Spegel spegel på väggen där

Håller på o planerar lite för flytten. Behöver helt klart en helfigursspegel (min gamla gick i en miljon bitar någon gång under tiden på Tvistevägen. Kom hem en eftermiddag och spegeln låg på golvet i ett virrvarr av glasskärvor. Ingen rolig historia. Och ja, man kan säga att jag har kännt av den där oturen ja..). Har kollat runt lite men vet inte riktigt vad jag vill ha för någon. Eller jo det gör jag nog, kan tänka mig en rätt massiv ram, som den i din legga Jen! Den är riktigt riktigt sjysst. Men det krävs nästan en stor öppen hall för att ha en sån. Jag ska ju ha min i sovrummet. Här är några speglar från IKEA jag kollat på:


Gillar den nedre, men det blir så mkt "hall" över det hela. Får kanske leta vidare. Nr ett föll mig egentligen inte så mkt i smaken men nr 2 är helt okej, rätt clean, och skulle nog kanske passa fint. Men jag avvaktar så länge.

En annan sak. 114 spänn fattigare för mitt jävla alzheimers-minnes skull. Suck.

En mycket mycket mycket roligare och helt fantastisk sak då. Min underbara syster yster kommer med högsta sannorlikhet hem till sommaren!! Jag är så glad, kommer bli hur bra som helst verkligen, längtar redan! Och med min andra värmlandssyster har vi planerat att hon ska komma till mej en helg i Uppsala, för lite tjejhelg. Och nästa helg ska ju som bekant jag, mamma och syrran till GBG och bo på hotell och bli fotograferade! Jag har verkligen världens bästa familj!

So Long


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback