What a Day!

Fan vilken dag ni. Ingen lek, det har varit full on HELA dagen.
Skola sen åtta imorse o alla de stressmoment som det förde med sig iform av att vår HL bestämde sig för att komma på nya saker vi ska ha med i uppstatsen, samt att vi efter att vi reviderat vår intro+metod hela förmiddagen hade lyckats ta bort det. Kul, bra idè där tjejer, jättebra verkligen.
image1609
O just det ja, inte att förglömma att vår HL räknar med att vi ska vara här på skolan hela nästa vecka o revidera arbetet med. Synd bara att Jen far ner till Linköping på torsdag o ja far hem till värmland på måndag. Hur vi ska lägga fram det till henne imorron är det ingen som vet. Blir nog en minst sagt intressant diskussion.

I alla fall. Efter skolan va det bara att rulla ner till slumpen för att gå igenom deras klädlager i jakt på lite snygga 80´s paltor. Vidare drog vi till H&M o fick tag på resten där. Heta mina vänner, det är vad jag o Helèn kommer va på Yran. Hoppas bara det kompenserar upp lite för vår icke-existerande brännbollstlang. För efter staden rullade vi vidare mot Mariehem där vi tillsammans med större delar av laget gick lös med slagträ o boll. Träffade väl bollen vid vart 30e slag eller så. Precis som på mellanstadiet. Nostalgi var hög.
image1610
Spela en match mot ett lag med 91:or o vi snackar att vi förlorade så sjukt fett. Aja, kommer bli askul ändå, spelar för att ha kul, inte för att vinna, kom ihåg det mina vänner.

Nu är jag trött som få o vill bara sova hela natten igenom. Hoppas hostan håller sig i schack, kanske får ta dubbeldos hostmedicin ikväll. Imorron kommer bli en lång dag med en skön grillning som avslut. Yeey!

Kom just hem efter att ha testat finkläderna tillsammans med Helèn. Klockers.

Slepp Tight folket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback