Sliten

Fan vad sliten jag känner mig. Ända in i kropp och själ. Har jobbat över 4,5 timme den här veckan, efter 3 dagar. Inte så mycket i tid men det känns i kroppen. Tror de senaste månaderna börjar ta ut sin rätt och jag börjar väl kanske landa någonstans mitt i all skit. Nästan så jag går och väntar inte ett riktigt jävla jordskreds-meltdown. Kan hoppas att det inträffar i hemmets lugna vrå i ensamhet och inte på jobbet eller liknande haha


Idag blev det jeansskjorta, en gammal favorit! Halsbandet är handgjort och jag fick det av mormor när vi var på en av de berömda "Röda korset-bussresorna" någon sommar för ett par år sedan. (Jag kan säga att jag ensam brukar sänka medelåldern med cirkus 50 år på de där resorna. Men vad gör man inte för att ens mormor ska bli glad. Trevligt med lite quality-time med mormor dessutom!)

Teatern som jag skulle på imorgon blev inställd så jag och Jen bestämde att vi ska ses över middag och ett par glas vin på favorithaket "Tilltugg" imorgon istället. Vi har så fullt upp på olika håll just nu att vi knappt hinner ses fast vi bor i samma stad. Blir härligt att få en tjejkväll med lite skvaller och annat.

Har varit på Spinning och core idag. Ska slänga mig in i duschen och sen ska jag soooova 5 kvart i timmen, MINST!

Nattinatt.


Kommentarer
Postat av: Helen

Har du hort nagot om jobbet? Har ar vart nya hus om du vill kika

http://ninemsn.domain.com.au/Property/For-Sale/House/QLD/Peregian-Beach/?adid=2007989903

2010-02-03 @ 22:11:08
Postat av: Terese

Shiiiit! Så jäkla fint hus verkligen, fan vad glad jag är för er skull! Vilken himla utsikt alltså och poolen där på baksidan! Hoppas jag får komma över o se det i verkligheten snart.

Nix, inget nytt, tror inte jag blev utvald till intervju tyvärr. men men, ska kolla om jag får förlängt på nuvarande jobbet med.

2010-02-03 @ 22:24:12
URL: http://teresealex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback