Vad jag bryr mig om nu

Har varit kass på att updatera bloggen under helgen. Har varit för busy med att njuta av livet för att ägna bloggen en tanke ens. Fredagen var så fruktansvärt fin. Sänkte första bärsen vid tio o sen rullade det bara på. Massa brännboll, vann en match av fyra, men fan vad kul det var alltså! Ligger dock inne med den fulaste av brännor nu efter att haft tröjan nedhasad på ena axeln, samt uppsatt hår o bar nacke. Det gör ont, så ont att ligga på rygg. Men det bjuder jag på för det var SÅ värt det!
image1613


I alla fall, vi härjade runt ett bra tag borta på ängarna innan vi till slutv andrade hemöver i sällskap med ett gäng andra människor. Hem o gå lös på dusch o garderob för att få på sig något vettigt inför sittningen. Inte helt enkelt när man inte är helt nykter..Men men som man bäddar får man ligga o till slut fick jag till det (även om det såg ut som ett bombnedslag när jag gått lös på HELA garderoben för att hitta kjolen jag skulle ha på mig)
image1614

Jag o Maria, samt jag o Helèn på sittningen. Tycker jag "cleaned up pretty well" med tanke på mitt tillstånd..

Efter sittningen bar det vidare ut i natten o Ålidhem där festen fortsatte till framåt tre-fyra. Under den tiden hann vi härja med allt från soldater till kundvagnar o annat trevligt.

Lördagen spenderades borta på ängarna där vi såg ett gäng brännbollsmatcher samtidigt som vi drog i oss cola o en massa popcorn. Skön dag med strålande sol. Som dock resulterade i en ännu fetare bränna på armar o i nacken.

Nej fan nu måste jag ta o sova lite innan morgondagen är här. Imorgon ska det städas o packas o donas. Men först ska jag o Helèn ha stadshäng med glass i parken. En sista. För i vår.

God natt vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback