Varför inte planera helgen? Det är ju ändå måndag

Ett kollektivt beslut togs idag att skippa träningen o fara ner till stan o käka o känna lugnet o koppla bort skolan lite. Så jag, Jen o Helèn halkade oss ner till staden o efter ett besök på boa för att ladda upp lite för helgen bar det av till Sköna Starz för lite käk.
Många ämnen behandlades under måltiden såsom Tom in the box (oundvikligt när vi är på starz) sms o deras betydelse samt konsten att heja på rätt sätt o vid rätt tillfällen, samt om det verkligen är nödvändligt att hälsa på någon 3 ggr på samma dag bara för att man råkar stöta på varandra så många gånger. Ja det är en jävla historia för sig det där med att heja på folk.
image1238
Dessutom blev det en massa snack o planering för helgen, som alltid, det är ju ändå måndag o då behöver man fan lite motivation för att palla veckan. Helt klart är att det inte är att vänta sig varken en lugn eller vit helg. Har även insett att det bara är två helger kvar nnan jul, sjukt men sant, så de måste vi göra det bästa av haha.

So long.

Dagens sköna låt: Howie Day - Africa (acoustic)

Kommentarer
Postat av: Helén

haha jaa nu vet hela starz om våra liv tror jag! inte helt okej att alla va tysta när vi pratade som mest haha

Postat av: Tess

hahaha nej jag vet! Inte okej det samtalsämne vi hade när alla blev helt tysta heller hahaha så jävla Vi att dra en sån.

2007-12-03 @ 20:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback