En av många perfekta helger lider mot sitt slut.

Gårdagen blev så fin, bara så jäkla fin.
Helt spontant så klart. Drog först en bio, jag, Jen o Helèn, den där skattletarfilmen med Hudson va den nu heter. Sen kände vi av pulsen på stan innan vi beslöt oss för att cykla bor till David o kolla in festen. Lite slitna var vi men mkt pepp på fest, så efter lite drinkblandande o öldrickand på andras bekostnad cyklade vi vidare hemöver en snabbis o sen vidare till Gamla Corona - Hör o Häpna! Det var inte igår vui satte vår fot där minsann, men vakterna ja de kände igen oss. Placerade oss i baren för lyxigt drinkdrickande o fick den sötaste av bartendrar som fixade med finfina drinkar o bärs. Sen dansade vi genom natten med folket från festen, grannar o andra typer.

Efterfest skulle det bli. Kom dit o festen var (som oftast här i Umeå) rätt död där halva gänget låg o sov i soffan o ingen musik. Så efter en massa om o men o anklagelser hit o dit så tog vi o styrde stegen hem till mej för lite nattknäckemackor, genomgång av kvällen o lyssnande till finfin musik.

Kom just ut ur duschen o känner mig som människa igen.
image1568

Bilder från fredagen

Fredag ja. Den var också grymt bra. Efter en förferra på loftgången utanför 308 med tjejerna, 109an, o senare maja, maria o Vickan styrdes stegen mot Villan o Club Zoo där pulsen som alltid var skyhög o dimman låg tät. Dansade som aldrig förr o vaknade med ömmande muskler o blåmärken på axlarna. Vissa av oss vaknade med rivsår över hela kroppen efter trädklättning haha, ja det är fint.

Blir en vända till skogis om en stund.

Adios.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback