Fix och Trix

Fullspäckad dag. Blev inte riktigt som planerad men det är okej. Imorse var jag ju på combat och det var sjukt kul och jag känner att jag börjar bli starkare, lite mer uthållig. Det är för övrigt 3 veckor sedan jag lät alkoholen förgifta min lever och ciggen förgifta mina lungor senast. 3 vita veckor alltså.

Hur som helst. Efter gymmet strulade jag med TVn och ringde runt för att få rätsida på det hela. Jättebra service av killen på OnOff, cred till honom. Jag gick till slut dit för att se vad jag gjorde fel. Sedan tog jag vägen förbi plantagen och fick då med mig några ljuslyktor och blommor hem. Sedan har jag damsugit och städat hela lgh, mkt nöjd med resultatet. Måste dock lägga upp gardinerna i både kök och vardagsrum lite.

Köksfönstret. Vill påpeka att växterna i mitten är färska kryddor (vuxenpoäng?).


Vardagsrum

Tackade nej till bio ikväll till förmån för att spendera kvällen i mitt eget sällskap. Ibland är det så skönt att bara vara ensam. Återhämta sig, vara som man vill, hur man vill.

Så här ligger jag ihopkrupen under en filt i min väldoftande, nyrena och fräscha lgh med många värmeljus omkring mig. Har på Travel-channel i bakgrunden, mysigt.

Lördagsmys ala Terese.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback