Hej

Blodtrycket var oförändrat vilket väl inte var ett toppenbesked. BM skulle konsultera läkare men troligtvis blir det veckovis kontroller av blodtrycket från och med nu, skulle få klarare besked imorgon. På måndag ska jag till en läkare och kolla upp händerna ordentligt och snart går jag en tid för att komma till aurorakliniken för stt diskutera förlossningsrädslan. Alltså en hel del på gång framöver.

Men först halvdag och sista dagen på jobbet imorrn! Har bakat cupcakes ikväll som jag ska bjuda på imorrn :) Och sen ska jag möta upp Stina på stan för en lunch och på kvällen är det yoga i vanlig ordning. Om jag är pigg på torsdag ska jag nog gå iväg och simma då. Men kroppen får bestämma. Nu ska jag vara noga med att vila ordentligt när jag har möjligheten och inte måste jobba. Har inte känt mig bekväm på jobbet sedan innan jul och vem vet. Det kanske inte direkt hjälpt blodtrycket åt rätt håll. Har ju gått omkring med en inneboende stress ett bra tag nu.

Nu ska vi ha lite myskväll och fira att vår lilla tjej växer som hon ska och verkar må toppenbra därinne ❤️️ Det är ju det allra viktigaste!

Ha en fin kväll hörrni!
Världens finaste kille! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback