Sommarens sista dagar

Fin kväll, blev middag på Kamskogs där vi åt gott och jag och mor dela en karaff vin och Marts lyxa med en bira. Chokladkaka med glass blev det till efterrått, mmmm!! Känns alltid så lyxigt att äta på restaurang på kvällen och dricka vin och ta en efterrätt. Bonn-Terese kanske, men jag tycker det är en skön känsla att man kan känna en sån lyx över sådana saker! Sen bar det vidare till Cimbis där vi drack lite till och snacka mera skit. Riktigt riktigt fin kväll och det är så fint att ha dem här. De lindrar min saknad så mycket och det kommer bli så jävla tomt när de far. Men det tänker vi inte på nu.

Jättefin dag. Började med frulle på mamma och mats B&B vid halv nio. Uppe med tuppen vet ni. Sen drog vi till Stens huvud där vi gick runt och kollade, helt fantastisk utsikt.



Efter det blev det ner till Kivik och till musterit och lunch där. Och ett kilo plommon har fröken dragit i sig. Vad det får för följder lär jag väl bli varse. Men jag ska bespara er de detaljerna om det blir några haha

Vi är hemma en kortis för vila, dusch och fixande. Ikväll bär det av till Friden för finmiddag!

Hoppas ni har en fin helg.

Ciao ciao

Dagens låt: Lars Winnerbäck -
Jag får liksom ingen ordning (Skön text, skönt sound, en ny lars?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback