär det av hem till skogarna för första gången på ett par veckor. Ska bli så kul!

Tjing!