like the good old days!

Ganska nyss hemkommen från gymmet. En timmes spinning och armar blev det. Är ganska jävla slutkörd i kroppen alltså.
Sitter och kollar igenom helgens bilder, galna och sköna många av dem haha. Har lite att fixa med men tänkte lägga upp några nu lite snabbt.

Kvalborg
(Jag o Jen skulle ut o käka, ladda för Valborg. Middag o en flaska vin senare och vi var på G, tillbaka i gamla fotspår. Drog vidare till O´connors för några bärs och massa snack. Vidare drog vi till BJs för att slå klackarna i taket resten av natten haha. Riktigt jävla klockren kväll.

Kanske inte de ultimata kläderna för en galen kväll på ett fullsatt dansgolv. Men spontanitet ni vet, då får man leva med förutsättningarna som ges. Även om det blir förjävla varmt. Fick många nya polare den kvällen, jag och Jen haha

Valborg

Eventuellt var det så att vi var en aning slitna till en början. Var tvungen att få i oss lite brunch innan vi kunde gå över på bira. Men sen så, framåt lunch, då var vi i full gång igen, som om det inte fanns någon morgondag..

Vi tog oss ett snack med livets ord på nattkröken. Vi och alla andra ungefär. Stackars utsatta satar.

Och så tittade vi på när brandkåren hjälpte två fyllebrudar som ramlat i ån. Det var trevligt, men såg jävligt kallt ut..


Fredag:
Gjorde inte många knop denna dag. Gick en sväng på stan och sen låg vi vid kyrkan i gröngräset
 och solade. (Och hade ofrivilligt samtal med två puckade Sthlmskisar..):


Lördag: Inflyttningsfest hos Bindan!
Lägger in bilder från det lite senare.

Ciao Ciao Darlings

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback