Squat-challenge!

Kickade igång denna dag med att påbörja 30 day-squat challenge plus ett ryggpass på Actic. Härligt härligt och precis så som jag gillar att börja mina dagar! Sen var det jobb dagen lång och sen direkt när jag kom hem från jobbet blev det en timmes PW med en podcast i lurarna (Underbart att andas friska luften efter en hel dag på kontoret!). Blev en podcast av Gillian Anderson (tränare i biggest looser) som sa några väl valda ord om lycka och hur man fångar den. Att man måste bli en JA-sägare och tro på att lyckan ska komma. Sånt där man mycket väl vet men behöver påminnas om emellanåt. man måste hoppa utanför sin comfortzone ibland och säga ja till grejer. Och missar vi en grej är det inte hela världen, då var det väl bara inte meningen. Sluta älta liksom. Hitta det positiva i allt som händer, sluta fokusera på allt det negativa. Precis vad jag behövde höra kan man säsga.
 
Nu ligger jag här i soffan och knaprar på ett par morötter, mätt och nöjd efter kvällens middag. Här kommer ett bildmaraton frådn dagen. Bildmaraton på nästan bara mig mig mig hehe
 
Ännu en latsmiddag som ni ser. Idag råkade jag dock ha för mycket olika sorters kål och för lite frukt i smoothien vilket resulterade i att den smakade nästan bara kål haha Men jag klämde i mig den iaf. Man kan äta det mesta när man är riktigt hungrig. har jag nämnt att det är sista dagen innan lön? Så att kasta ut mat som man har är inte direkt ett alternativ. Såhär i efterhand kan jag undra varför jag inte bara slängde i lite mer mango dock. men det är lätt att vara efterklok. Hoppas på en godare smoothie imorgon bitti. Min mage mår som en liten sprins av alla nyttigheter och av att slippa alla mjölkprodukter kan jag meddela!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback