Fåglarna kvittrar och våren är på G

Oj, vilken dag. Inte en lugn stund känns det som.
Först jobb 7-17.30 vidare hem och slänga i 2 maskiner tvätt inna jag sprang ner till tågstation och köpte en tågbiljett. Sedan sprang jag fort till gymmet och hann precis till Spinningen som följdes av core. Efter det blev det lite handling och sedan bussen hem för att plocka ur maskinen och hänga in en massa köäder i torkskåpet. Och nu sitter jag här alldeles matt och ska strax hoppa in i duschen innan jag ska kila ner till tvättstugan igen och plocka med mig all tvätt upp.

I lördags

Men vet ni gott folk? Imorgon har jag sovmorgon! Känn på den! Blir upphämtad strax efter åtta här hemma hos mig, SÅ nice!

En annan sak. Jag hatar sur-jävla-skit-busschaufförer. Idag nekade chaffisen mig att åka med för att jag inte hunnit fixa SMS-biljett. Jag sa "Oj, hej, jag har inte hunnit skicka efter en biljett, men jag kan stå här bredvid dig och sms:a väl, så visar jag dig den direkt." Surjäveln sa: "Varför har du inte fixat det tidigare?" "För att jag precis kom, jag sprang ju sista biten, när skulle jag hunnit det" Surjävel: "Man ska ha köpt biljett innan man går på" med stora ögon sa jag "Jaha, då får jag väl gå av då". Vilket jävla as alltså. Okej om jag sagt att ja inte haft pengar eller nåt men jag stod med mobilen i handen och höll på o sms:a. CP-gubbe. Träffade en pratglad amerikan på busshållplatsen som jag kunde beklaga mig för som tur var haha

Vi har haft helt fantastiskt härligt väder här i Uppsala idag. Fåglarna har kvittrar och solen har tittat fram. Underbart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback