Fantastisk tosrsdag!

Har varit ett riktigt denergiknippe idag efter jobbet. Skulle gått till gymmet efter jobbet men det helöt underbara vädret utanför fönstret lockade mer än ett instängt gym så utomhuslöpning fick det bli.Försökte pressa ned tiden något på vanliga rundan men det gick sisådär för det var så jävla risigt underlag bitvis. Så mycket snö som gav den där 1 steg fram och ett halvt tillbaka Nåväl, helt okej runda. Och det allra bästa av allt är väl att jag inte känner mig särskilt trött efter rundorna, mest bara glad och på ett härligt humör. I övrigt har jag tvättat, städat, handlat, gjort proteinbollar och frökex (inför morgondagens fredagsfika) och förberett mat. Sen kom älsk hem så jag hoppade i duschen och han fixade klart maten och nu har vi precis njutit av en supergod middag i form av baconlindad kycklingfilé med sallad och blomkål.
 
Förresten ringde min läkare idag och informerade om att alla prover ser exemplariska ut. Hon sa att jag ligger inom referensvärdet gällande järn även om det är i den nedre delen men att min kropp troligen inte behöver mer än så. Jag berättade vilken effort jag gjort för att få upp mina värden och hon sa att det högst troligt är ett tecken på att min kropp inte behöver mer, eftersom kroppen inte tagit upp mer järn trots att jag verkligen försökt öka min dos.Jag låg jättebra i B-vitamin och hade blodvärde som var jättebra och i den övre delen. Hon såg inget skäl att undersöka saken vidare eftersom jag i nuläget mår väldigt bra över lag! Så jag kan med gott samvete fortsätta med alla mina mjölkprodukter. Yaaaaay!!!
 
Har suttit och kollat fitspo-bilder på Instagram idag och det är så kul och peppande, så mycket snygga kroppar! Tips tips, sök på #fitspo ! Kan få vem som helst att bli träningsmotiverad!!
 
Det blev ju faktiskt några snabba kilometrar där på slutet!
 
Åh, idag är en sån där grymt härlig fantastisk dag när det pirrar i magen bara av självaste livet. Jag är såååå lyyyycklig precis i detta nu!
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Å vad härligt med dem känslan, ta vara på den och njuuut :-)

2013-04-06 @ 08:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback