Valborg!

Gissa om jag har träningsvärk idag!? Oh yeeeesssss!

Redan hemma från jobbet. Blir vilodag för min stackars arma kropp idag. Kanske en liten promenad om en stund om det inte blir mer regn. Måste ändå till affären igen för jag köpte alla ingredienser till tacos utom skal och krydda. Bra där Alexandersson!

Nu ligger jag iaf i soffan med en kopp te och lite jordgubbar och unnar mig lite fredagsmys. Lite senare kommer pojkvän och då blir det såklart käk och mer fredagsmys.

Här är lite bilder från dagarna hemma tidigare i veckan!



En öl med min bäste King på en solig uteservering i Solstaden på Valborg!



Glada tjejor! Fest på Valborg med en massa gamla hood-kompisar. Riktigt skön och kul kväll!





Fin kväll med ett gäng fina människor. Vi var tydligen 18 stycken på plats i Sonja & Martins fina lya och sen bar det ut på dansäventyr så klart!



På onsdagen var vi trötta och kanske aningen bakis (men inte alls så illa som förutspått) men det blev iaf en lunch på golfrestaurangen med delar av fmiljen. Trevligt som alltid!

Sen eldade alla karlar i familjen gräs medan jag satt och njöt i solen!

Mer häng i solen!

Kom precis på att de löpardojor jag beställt på löp- och gåkliniken kommit nu och att jag ju borde gått och provat ut dem efter jobbet. Försöker nu övertala mig själv att cykla iväg och prova ut och köpa skorna men det går sådär. Fantastiskt skönt här i soffan. Bara 5 minuter till....så låter det haha

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback