Packa kan vara bland det tråkigaste jag vet.

Blir bara så j-a uttråkad så jag inte orkar. Brukar sluta med att jag slänger ner lite av varje, har noll koll på vad o så det obligatorisk: Glömmer hälften. Förra året lyckades jag bland annat glömma skorna jag skulle ha på nyår, får se vad det blir som blir kvar i Umeå i år. Lika spännande varje gång.
image1297
Har kommit fram till att jag är en förjävla glömsk person. Laddaren till mobilen glömmer jag jämt. Ja inte nulängre då, eftersom jag aldrig fick tillbaka den efter vart ja glömde den sist i sommras. Så numer ladar jag när tillfälle ges hos Helèn eller LInda. En gång lyckades jag glömma hela väskan med packning på tåget. Det blev ett jävla hassle att få tag på den sen haha.

Eftersom jag är lat o inte orkar packa mer nu o städade igår sitter ja mest o rullar tummarna o väntar på att Jen o Helèn som jämt är så duktiga med allt sånt där ska bli klar. Sen blir det glöggmys på 310.

Adios.

Årets mest jobbiga uttryck: Helèns "SEXEY"

Kommentarer
Postat av: Linda

åhh fan också, jag vill också va med. men har man packat. nej. har man städat nej. har man tvättat nej. kul att man alltid ska vänta med allt till sist! :(

2007-12-20 @ 19:51:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback