Lugna gatan på 207

Så var man tillbaka i umeå igen då.
Dock hyfsat ensamt här då Helèn o Jen är hemma över helgen, likaså Maja o Maria. Lindus är på g hem med bussen men kommer inte förrän tio ikväll. Så ingen utgång ikväll inte, missar alltså Timbuk o co på corona. Hade vart kul men man akn inte få allt man vill. Blir nog bra med en early night in istället.
Tar igen det med Linda imorron.
image1228
Bussen hem strula som vanligt, har alltid otur med sånt, men hem kom vi.
Aja, ta en bärs eller två för mej ikväll folket.

Adios.

Kvällens låt: The Solution - I Have To Quit You

Barn o djurmänniska?

J: "Alltså, man ser ju inte Tess som den ultimata morsan direkt" (För någon måna sen)

S: "Haha, Terese, jag ser verkligen inte dej som en hundmänniska. Du vet hur man kan känna att vissa är djurmänniskor o andra inte, jag ser inte dej som en sån."
Kul comment Sandy drog igår när vi va hemma hos Jen o hennes hundar kom fram. Hon ändra sej dock lite senare när jag hellre satt på golvet o snacka med hunden än o engegera mig i detta bonde söker fru.
Men then again, vem föredrar bonde söker fru framför Någon aktivitet? Nicht ich.
image1227
Dagen har rullat på o veckan också. Hemfärd imorron o det känns okej. Skulle dock hellre sett att det va hemfärd till en liten skön värmländsk stuga där jag kunde krypa ner i den sköna soffan o bli lite ompysslad istället.
Wierd but true.

Sandy o jag har snacka resor o gamla minnen över lite kinesiskt idag. Mysigt värre. Får det lov att vara en middag för två?

Nej fan, nu ska jag packa lite så slipper jag göra allt imorron när ja kommer va lika trött som alla andra mornar o glömma hälften.

Carpe diem.

Dagens låt: Third Eye Blind - How`s it going to be


Skitvatten ur handfatet?

Riktigt skön kväll hemma hos familjen Edin. Vi får tacka så mkt för sjukt god mat o mysig kväll!

Dagen har annars gått obemärkt förbi.
Hade dock en smärre överraskning på den lilla toaletten tidigare idag. Kändes inte helt okej när det blev stopp i toan o det bubbla i alla "hål" (duschbrunn o handfat) när vi spola i toaletten. Såg framför oss hur det skulle börja spruta upp gammalt skitvatten därur. Lyckades dock få ordning på saken innan det hann gå till såna ytterligheter.
image1226
Nej fan, nu är jag trött som få.

Dags att släcka.


Härnta rules?

Trodde inte ja skulle ha internet när jag var här, men tydligen så fick man utan ansträngning igång det så nu sitter man här o lallar i vanlig ordning.

Så va man framme i sköna men lilla Härnta där Jen entusiastiskt har visat oss det mesta av värde att se i staden vid havet.
Gårdagskvällen spenderades i sällskap med Jen o Sandy. Först lite käk på Rutiga Duken o så vidare på bio, Elizabeth, hyfsad film där huvudpersonen har vissa personlighetsdrag som är farligt lika mina, vad nu detta innebär.
image1224
Handlade på oss ett gäng Felix potionsmat idag. När jag entusiastiskt utbrast "Jag tycker det är kul o testa lite olika sorter, man äter ju så sällan sån här halvfabrikatmat!" mumla Sandra bara nåt till svar. Antar att entusiasmen inte var lika stor hos henne.
image1225
I övrigt cirkulerar det mest en massa tankar om nästa praktik som är fem veckor och man vill få i umeå på ett bra ställe, åttaveckorspraktiken som jag verkligen vill göra i Aussie samt om jag ska klippa mej kort eller inte. Mitt i detta längtar jag efter lite välförtjänt ledighet o sköna stunder med familjen i jul o distans till allt i Umeå. Det är inte lätt att vara Terese ibland alltså, haha.

Praktikplats o boende är bra o jag är nöjd.

Take care folket.

Dagens boktips: Bodil Jönsson - Tio Tankar om Tid
Dagens låt: Over the Rhine - Born

Helgen i bilder

Om dryga timmen bär det av till Härnta.
Sitter o slöar här hemma o kollar på Friday night lights.
Tänken är att jag ska diska lite o bädda innan jag far.
image1223

På återseende.

När ångesten över att inte kunna ta sig härifrån på ett tag gör sig påmind

Söndag. Ingen favoritdag, i min värld är den nästan lika jobbig som måndag. Söndagsångesten är för övrigt en självklar del i en vanlig söndag på 207.

Gick ut en sväng med Jen o Helèn igår. Börja lätt med ett gäng bärs på Nh (va fan, är man student så är man) innan vi styrde stegen mot ett packat corona. Kring ett drog vi tillbaka till Nh o avslutade kvällen med att dansa aset av oss tillsammans med Tysken o andra sköna människor. Kvällen var trevlig, men jag nådde aldrig riktigt toppen.
Efterfester va det som vanligt dåligt med i gamla Umeå, även om man gjorde ett lite halvtaskigt försök att leta upp en (om man inte vill ha en dryg efterfest utan dricka, med låg partystämning o inget folk eller varför inte ett sovande klientel. Lite så efterfesterna sett ut på sistone o det kan man nog ändå vara utan.)
image1213
Åker ju till Härnta idag. Skönt att komma bort lite, blir nog bra det.
Nu ska jag slappa lite eller eventuellt sova så jag är redo för lilla roadtrippen sen.

Adios.

Dagens låt: City & Colour - In the Water I Am Beautiful

Jen: "Linda, du skulle passa med Sean Kingston du"

Linda kontrar: "Ja, men du skulle passa med Göran Persson du!"

Bakishäng på Mariehem.
Drog lite bakiskäk på pizzerian först, där vi tydligen kände att vi skulle skrika ut di verse intima detaljer för hela pizzerian. (Hej barnfamiljen o killen där borta, blev det lite to much information för er kanske? Då får vi be om ursäkt.)
Snacket går om en eventuell utgång kvällen till ära.
Time will tell vad som händer.
Imorron far man till Härnta, blir fint det. Får även åka bil dit.
image1212
Kanske ses vi i dimman lite senare.

Later folket.

Dagens löfte: Ingen upprepning av gårdagens onödigheter.

Hyfsat ogenomtänkt.

Snyggt att vi skulle träna o va nyktra igår. Fin tanke, all cred till oss för det.

Efter skolan drog vi en fika på Illys, vid halv fyra stressa vi hemöver för att hinna till träningen vid fyra. När vi passera NH tvärstannade dock alla när vi insåg att det va EPP på gång. Lät ju förjävla mkt trevligare än att dra o träna pump som vi alla är mer än less på. Så så blev det. Jag, Sandy, Jen, Maria o Helèn drog ett gäng bärs, o lyckdes bli en aning dragna.
Så klart kom en liten utgång på tal o så blev det. En vända till Nh, o målet var att ha så kul som på the good old days. Lyckades riktigt bra.
Jag, Maria, Linda o Helèn ägde som vanligt dansgolvet, o på nattkvisten splittrades alla lika smidigt som alltid.
image1210image1211

Så nu sitter man än en gång här med en halvjoibbig baksmälla, men orka klaga. Tror jag får sova på saken, o hoppas jag vaknar en aning kryare om ett par timmar.

O just det ja, den där klipptiden avbokade jag.

Adios.

Gårdagens ledord: Det blir aldrig som man tänkt sig.
Dagens låt: Black Label Society - In this river

Äntligen

Det blev spinning o core idag o fan va skönt det va!
Äntligen infann sig den där sköna känslan när man går in i sig själv o bara kör. Det känns som man kan köra hur länge som helst, o man rensar tankarna helt. Det va fan i mej på tiden att jag fick känna på den känslan igen. Finns inget bättre sätt att släppa alla spänningar o funderingar hit o dit än genom stenhård träning.

image1207

Vet inte hur jag ska klippa mig heller. Ska jag klippa mej kort tro?
Vill ha någon busig men lättfixad frisyr iaf.
Ja det är inte lätt alla dessa beslut. Dagens ilandsproblem helt klart.

Ciao

Kvällens låt: Hungry Lucy - Her Song


Time for a haircut

Har just beställt en klipptid. När? Lördag morgon 9.45, blir till att hetsa upp i ottan. Men det får man leva med. Mitt hår är verkligen i behov av en uppfräschning. Om jag inte gör det nu så dröjer det ett bra tag med tanke på att det är praktik i sköna Härnta till veckan.
image1206
O det börjar bli mörkt ute, som vanligt vid den här tiden.
Jag har lite hemlängtan. Tydligt tecken på att allt inte står rätt till. Kan inte minnas när denna känsla infann sig senast. Särskilt med tanke på att ja inte bott hem-hemma på typ 7 år.

Later folket.

Motvind

Så jävla min tur alltså.
Stannade hemma första föreläsningen imorse, för ja va trött, risig o hängig. Vi snackar att det är typ första föreläsningen jag missat sen vi börja. Miss goodiegood ni vet.
Självklart slutar det med att de tar närvaro o att vi får en restuppgift. (De tar Aldrig närvaro o folk får Aldrig restuppgifter, trots att de ofta är borta) Ja, det va ju verkligen vad man behövde nu. Sen föreläsningen i halvklass vi skulle ha efter lunch blev ändrad o lagd på förmiddan i helklass eftersom det var så få där. Härligt. Så sugen på en liten restuppgift.
Så gick det med min stressfria o kurerande torsdag.

Nu är jag less.

En jävla massa deg, bullar o knäck i min mage

Så har man dragit årets först (o enda?) julbak.
Lussebullar o lite knäck blev det.
Nöjda med resultatet som blev knäck med perfekt konsistens o ett gäng smaklösa lussebullar. Men va fan, vi gjorde vårt bästa, vad mer kan man begära.

Först ser ni Lindus i full gång med julbaket, kanon när man alla kan bidra med sitt haha
Kände oss självklart även förpliktigade att se sverigematchen där snacket gick ungefär såhär:
" Alltså, allvarligt, har ni sett att Chippen har klippt sig? Jag tycker det blev bra."
"Jaa, det passar honom"
"Jag tycker det kan va hett med såna där tighta byxor under shortsen."
"Jaha typ som cykelbyxor menar du."
"Ja precis. men undra va de har för funktion egentligen? hmm"
image1200

Lite halvintresserade av matchen emellanåt kanske.

"Okej men såhär då, vad väljer ni? Hockeykille eller fotbollskille?"
"Lätt fotboll"
"Jaa, verkligen"
"Hockeykillar har allt för stort liksom: För stort ego, för breda axlar för stora lår, o definitivt för stort ass!"

Vi lever i tron att Jagge, som faktiskt va intresserad av matchen o ville höra vad Hysèn o co hade att säga uppskattade att få vara en del när alla de intelligenta slutsatserna drogs under kvällen.
image1205
Klart vi va med o klappade när det gick bra. Way to go Sweden!

Nej fan, trött som få nu blir det sängen.
Badminton med Jen, Maria o Helene kl 10 imorron.

Sleep tight peeps.

Kameltår o julbak

Det här måste ha varit den längsta skoldagen på länge. Ja inte längsta i tid, men den va så j-a tråkig så det kändes som den pågick i flera dar.
Saken blev inte bätre v att vi hade en lärare på förmiddan som hade den värsta kameltån i kameltåns historia. Fy satan. En helfigursspegel till henne i julklapp.
image1194
Julbak på Mariehem ikväll. Trevligt värre.

Later peeps.

Tröttnat?

Jag har tröttnat på att duscha. Det är fan i mej bland det tråkigaste jag vet just nu. Känns som jag gör det Hela tiden. Men så gör man det ju varje dag med. Skönaste känslan efteråt dock.
Missförstå mej inte, jag tycker det är asskönt när jag är sugen på en dusch eller när jag är frusen. Men när jag är jävligt trött känner jag bara inte för det, men så måste jag för att jag svettats på träningen.
image1193
Om jag hade en sån här dusch skulle jag nog aldrig tröttna på att duscha.

Så, anyway, duschen nästa då.

Ciao.

Kvällens låt: Sarah Bettens - Turn around


Otippat

Okej, vill ni höra nåt sjukt? Jag är galet sugen på en joggingrunda.
Kolla på the Hills (dont hold it against me) o de va ute o jogga i ett skönt sommarväder, plus att jag tidigare idag fick sms från pappa som är i Australien om att han fortfarande kör femkilometaren varannan dag.
Saknar sommarjoggingen, o att vara i skön form, så det inte är jobbigt, bara skönt.

image1192

Men men spinning får det bli för min del idag istället. Inget fan av att härja runt ute ensam i mörkret.
En annan dag kanske.

Over and out.

Tankar under ett långtråkigt Pump-pass

3 gravida tjejer på Pumpen idag.
Slog mej som aldrig förr. Im SO not ready för en liten unge.
Ja, det säger sig ju självt, man lär ju kanske ha en pappa till ungen o hela det köret. Men jag menar ändå. Kan inte ens tänka mej in i deras situation.
Kan inte fatta att båda mina systrar hade en varsin liten pojke när de var i min ålder (tom ett år yngre). Fan, får ligga i om ja ska kunna joina deras liga. Nej Fy satan, tror jag hoppar det.
Kul hur man kan se så olika på det där. Ej namngiven person sa: "Shit, är det bra att jag tänker at jag skulle vilja vara gravid när jag ser henne?". Själv svara jag något i stil med "Nej men fy fan, skämtar du?"
image1191
So long folket.

Kvällens låt: K's Choice - Walk away

Mörkret faller

Hinner det ens bli riktigt ljust på dagarna.
Fan va mörk den här årstiden är. Man glömmer bort hur det är. Blir bortskämd med sommarljuset. Mörkret kommer så jävla fort, o utan att man fattar det är man där igen. När det bara är ljust några timmar om dagen o däremellan känns det som det bara är gryning som övergår i skymning.

En vända till iksu är på gång.

Over and out.

Dagens prstation: Städat, damsugit o diskat sen jag kom hem. Vart kom den energin ifrån?
Dagens låt: K`s Choice - Live for real

Larsa när han är som bäst

Kungligt är ordet.
Den bästa Larsspelningen jag varit på.
Så snyggt o bara så bra.
Hade glömt hur jävla bra han är live.
Rös när nostalgin tog över. Kunde inte låta bli att sakna the good old days.
Om du ändå varit med mej Helena. Så mkt minnen.
image1190
Det här kommer jag leva på ett tag.

Sängen nästa.

Kvällens bästa: Elden med Johan o Larsa. Så fruktansvärt bra.
Kvällens konstaterande: Nya skivan gör sig bäst live.

Att gå emot sina principer på fyllan. Varför inte?

Förjäkla skön kväll igår alltså.
Förfesta lätt borta på 308, där drickande blandat med konfrontationer o rensande av luften försiggick. Sen drog vi vidare till vad vi trodde var Nh. KOm dit o det va knappt en käft där inne. Så..ja ni kan ju gissa var vi hamna för 100 gången den här hösten. Gamla dryga corona.
Men det va helt okej ändå. Jag o Maria hann dansa aset av oss innan hon drog hem, sen fortsatte kvällen med dans drickande o annat trevligt.
image1175
Kvällens:
Galnaste Fylla:
Miss H
Fylledille: SMS:a o härja med folk. Kan kännas hyfsat onödigt idag. Men är man uttråkad så är man.
Dryga: Helèn som tappa bort nrbrickan, o jag stod på utsidan o vänta o frös.
Hjälte: Snubben som låna mej en hunka så jag kunde betala ut Helèn (sen att hon redan fått ut sin jacka är en annan historia, tanken som räknas)
Mest puckade: Gå ifrån snubbarna som vill bjuda på fyllekäk, o istället gå till matplacet med snubbarna som kan skramla, med vår hjälp, ihop till ETT skrovmål. Härligt, kan vi ju dela alla fem på. Hej då killar.
Fyllemat: Smrgås med leverpastej o smörgåsgurka, fan va gott ändå!
Röda kort: Går till mej som totalt gick emot mina egna principer. Lägg dig i underläge, gör det.
Otippade: Svartmössan o Mr J
Trista: Att Jen inte följde med ut.
Kvällens konfrontation: Ja, varför inte ta det på fyllan?

Självsmekare? Vi? Kan jag väl aldrig tro.

Nu ska det lökas, bädda ner sig i sängen o kolla lite Friday night lights låter som en skön idè.

Later folket.

Gårdagens låt: Pulp - Disco 2000

Blödig som få

Slappaste eftermiddan på länge, men fan va skön.
Friday night lights-maraton här borta på 207, nerbäddad i sängen.
Kände att jag hade gjort mitt när ja o Jen varit på Pump o sen ute o gått en sväng. Efter det har jag varit helt förslappad. Men man ska ha såna dar med, o jag va lätt i behov av det efter veckan som gått (stackars stackars mej, jag vet)
image1172image1173
image1174
Men nu är det ändå tid att styra stegen in i duschen o fixa till sej lite för att sedan traska bort till 308 för lite sällskap in i dimman.

Ha en skön kväll folket.
Kanske ses vi i dimman.

So long.

Kvällens gamla men ack så sköna: Blur - Song 2


Koll på läget

Snacka löst om att ta sej ner till Scharinska tidigare i veckan. Helt utan att kolla upp vem det var som spela o vad som var på gång. Maria hade dock tagit tag i sken o kollat upp det. Kan säga att Scharinska nu är helt borta från listan över ställen som övervägs inför kvällens festligheter. Vi snackar Kjell Höglund, en snubbe jag tidigare inte ens visste existerade o efter att ha hört ett par spår med han kände mig ganska nöjd med att inte veta vem karln är.
image1171
Så det ser mer o mer ut som om vi kommer hamna på Campus än en gång. Dock inte Corona, där sätter jag fan ner foten. Blir det nåt blir det Nh. Men ja vi får se, jag för min del håller kvällen öppen.

Gårdagen var mycket trevlig o mysig, med hur mkt god mat som helst. På vägen hem när vi passera Nh sög det dock lite i tarmen, men ja, självdiciplin kallas det.

Nu ska ja iväg på lite Pump.

Later folket.

Dagens låt: Carly Simon - You`re so vain

Att spela i en helt annan liga?

Alltså min granne är helt osann. Säkert helt ovetandes, men ändå, så får hon mej alltid att få dåligt samvete för min risiga, ostädade lya. Hon har ta mej fan sina täcken o kuddar ute på vädring varannan dag o lika ofta hör man damsugaren gå på högvarv därinne, när man passerar. Inte helt okej verkligen.
Skulle nån annan som är lite mindre pedantisk kunna tänka sig att ta över lägenheten kanske? Skulle vara mkt uppskattat från damen på 207.

image1170
Nu har jag härjat runt o bakat bröd o gjort potatissallad, så nu är ja lätt förtjänt av lite löking innan man ska fara bort till Mariehem.

So long dudes.

Kvällens sköna låt: Ben Harper - Amen Omen

Kändisshag? Kanske inte är hur jag skulle benämna det ändå.

Va ute o Spatsera lite med Jen o Helèn imorse, o sen drog vi lite core på iksu.
Mkt intressanta samtal på vägen: J: "Min är ledartypen, din är en liten tattarunge som bara hänger med, o din är den rebelliska" Vad vi snacka om förtäljer dock inte historien.
Hur skönt väder som helst, o helgen är här. Inte mkt att klaga på.
Ska kila över till 310 o ta tag i revideringarna innan man ska hem igen o laga ihop lite käk till kvällens knytis.

image1169
Later folket.

Dagens låt: K`s Choice - Somewhere

Bla bla bla

Fan vad matt man kan va.
Äntligen är det värsta av den här veckan över o en lugn helg väntar.
Ska dra ett litet knytkalas imorron borta på mariehem, sen håller vi lördag öppen. Som det känns nu blir lördag lugn för min del. Men ni känner mej, stå emot grupptryck är inte min starka sida.

image1167

Seminarie hela dagen, sen en fika på Illys o vidare iväg på spinning. Nu är det bara lite städa o tvätta kvar. Om jag orkar ta tag i det ikväll lär tiden utvisa. Tvätta lär jag göra så jag får lite rena träningskläder men städa..aja, vi får se.

Later peeps.

Dagens låt: K`s Choise - Almost Happy

What the Fuck?

Har suttit o kollat på senaste Greys. Har kommit fram till att jag när jag ör stressad o trött blir förjävla känslig. Sådär som man vid scener man annars tycker är mest patetiska, blir lite sugen på o lipa litegrann. Inte riktigt den Terese man känner om man känner mej.
image1166
För övrigt kom jag idag, när ja drog ihop en omelett fram till att jag äntligen kommit ifrån min fobi att äta "barnet" i ägget. Den där vita skumma grejen i ägget ni vet. När jag va liten o baka med mormor skrek jag alltid "Vänta! Vi måste ta bort barnet först".
Tåls att antecknas i den lilla svarta.

Sleep tight folket.

Kvällens låt: Ted Gärdestad - I`d Rather Write a Symphony

Inget nytt på fronten

Ännu en skoldag är över
Ingen rullstolsåking idag inte, saknar det lite. Hyfsat skönt o sitta i dem o lalla när man som mej aldrig bara kan sitta still utan att greja med nåt. Då kan man sitta o väga på rullstolen o ha sig. Aja, knappast nåt man ska önska sig, så peppar peppar.
Har haft ett långt jäkla seminarie hela eftermiddan, men allvarligt, det skiter ju ni i.
Tyvärr är dock mitt liv lätt innehållslöst just nu, om man inte räknar träna, plugga, äta o sova.
Pump vid sex.
image1165
Later folket.

Dagens låt: American Hi-Fi - Safer on the Outside

Några fler timmar per dygn skulle sitta fint.

Känner mig hyfsat stressad i detta nu. Känns som det är lite mycket just nu.
Hade ju skola till halv sex igår o idag till halv fem o likaså imorron o torsdag. Utöver det ska vi hinna granska en annan grupps arbete samt förbereda vårt muntliga föredrag. Sen ska man hinna träna samt ordna med en massa annat som är på gång nu, med praktikplatser o allt vad det är. Och så äta o sova då.
Ja, som sagt, lite mycket just nu.
image1164
Men men, dagarna flyger iväg i alla fall, man hinner knappt vakna förrän det är dags att sova igen. Helgen närmar sig med rasande fart.
Spinning o core idag med Jen. Nytt corepass som var överraskande bra o förjäkla jobbigt om man hitta rätta tekninken.
Dags för mej att hoppa in i duschen så ja kan dra över till Jen o Helèn o fixa med granskningen.
Ingen rast ingen ro.

Over and out.

Dagens fråga: Varför händer allt kul på helgerna? Ge mej lite spänning på vardagarna med tack.

Dagens låt: Johnossi - Theres a lot of things to do before you die

Funderingar en helt vanlig måndag

Trött som få. Vilken jäkla dag alltså.
Fattar inte vad problemet var inatt heller, men ja kunde verkligen inte sova. Sen hade jag dessutom Candyman som smög runt inne i lägenheten haha Tur man inte beter sej som en 7åring.
Har iaf köpt hembiljett nu. Blev buss till Estokolmo o sen vänta där i 4.5 timmar innan tåget går hem till sköna värmland.
Blir nog bra det.
image1161image1163

God natt med er.

Dagens insikt: Intressant hur saker som jag anser vara vanligt hyfs tydligen inte anses på samma sätt av vissa andra.
Dagens låt: Bright Eyes - Land Locked Blues

Inte okej Terese!

Kan ni fatta att jag fan är latast o osmidigast i världen. Kolla upp tågbiljett hem för någon vecka sen när ja va lite stressad. Det fanns då biljetter men jag hann inte boka. Nu kolla ja idag o det finns typ inget. Jo 3 byten, kul folket, jag vandrar gärna runt med all packning, det är ändå bara kul. Allvarligt, jag pallar fan inte ingen sömn alls o en massa byten mitt i natten. Va fan ska jag göra? Åka hem på lördag kväll eller fredag kväll o ha en massa byten? Faan. 
Nu är jag så jävla less så det finns inte.

.............................................................................................................

Just hemkommen från en riktigt riktigt bra förläsning. Det va av en kille som är förlamad i benen o sitter i rullstol. Hur intressant o lärorikt som helst verkligen. Skönt att se personer med sån livsglädje, det smittar av sig.
I övrigt har dagen mest bestått i att fortsätta med lärandet att hantera rullstolen, ta sig upp för trottoarkanter o sånt, samt lite rullstolsbasket.
image1160
Lite rullstol va det här ja. (Jag i bakgrunden)

Brukar köra pump på måndagar men mina armar o axlar is begging for rest. Det tär på en att använda armarna som man gör när man rullar runt i rullstolen. Man är ju förjäkla klen alltså.
kanske kan det bli en liten walk istället. Time will tell.

So long peeps.

Dagens fråga: Whats up med att jag plötsligt idag kände mej way to emotional. Vad kom det ifrån?
image1159


"Då kan ni ringa låssmeden, för då är jag död"

Bakishäng på Mariehem, vilket börjar bli lätt traditionsartat.
For ner till Staden för lite tacobuffè på Starz först o sen vidare till Mariehem. Kollade på typ halv Candyman, o sen såg vi på Boondock Saints.
Skön eftermiddag, trots att jag varit sjukt bakis o tungandad. Inte i toppform idag alltså.
Har en känsla av att ja kommer va hyfsat sliten även imorron. Skolan mellan 8.00-17.00, ingen lek det heller.
image1158
Sleep tight med er.

Gårdagens fylledille: Min o Jens "vänskapslåt". Samt ringa runt o snacka in på folks telesvar. Kul idè där.
Gårdagens urspårning: Jag o Jen på "efterfesten", drygare brudar får man nog leta efter.

J: "Vi kör Gustav kan du hitta kexet-leken"

Fan vilken fin kväll igår, men oj vilken brakfylla. Tyckte jag höll mej hyfsat okej på mattan ändå dock.
Förfesten ägde rum på Mariehem. Skulle sedan till scharinska vilket jag var helt inställd på o verkligen ville dit. Sen va vi dock typ åtta pers i taxin så han vägra köra längr än Corona, så tydligen hamna vi till min besvikelse än en gång på det gamla råtthålet. Bara göra det bästa av situationen.

Vidare drog vi till Chaplin för lite fyllekäm. Sen ville ja o Jen vidare på efterfest o hamna i en död lya full med sovande Hoforsbor. Insåg rätt snartt att det inte va någon idè att försöka få the party started o lalla istället hemåt i natten. Allt som allt en riktigt skön kväll.
image1157
Brudarna som höll fortet i dimman igår.

Nu ska ja dra över till 310 o gå igenom gårdagen lite med chicksen.

Later.

Mer efterfest åt folket

Riktigt skön kväll igår ska ändå erkännas.
Alla gick in i dimman med de finaste fyllorna o vi hamnade som vanligt på corona.
Efter detta gick alla åt olika håll, ja o Linda hamna på en hyfsat död efterfest, Helèn fick inte komma dit för personen som bodde där, för hon va i sällskap av karlar, och Jen hade ett eget litet äventyr.
Ja o Linda hamna till slut, efter att vi insåg att det inte fanns planer i h-e att få tag på en efterfest i ett alldeles för lamt umeå här hemma o filosoferade över livet i största allmänhet
. Inte helt okej Umeå.
image1155
Har just kommit hem från Staden där jag inhandlat nödvändiheterna för kvällen o Jen o ja har
 tryckt i oss lite bakiskäk på Starz o kännt lugnet. Ska va hos Lindus vid sex ikväll, så det blir till o vila en stund o sen är det på det igen.
image1156
Jag o Jen med Helèns kära bröder.

Later dudes.

Kung på rullstolsbasket

Sjukt men sant att det redan är fredag igen. Den här veckan har gått så jäkla fort. Kanske för att man hållt igång hela dagarna med plugg o gym o allt vad det är, o att vi va ute en vända o roade oss kungligt i onsdags.
Idag spela vi bland annat rullstolsbasket på eftermiddan. Så jäkla kul. Det är för att vi ska lära oss manövrera rullstolarna o så, inte va rädd att ramla. Men det va iaf som sagt sjukt kul.
Förjäkla trött i armarna efteråt bara. Så pumpen blev minst sagt jobbig för överkroppen.

Ikväll blir det fest. Börjar lite lätt på 310, Helèns bröder är här o vill väl se det bästa av Umeås nattliv.
För övrigt lever jag fortfarande på det faktum att jag faktiskt hade en vit helg för två veckor sen o därför förtjänar en 3-dagars den här veckan. Intressant tanke där.
image1154
Ha en skön kväll folket. Kanske ses vi i dimman.

Over and out.

To be the Bigger person

Tänkte ni var eager som få att få en update om dagens plugg.
Det gick till slut att bli klar. Kommit på att vår grupp jobbar förjävla bra under press. Så nu är skiten klar o inskickad. Måste ju bara firas under helgen, något annat alternativ finns inte.
image1153
Trött som få efter all hets, stress o press under dagen samt känningar från gårdagen gör tillsammans att vägen till sömnen är nära.

Helgen är inom räckhåll.

So long.

Dagens mest uttalade kommentar: Äh, det är lugnt, vi uppskattar lite med ögonmåttet. Det blir bra vet ni.

Alltid stenkoll på läget

Lilla chocken vi fick idag när vi snacka med några i klassen o fick reda på att arbetet ska va inne klockan tolv imorron. Vi har lallat runt i nån fantasivärld o trott att arbetet skulle va inne nån gång nästa vecka, typ fredag. Vad vi nu fått det ifrån är en gåta. Man tror vad man vill tro kanske.
Det kan ju förklara varför de andra grupperna varit jättestressade medan vi kännt lugnet.
Med tanke på att vi har föreläsning hela förmiddan imorron kan vi nog räkna med att det blir till o sitta uppe hela kvällen o skriva.
Saken blir inte bättre av att vår grupp är en man kort för tillfället då Jen ligger hemma med den värsta av magont.
Krya på dej Jen!
Förmodligen första veckan på sjukt länge som jag inte velat att det ska bli fredag. Inte innan vi hunnit klart i alla fall.
image1151
Något riktigt riktigt bra har dock också inträffat. På ica tidigare upptäckte jag att jag satt inne med en femhunka i börsen, som legat där sen i somras. Sjukt lägligt.
Känner mig dock oförtjänt av dessa cash eftersom jag som 23åring fan måste lära mej o hushålla med de få slantar jag har.
Aja, jag är glad i alla fall.

Nu ska jag kila över till 310 o se om vi kan få nåt vettigt gjort.

Later peeps.

Att väga för o nackdelar

Har vägt lite för o nackdelar till att gå ut o ta ett par bärs på nh medan jag stod i duschen. Kom fram till följande:

Nackdelar:
* Förnuftet
* Det ser ut som fan här hemma (äter numer frukost i sällskap med två ölburkar, en tom vinare samt ett tomt mjölkpaket bla på bordet)
* Jag kommer fucka upp mina sovrutiner.
* Min kropp skulle må förjävla bra av att slippa alkohol o lite sömn
image1150
Fördelar:
* Viljan
* Kommer inte ha ork att städa även om jag stannar hemma.
* Kommer fucka upp sovrutinerna till helgen i vilket fall.
* Man lever bara en gång o den gången är nu
* Helens övertalning:

Helén säger:

tänk dig: du kommer hit, vi lyssnar på skön musik, du tar nån cigg vi snackar blaj, sen går vi till nh köper en kanna öl, sväljer den kalla ölen och njuter av att livet leker, och dansar lite sen hem o sover.

Over and out.


H: "Försök hångla med honom utan att få hår i munnen du, det går fan inte"

Ännu en dag i lathetets tecken går mot sitt slut.
Mycket snack om några bärs på NH, om det blir så eller ej lär tiden utvisa.
Själv är jag mindre sugen på att sumpa de fina sovrutinerna jag fått in här i början av veckan. Vi snackar att jag gick o la mej vid åtta i måndags o vid nio igår. Med andra ord är det snart way past my bedtime.
Ja, helgerna tär på en alltså.
Något annat det tär på är saldot på kortet, som är i princip tomt. O idag va det...7 november ja. Härligt där.
image1149
Bild från en onsdag på NH när vi bara skulle ta en bärs eller två..

Ha en skön kväll folket.
Helgen är nära.

Over and out.

Dagens sanning: Jag måste ta tag i o ringa samtalet så jag får det gjort.
Dagens dilemma: Klippa sig eller ej. Blev efter mycket tvekande ett nej, får bli senare i månaden.

Intelligenta konversationer på 310

Dagens intelligenta konversation borta på 310 gick ngt i stil med:

J: "Jag ska i alla fall inte skaffa mig någon shorty, som är shortare än mej"
T: "O ja ska inte skaff a mej nån finne, eeyyyu"
J: "Vad ska du inte skaffa dej då Helèn?"
H: "Hmm..En asiat! En asiat ska jag inte skaffa mej, jag menar har ni nånsin sett en het asiat?"
T: "Jaa, det har jag, det finns det väl, kan ju inte dra alla över en kam"
J: "Jag ska inte heller ha en asiat, för alla de är kortare än mej liksom. Men dessutom Helèn, *piiiip* är ju asiat?"
H: "Haha, nej men han är ju typ indier"
J o T: Asgarvar "Men fan Helèn är han indier är han ju för fan asiat"
H: haha "ehh ja så kanske det är"
image1148

Har inte fått mkt gjort än under dagen. Eller jo, vi har varit på body balance o core. Nu har vi haft lunch o fått nya krafter. Ska kila bort till Helèn nu.

Later folks.

Dagens låt: Colin Hay - Love is innocent

Jen: "Är det inte typ Selmelöfsdagen idag då?"

Svaret Jenny drog på frågan om varför bussarna flaggade. Själv hade jag tydligen bätte koll på läget när ja på skämt sa, "Det kanske är denna Gustav Adolf dag, när man får äta bakelserna?" De andra bara garva.
Vi har jämt så intelligenta konversationer.
image1147
Fy fan va lata vi har varit idag. Va i skolan från 8.30 men fick inget gjort fram till lunch, sen skrev vi fem meningar efter lunch innan vi tyckte vi var klara för dagen. Inte okej.
Men ibland måste man få ha sådana dagar.
Bättre lycka imorron.

Kom iaf just hem från spinning o core. Det gick hyfsat, lagom mkt folk på passen.

Konstigt hur det känns som det är måndag idag, men det är redan tisdag o imorron onsdag, oj vad veckan kommer gå fort. Det gillar vi.

Later peeps.

Sliten som få

Sjukt hur man kan bli så jäkla sliten efter en helg. Det logiska vore fan att man var pigg o utvilad. Det händer dock jävligt sällan. Att vila upp sej under helgen är inget som prioriteras i mina kretsar, det är det man har veckorna till. Vila upp sej inför helgens bravader.
Intressant tanke.
image1146
Later peeps.

Helgens frågetecken: Varför ha förutfattade meningar om folk man inte känner?

Kvällens låt: Bright Eyes - First day of my life

lokalsinne - obefintligt.

image1145
Hur känns det när man börjar dagen med att planera kommande helg.
Just det, måndag va det idag ja.
Kom dock på oss själva o styrde smidigt in samtalet på något lite mer relevant, som planeringen av dagens intervju.
Men vi har i alla fall hunnit en bit, gjort intervju o så. Nu är det lunch sen drar vi igång igen.
Pump i em.

Later dudes.

Gårdagens mest ognomtänkta kommentar: T : "Då är du rätt körd". (Kanske inte va riktigt svaret Helèn hade väntat sig i en smått känslig fråga. Hyfsat smidig man är.)

Dagens låt: Counting Crows - Raining In Baltimore

L: " Alla är typ, min döda kompis dog i kriget"

Sitter o bakislökar på Mariehem.
Dagen har vart bland det lataste, en vända ner till staden för lite käk innan vi drog vidare till Mariehem o fortsatte vårt bakissvullande.
Gårdagen var riktigt skön, de finaste fyllorna uppstod o nya broar byggdes medan andra revs. Precis som det ska va.
Förfesten var en riktig ortosorgie. Frågan är varför vi skulle trycka på alla en varsin ortos o att jag o Jen ständigt bestämt hävdade att vi led av RA. Alice o Fanny va helt klart i farten.
image1138
Men nu sitter man som vanligt på söndagarna med en jobbig söndagsångest o önskar att det inte inte skulle bli måndag så fort. Men stoppa tiden har man ingen möjlighet att göra så det är bara att invänta.


Vaknade imorse med den värsta av ångestar. Vill bara bort, iväg.
Ibland blir det för mkt. Same old same old.
Aja vi får se vad som händer.

Later.

Dagens bästa kommentar: J: "Ungen har en sån där makahanfrilla"
Dagens roligaste: Surprisesamtalet från min kära syster.
Dagens mest puckade tanke: "Jag tar på mej sommarjackan så ser det iaf inte ut som att jag tror jag är på nordpolen, som alla stör sig på. Sen om jag fryser aset av mej, det är ju inte hela världen."

Caring is creepy

Så, utgång blev det.
Maria bestämde sig för att dra hemöver vid ett tidigt klockslag medan jag o Lindus festa vidare. Slutade med en vända till Corona, där allt va sig likt. Dåligt med folk dock, men så är det ju oftast på fredagar.
Skön kväll all together.
Dock hyfsat sliten dagen till ära, vilket har sina förklarningar.
image1136
Jag o Helèn ska ner till staden om en stund, ny bira är man i behov av för kvällen.

Later folket.

Dagens låt: The Shins - Caring is creepy

En fredag som denna

Lite väl negativ tidigare idag kanske haha
Jag o Jen idag alltså. Ingen lek o umgås med PMS-iga oss. Sorry Helèn
Snacka just med Lindus, o det lär bli ett glas vin eller flera o en vända ut förmodligen. Om det slutar på NH eller Corona, ja, time will tell som med så mkt annat.
image1135
Pumpen var lite av en mardröm idag, kroppen värkte som aldrig förr av träningsvärk från gårdagens combat. Men tog mej igenom det med de vanliga vikterna. Så det gick ju fint.

Ha en skön fredagskväll folket.

Adios.

Kvällens sköna låt: Elliot Smith - Between the bars

Uttråkad

Så va fredag äntligen här.
Inga planer för kvällen, de flesta verkar ska ha en lugn fredag, så det får väl bli så.
Fredag o inga planer what so ever, känns väl sådär, men blir väl skönt.
Imorron blir det fest iaf, blir fint det.
image1134

Käka med Helèn på Universum idag. Lätt grabbtorka rådde på det stället en dag om denna haha
Pump vid fyra.

Later peeps.

Dagens uppmaning: Hör av er om det händer nåt kul.

Vad är det med hösten som gör mej så seg?

Vad är det med hösten som gör att man alltid är lite småtrött i kroppen. Hur många timmars nattsömn man än får känns det alltid lite tungt att ta sig upp på morron, o man är trötter framåt eftermiddan.
Gäller att sysselsätta sej med en massa roliga saker så man håller humör o energi uppe.
image1132
Blev lite välbehövlig combat o core idag.
Innan det, efter skolan, satt vi hängde på Illys ett tag. Kankse kan tjacka ett klippkort snart?
Vad är det med oss o att vi alltid ska gå till samma ställe tills vi är så trötta på det att vi bara vill spy?
Först NH jämt, sen E-puben, nu Starz och Corona och så Illy då. (Deras kladdkak är fan to die for.)

För övrigt är det fredag imorron! Fan va underbart, sköna sköna helg.
image1133
Ska snart iväg o möta upp helen o jen efter gymmet o dra till ÅC för lite foodshopping.

Later folket.

Dagens låt: Bright Eyes - Take it easy (Love nothing)