Vilken afton!

Var ute o slog runt med Nyårskungen igår. Koriander var stället som valdes för våra bravader o det var ingen tvekan om vem som ägde. Om det är positivt eller negativt beror nog på vem du frågar. Fan, ingen kan festa som vi när vi är i vårt esse.
image1243
När vi vaknade i det gråa kalla vädret med en dundrande huvudvärk på morronkvisten behandlades ämnen som "Petter o hans tusen getter" som Erik påstår sig ha läst när han var liten samt hur fan det är möjligt att man ska stöta på alla jävlar när man är bra jävla dragen o knappast visar sig från sin bästa sida. Allt till tonerna av Lars.

Kuta ner till bussen på en tia o tjacka en cola på vägen. Fy fan för att vara bakis.
Tack för den skönaste fyllan på länge kungen.

Imorron väntar Estokolmo på mig. Ska eventuellt packa ner nyårsklänningen nu. Nej just det ja, jag har ju ingen. Fint. Får väl bli förra årets gamla avlagda. Man är ju ingen jävla Donald Tumpf. Eller så är det så att klänning bara inte är min grej o att det inte finns en chans i h-e att jag ska hitta på någon jag gillar o som passar mig. Jag vet inte.

Va inne en sväng på affären. O det är klart man ska stöta på en massa folk då. Bakis o fräsh som man är. Ibland är världen emot mig. Men then again, lika ofta är den med mig. (Som igår när omständigheterna var bra i sammanhanget o räddade mig från en onödig sits.)


Ha det bra folket. O just det ja, Gott Nytt År på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback