Utgång i byhålan

Ja, igår va det ju juldagen o årets mest givna utgång! Jag o Helena träffades här först o satt o snacka skit o drack alkoholhaltiga drycker innan vi åkte vidare till Jonas o förfesta o sen bar det av till Killingen. Det var en konstig men jäkligt kul kväll. Träffa på en massa gamla kända ansikten som jag förmodligen inte sett sen förra årets juldag.
Sen blir det ju alltid lite drama när man är i lilla kilshålan, o så även denna kväll. Fick bla en öl över mig av nån brud som blev sur för att ja dansa med fel kille...haha, orka säger jag..Sen va det nån annan dryg brud som drog till mig i ryggen på dansgolvet, har man inget bättre för sig så.. O så hade jag så klart lyckats tappa garderobsbrickan, samt att jag inte ordnat någon skjuts hem till Faggan heller...Men allt löste sig ju till slut som det gör för det mesta, så det var lugna puckar, även om det tog sin lilla tid innan jag kom hem:) Så nu har man "gjort" kil i år också!

Idag är för övrigt en allmänt seg annandag, men så är det ju varje år, rätt väntat. Sov till halv två, sen va jag ute o gick nån timme o sen har jag bara slöat mest hela dagen. Jonas va hemma en sväng så familjen åt middag tillsammans, o det var ju gott, men ja ni vet, inte alltid lika gott såhär dan efter. Men men..

Nu ska jag väl lägga mej o fortsätta slöa tror jag, kanske läsa en bok eller så!
Ciao people

Dagens sanning: En utekväll i Kil räcker för ett helt år...(Ses nästa juldag)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback