Uteträning!

Uppsala är så vackert på våren. Det är som att jag först nu märker det. Och det är väl inte så lustigt egentligen. Hade lite andra grejer att fokusera på första året och andra med. Men i år ser jag det med helt nya ögon. Kanske för att jag är så jävla kär och lycklig eller kanske för att våren i Uppsala verkligen är alldeles särskilt speciellt vacker. Kanske lite av båda. Alla är så glada med och då blir man glad själv. Ni vet när folk ler och skrattar i precis varje gathörn och varje park i hela stan. Staden har fått ett helt nytt liv!

Idag höll jag och Carro i en förflyttningsutbildning hela dagen för en jättehärlig och engagerad grupp. Jätterolig dag! Även om man är lite mör och tjock i skallen av allt babbel när dagen är slut och alla går hem. Men på ett bra sätt!

Ikväll har jag testat ett nytt pass, en träningsform som heter "Stark ute". Det var kanske inte lika hårt som önskat men man fick vara ute, höra på fåglarna, vara i solen och få massa frisk luft. Passet var i stadsskogen där jag inte varit förut så det var bra att få tips på fina löpspår! Dit ska jag ta med pojkvän i sommar när vi tränar löpning! 75 minuter var passet och en rak motsats till ex Crosscamp där allt går ut på att maxa precis hela tiden. Men det var härligt och roligt och tiden gick verkligen jättesnabbt!

Fika i vanlig ordning på utbildningen! Mmmmm, alldeles nybakad morotskaka fick oss att ta oss igenom de sista två timmarna av dagen!

Laddad för en workout utomhus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback