ledsen, glad, gråta, ledsen, arg, irriterad, glad, gråta

Så var det söndag. Hela helgen har mitt berg-ochdalbane-humör hållt i sig. men ni som känner mig vet ju att det är sån jag är. jag har mina dippar men bara jag får vara ifred en stund så går det över till slut. Därför har det varit perfekt att pojkvän jobbar hela helgen så jag kunnat ha dagarna för mig själv. Skulle haft tjejerna över för lunch och pyssel igår men fick ställa in eftersom jag kände mig så jäkla låg och omotiverad till allt. Så dagarna har jag spenderat åt att träna, testa nya smoothies, handla, laga mat, fixa här hemma och powernappa.
 
Igår blev det ett benpass på gymmet. det gick sådär för kroppen kändes så jäkla sliten. Men jag gjorde det iaf och efteråt blev det ångbastu, dusch och vanlig bastu. Sen lagade jag kassler-pastasås när pojkvän kom hem och efter maten gick vi en promenad i solen på ca 7-8 km. Sen blev det film och slappa resten av kvällen.
 
Imorse var vi på gymmet tillsammans och körde ett ryggpass ihop. När sen pojkvän stack till jobbet så tog jag en proteinshake och fortsatte sen med sammanlagt 25 minuter på löpbandet varav 15 min HIIT. Svettades som en gris och det kändes skönt. Men nu är jag alldeles skönt mör och ganska slut i kroppen. Har just fått i mig dagens lättlunch bestående av en smoothie med: broccoli, savoykål, spenat, avocado, färsk ananas, morot, frusen banan, chiafrön och så vatten för utspädning (för lat för att laga något annat, smoothie går ju så snabbt!). Blev precis lagom för ett stort glas. Blir en grape som efterrätt. Ikväll ska jag nog göra baconlindad fläskfile!
 
Har druckit gröna smoothies till frukost varje dag denna veckan och känner mig härligt fräsch i kroppen. Till smoothien har jag ätit ägg och grape med för att få i mig protein (och grape bara för att det ju är så gott!!). Alltså har det inneburit att jag dragit ner på mjölkprodukterna rätt rejält denna vecka. Ska fortsätta nästa vecka med och sen utvärdera hur kroppen mår efter denna totalomvandling av kosten. Äter ju i vanliga fall alltid mycket kesella, keso och mjölk till frukost.
 
Lite bilder från igår och idag:
 
Där ser ni min absoluta favoritfrukt, grape! Har gått totalt lös med grapen på sistone hehe. Mitt hår börjar växa till sig lite med, ser ni!? :) Sveeeeeettigt efter intervallerna!!
 
Nu håller jag på och tvättar och ska snart bege mig ut i solen och ta en liten promenad till affären och inhandla lite nödvändigheter inför kvällens middag.
 
Hoppas ni har en fin dag i solen!
 
Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback