Helgen!

Känns som jag nästan inte skriver om annat än helgen ibland. Men det är för att livet ofta kommer emellan om helgerna så jag aldrig hinner blogga då. Sen har jag fina bilder och mycket att berätta under veckan efteråt och sen VIPS så är det helg igen. Idag ska jag dock också skriva om något annat. From i söndags är jag och Mr T officiellt SAMBOS! Sååå härligt, jag är så lycklig!

Men här kommer de sedvanliga helgbilderna!



Hos Babsan var det precis lika mysigt och härligt som det alltid är. När vi kom fram på fredagskvällen blev det grill för hela slanten!


Frukost innan dagen kickade igång!




Tommy ville testa att dreja så det fick han så klart. Resulterade i en kaffekopp och en godisskål! En riktig naturbegåvning på drejning, min karl.



Sen åkte vi in till Motala och kollade på Barbros nyöppnade superfina butik! Tog också en vända genom stadsparken. Så fint med så mycket färger!









Samma kväll var det födelsedagsfirande för Kicchi! Bfrorsan var grillmaster och Kicchi öppnade en massa paket!


Söndag börjades även den med stor frulle med nybakat bröd, ute i trädgården dessutom!



Sen åkte vi ut och sa hej till pappa på Plantskolan.




Sen mötte vi upp Babsan på Två Små Hus (numera Hamnpiren) för lite glass (läs: massor av glass!! Nästa gång delar vi på en haha)


Sen åkte vi hem till Barbro och bara tog det lugnt och hängde i solen. Tommy och barbro mekade lite med Duetten! Jag läste mest.



Min kille agerade grillmaster. Och så åt vi en sista middag innan vi styrde das Auto mot Uppis igen framåt 19-20-tiden. Så. Himla. Fin. Helg!

Men idag är jag sliten som fan. Ont i hals och i hela kroppen och lite febrig. Hoppas pigga på mig lite innan imorgon. Olägligt att vara sjuk nu, och tråkigt med dessutom. Blomomlopp imorrn men det har jag redan i tanken sagt adjöss åt. Iaf att springa!

Igår var vi på pysselkurs igen och lärde oss göra små boxar. Jättemysig kväll som gav en massa inspiration som alltid. Ska lägga in bilder på det någon dag. men nu ska jag ta och slå ihop datorn för jag tror nämligen att min kille kommer hem snart, han slutar 18.30 idag.

Over and out!

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Så glad för din skull Terese! Att du funnit lyckan efter allt som hänt!! Du är verkligen en kämpe <3



Kramar Charlotte "hemma i skogarna" ;)

Postat av: Terese

Tack så mycket Charlotte för de fina orden, blev så glad!

Kramar

2012-06-02 @ 15:51:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback