Fredag idag!

Imorse åt vi finfrulle, Tommy pulled pork och jag fruktsallad med keso och mandlar. Sen bar det av hem till Fredrik och Madde för en kopp kaffe (inte jag då som inte lärt mig dricka kaffe än) innan jag skjutsade in grabbarna till Enköping så de kunde ta tåget därifrån till Sthlm (strular tydligen med tågen mellan Uppsala-Sthlm). De ska nämligen på festival och kolla på bl.a. Metallica idag/kväll. När jag skjutsat dem åkte jag tillbaka till Madde och lilla Krut och hängde där ett par timmar och käka lunch och snacka en massa. Sen stannade jag på Maxi på vägen he. Och köpte två tidningar, svenska jordgubbar, fina clementiner och lite naturgodis. Jag och bebis ska nämligen njuta av egentid och myskväll ikväll medan älsk är ute och snurrar!





Inte den sortens tidningar jag brukar köpa riktigt men idag gjorde jag det. Hjärndött skvaller varvat med pysseltips  blir kvällens melodi! 

Hoppas ni haft en fin fredag!

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Dina frukostar/myspys ser alltid så jäkla goda ut. Och vad mycket bra näring du ger dig och bebbe! <3 Lät som att ni fick en skön hemmakväll. Kram!

Svar: Ja det är som att kroppen crejvar ungefär vad den behöver (just nu väldigt mycket frukt dom jag alltid älskat!) eller jag hoppas det :) Plus lite godis emellanåt hihi Jag det var en himlans skön hemmakväll! Kram
La-La Land


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback