Tack för en underbart fin helg

Har verkligen haft en helt fantastisk helg med mina fina föräldrar. Vi har hunnit så mkt och ätit en massa gott och druckit gott och filosoferat om livet. Lite bilder från lörd kväll och söndag:

Lördagsmiddagen intogs på Friden. Där de valde att ha en bröllopsfest samtidigt. Vi hamnade alltså mitt i bröllopsfirandet och fick lyssna till personliga tal och applåder och beskåda allmän glädje. Kän säga att det blev en lite snabbare middag än tänkt. Kände oss lätt malplaserade haha Sista gången det här året som långklänningen åkte på. Passade på att ta tillfället i akt.

Mamma och Mats rum på det mysiga B&B mitt emot mitt hus vid Rosentorget!

Lördag. Passade på att köra på bara ben. Kanske sista gången i år. Förmodligen.

En vända till mysiga hamnen i Brantevik blev det. Mats spanar in kanonen.

Glimminge hus ska man tydligen ha sett om man bor här nere. Nu har jag det. Lär förmodligen aldrig mer fara dit. Men jag har iaf gjort det.

Var bara tvungen att testa...ni känner mig.

En stor och helt otroligt nice lunchbuffé lyxade vi med på Lödderups strandbad. Utsikten var helt fantastisk!

Tvivelaktig parkering av oss. Vår bil är den i mitten. (Innan stod det fullt med bilar till vänster om oss.) När vi kom ut efter lunchen såg det myvcket tvivelaktigt ut att vi ställt oss där i mitten av infarten.

Ales stenar är också något man ska ha sett. Andra gången för mig, snacka om kulturell brud!! Kan helt klart tänka mig att skärm-flyga lite någon fin dag.

Snygg hållning fröken. Och nej jag är inte gravid, det är faktiskt min arm man ser haha Fruktansvärt vacker utsikt även här. Man blir liksom aldrig mätt på något så fint för ögat..

Och här tog jag över bilnycklarna. Skål!

Mamma o Mats fyllde strupen med alkohol medan jag gjorde grimaser och speglade mig i glasögonen samtidigt som jag försökte ta kort på det. Inte helt normal nej.

Jag och mamma utamför deras B&B (med mitt gula hus i bakgrunden) innan middagen igår.

Middag intogs på Cimbris vår sista kväll tillsammans för den här gg. Lika jävla jobbigt att säga hejdå som alltid. Lipsill Alexandersson.

Men en helt fantastisk helg har det varit. Kanonväder, kulturella upplevelser, utflykter, bästa sällskapet, en massa god mat och gott vin! Helt underbart.

Nu ska jag kila till gymmet. Och lyfta lite vikter. För det är det enda jag kan göa med min fot som är helt störd. Ska köpa zonsalva och hoppas det hjälper och så ska jag massera mkt. Mor tror det kan hjälpa och just nu är goda råd dyra. Jag vill ha tillbaka min aktiva vardag! Kom hem från jobbet vid 18 idag och är trött som ett svin, så just idag passar det mig utmärkt att bara gå till gymmet en snabbis.

Latah Peeps!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback