Jag antar att det aldrig ens var meningen att något ska bli som man tänkt sig..

Idag är jag trött. Trött på det mesta. Jobbet är helt galet intense på det sättet att jag inte kommer få någon intro och att det är så jävla jävla mycket nytt. Vet ni hur många olika typer av rullstolar det verkligen finns och på hur många olika sätt dessa kan specialanpassas? Förväntas jag kunna detta utan utbildning? Jag vet inte men det verkar så..Dessutom har vi hand om gångbord och rollatorer och käppar, ja alla gånghjälpmedel och det är ju en hel historia bara det. Ja, fan vi får väl se, det lär nog lösa sig med tiden. Idag bokade jag in mitt första hembesök iaf. Imorgon ska jag till HUL och hämta hjälpmedel och sen är det utbildning i etik och bemötande hela eftermiddagen. Kvällen ska jag ägna åt tvätt och gym.

Ge mig vår/sommar, blommiga klänningar och bara ben till vita små tygskor!

Var på SATS och signade upp mig för ett gymkort idag. Och så hade jag en instruktör som fixade ihop ett schema åt mig i gymmet med (het som fan haha) och sen var jag på core. Bra, nu är det fixat. Annars ser rummet ut som fan och jag vet inte riktigt hur jag ska få det att se mindre jävligt ut men det kommer inte ske någon förändring ikväll iaf för jag måste fan sova. Slut i huvudet.

Take care.
Ciao


Kommentarer
Postat av: Linda

ta hjälp av konsulenter i börjar tess, är ju en djungel med dessa rullstolar. hoppas du snart får det lite lugnare.



kram

2009-11-03 @ 21:34:29
Postat av: Terese

Jo, det är bra att de finns, visst, men det är så jävla mkt med rutiner, helt ny brukargrupp och sen alla specialanpassningar. och på det är det ju även en ny stad, större än jag kört i på länge och lustiga adresser. Skjut mig.

2009-11-04 @ 16:53:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback