Glöggmys it is

Helène, Vickan och Jen gick just hem efter ett par timmars Glöggmys i vintermörkret. Tack för en skön kväll, kul att ni kom. O min lya är mer välstädad och julpyntad än ni kan förstå. Därför kommer det en bild. Min lägenhet som ni mycket sällan sett den förr - Ren o välstädad:

Ska upp i hyfsad tid imorgon. Tänkte hinna gymmet innan klippningen. Ska bli kul att gå till frisören. Jag gör så sällan sånt, två ggr per år. Det är vad man har råd att lyxa med som student. Men det blir ju också väldigt speciellt på det sättet. Dock hinner håret bli helt jävla förjävligt innan det är dags haha

Och så en sak till. Har inte visat min kavaj som jag hann o köpa på mig innan finanskrisen drog igång (O nej då snackar jag inte om Sveriges finanskris, utan snarare min egna lilla finanskris, det är den jag syftar på.)

Snygg bild, jag vet. O fan så blek. Men är man svensk är det inte mycket att göra åt saken. Kört från början s.a.s.

Nej ni mina sköna. Lite Hills o sen är det fan tid att sova. Någon väcktes ju av ett samtal vid tvåtiden inatt. Okej, väcktes var att överdriva, hade ett rent h-e att somna redan från början, men ändå. Trevligt att ha någon annan att skylla på.

So Long Peeps.

Kommentarer
Postat av: jen

det var nice med glögg och lussekatt! undrar lite hur du tänkte med fötterna på bilden dock.. haha

2008-12-05 @ 23:23:16
Postat av: Newyearsking

Jamen va fan! om du ändå va vaken så kunde du väl ha svarat. Tänkte ju diskutera världsekonomin med dej så.. Fan va taskig du är min vän=)

2008-12-05 @ 23:23:22
Postat av: tess

Haha, det undrar jag med du Jen. Retarded?

Ja du min nyårskung haha Ibland är jag allt en riktig bitch du!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback