It ain´t enough


Morgontrött flicka på väg till jobbet torsdag resp. fredag.

Så. Nu har jag handlat, ätit mat och gjort matlåda. Klapp på axeln.

Helgen då. I fredags spela vi beach efter jobbet. Efter en dusch käka vi pizza på Cimbis uteservering och tog ett par glas rött på det. Lördagen spenderades på beachen och på elgiganten som jag nämnde tidigare. På kvällen bar det av ut till Gyllebo för en jättestor fest mitt ute på en plan i skogen. Ett gigantiskt tält var uppställt där det spelades både livemusik och vanlig. Jättefin kväll och vi cyklade dit, 8 pers, tog drygt en timme inklusive ölpauser.

Redo för fest!

Kung på att korka upp!

Tältet..Detta var tidigt på kvällen, folk strömma sedan in allt eftersom!

Grill n´chill, givet inslag under kvällen.

Grillmasters.

A med öltältet framför sig.

Skål för livet.

Vid 3-tiden skulle de av oss som var kvar dra oss hemöver. Behöver jag säga att det inte fanns en chans i helvetet att jag skulle kunna cykla hem? Så C fick hålla i min cykel samtidigt som han cykla på sin egen. Själv joggade jag lite lätt. Lyckades även virra bort mig i mörkret på ett vetefält när jag skulle ta vad jag kallade för genväg. A var arg på mig när jag äntligen hitta dem igen. Man ska visst inte springa runt ensam ute på bygden när man inte känner till området hahaha Klant Alexandersson. Anyway, A skjutsade mig en bit och siosta biten klara jag att cykla själv med ett stort mått av fokus på vägen. Var så smått på väg ut i vägrenen ett par ggr..

Dressad för beachen.

Träffa en massa folk gjorde jag så klart. Frampå natten körde jag rätt mkt solo-spel och snacka med allt och alla. Hade bla en sjukt intressant diskussion med 2 snubbar om livet i sin helhet. Sen var det två snubbar som kom fram och sa att de brukar se mig på gymmet och att jag är snyggaste tjejen på gymmet. Tummen upp på den haha Sen hade de tydligen haft heta disussioner om ifall jag hade pojkvän eller inte. Så nu fick de ju svar på den saken haha

Ja det va min helg. Fint väder, strand, ny dator, mat och feeeest. Ja, ungefär så. Men jag känner mig sliten idag, blir nog en tidig kväll.

So Long Dudes.

Kvällens låt:
Milow - Ayo Technology

Kommentarer
Postat av: Hilda

tummen upp.

Det är gött när det kommer fram sånt som snubbarna sagt om dig på gymmet.

Det är power!

Postat av: Terese

Hahaha undra om de tycker det är lika kul nästa gång vi möts på gymmet haha

2009-08-03 @ 20:26:37
Postat av: Helen

Den dar laten var skon, perfekt nar du kanner for att kora din "jag spelar gitarr' dans ha, ha

2009-08-06 @ 22:44:49
URL: http://www.babygoesretro.com.au

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback