Rescue me

Fy fan vad ont jag har. I PRECIS hela jävla kroppen. Varenda liten muskel som finns i min kropp ömmar. Exakt känslan av att ha åkt på influensan eller att ha fått ett rejält kok stryk. Fick gå hem en timme tidigare från jobbet idag för jag palla fan inte. Jag känner mig precis som någon jag känner som var sådär "fan vad det är synd om mig-sjuk" i vintras. Han hade förmodligen inte i närheten av min smärta för det är ju allmänt kännt att grabbar har en lägre smärttröskel än oss kvinnor när det handlar om sjuka. De piper för lite hosta. Men ändå, det är kanske ungefär samma upplevelse haha Själv blir man influensasjuk innan man säger ett knyst. Snacka om vikingablod.

Sittning jan -09

Inte nog med det så sov jag skitilla inatt för att varje gång jag lutade det minsta åt vänster arm vaknade jag av smärtan. Det sjuka är att i princip alla jag känner som tagit sprutan (utom 2) har haft jobbiga symtom och många har varit hemma från jobbet. Kostnadseffektivt? My ass. Nej fan heller att jag tagit den om jag inte varit vårdpersonal, icke.

Har iaf handlat på mej en massa frukt, mörk choklad och grönt te. Kroppen ska proppas full med antioxidanter för att bli kry inför morgondagens middag med vännerna. Måste måste bli piggare. Och fredagsträningen är jävligt utesluten. Nej blir till att dra ett par filmer istället.

Så. Färdigklagat för idag. För att säga något positivt så har det inte snöat idag. Dessutom fick jag mejl från pappa som har det kanon i Thailand.

Ciao.


Kommentarer
Postat av: jen

´hoppas det blir bättre tills imorron!

2009-10-16 @ 19:37:20
Postat av: T

Thanks dude, känns lite bättre idag!

2009-10-17 @ 13:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback