En lördag

Och här ligger jag och chillar i soffan :) Tommy åkte nyss till jobbet och jag har precis bestämt med Jenny att jag ska följa med henne på en loppisrunda om ett par timmar. Tills dess är det bok och högläge med fötterna i soffan som gäller plus att dricka mycket. Fick tips av en sjuksköterska på jobbet om att blanda färsk koriander och persilja och citron med vatten och dricka det för det ska vara vätskedrivande då det gör jag nu!
För övrigt vaknade jag med händer och handleder som var helt paj. Glömde handskenorna på jobbet igår och sov utan inatt. Trodde inte det skulle göra någon skillnad men jag hade väldigt fel! För övrigt så skriver jag inte om dessa gravidåkommor för att det är såååå jobbigt eller för att klaga, för så illa är det Verkligen Inte! utan mest som en dagbok til mig själv för att gå tillbaka och minnas senare. Jag använder bloggen mycket så, att jag går tillbaka och läser och då får jag ofta en speciell känsla i kroppen.

Hur som haver! Igår kom Johan och Kicchi hit och hälsade på! Hde en superkväll med god mat och dryck och satt på balkongen ända till efter 01. Meningen var sedan att jag skulle med in till Sthlm och kolla på storebror när han tävlar i grillmästarna men på grund av mitt höga blodtryck plus händer och fötter som bara sväller och inte vill vara med, ännu mindre i värmen så fick jag bestämma mig för att stanna här. Det går inte med värme och Stockholmspuls och massa folk helt enkelt. Vilket såklart är trist men just nu ska jag fokusera på att få ner blodtrycket och att lilla bebis ska må så bra som möjligt i magen. Så en liten loppisrunda med bil är det maximala en sån här dag.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback