It was fun for a while. Not so much fun anymore.

Jag är så jävla jävla trött. För precis exakt som samtliga söndagar de senaste månaderna så sov jag skitilla inatt. Dessutom värker det i magen. Av träningsvärk ja. Haha det är inte nådigt kära vänner och det kommer inte bli nådigt på träningen. Men det blir nog bra! Är man en viking så är man.

Officiellt 8 dagar kvar på mitt nuvarande jobb. Sen bär det av på nya äventyr med nya utmaningar, spännande och kul att fokusera på och lära sig en massa nya grejer (där fick min nördiga sida säga sitt..)

Annars då? Har en massa o fixa innan jag drar. Till helgen far vi förhoppningsvis till GBG så då går hela fredan plus helgen bort. Måste adressändra, få ordning på det här med kårleg, skicka iväg min cykel (alltså fara till Ystad, suck), lämna in datorn för att föra över det som finns på gamla till externa (hej då 500 spänn) och så packa, ta kontakt med nya arbetsgivaren. Sen avslutar jag det hela och knyter ihop säcken med en liten middag i Malmö hos Hilda på fredagen innan jag drar på lördagen. Hur bra!?

So Long Dudes.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback