Vet om att Du är Död för mig

Igår var en fin kväll till en början, det var så roligt att få vara med syster, bror och Erik, jag saknar er ofta uppe i norr, det hoppas jag ni vet om. Kvällen avslutades mindre fint. Men det tänker jag inte ta mer om här. Finns inget intresse för alla att veta sånt. Ni som har intresse av att veta får veta, tids nog. Så mycket kan jag säga, att jag har varken jacka, tröja eller mobil med mig hem, vilket resulterade i en ganska naken vandring genom Kils gator och torg. En vänlig själ plockade upp mig och körde mig hem till gamla Faggan.

Jag vill inte åka upp till norr igen nu. Jag vill bara stanna hemma hos mamma och familjen i hemmets lugna vrå. Så trött och matt. Bara så matt. Vill bara få vara hemma och sova några dar, gömma mig under täcket och fundera ver varför jag gör såhär mot mig själv, varför jag ens bryr mig om att lita på folk när de inte är värda det. Ibland kan jag vara naiv utan att riktigt veta om det.

Mycket svammel en dag som denna. Trött, matt och mest av allt besviken på mig själv. Förödmjukad.

Ska lämna er nu. Nästa gång jag updaterar kommer jag vara gladare, tro mig, kan inte sjunka mycket lägre just nu.
Frukost nu.
Ciao

Dagens låt: Kleerup feat. Marit Bergman - 3 am (sa till mig själv att nästa låt som kom på ztv skulle säga något om mig nu. Det var denna låt som kom.)

Kommentarer
Postat av: Helen

hej syrran!

Hur ar laget? Vi kan val forsoka horas i morgon pa msn? Saknar dig, Kramar fran mig

2008-11-03 @ 05:27:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback