Påsk 2013

Tillbaka i Uppis efter en superfin helg hemma i skogarna. Har haft helt underbart väder hela helgen och vi har tagit det lugnt och haft det gott och hunnit hälsa på nära och kära. Åkte inte hem förrän tidigt imorse! Körde direkt till Tommys jobb när vi kom fram för han jobbar till kl 16 idag. Själv åkte jag och storhandlade samt var inne på XXL och skulle byta stl på ett par träningsbyxor. Både jag och älsk hade tänkt lika med påskäggen i år, så de var inriktade på träning! Jag fick shorts och linne och T fick en shoppingrunda på Gymgrossisten plus hörlurar. Så där fick vi lite extra träningsmotivation i årets påskägg!
 
Helgen i bilder:
Torsdag:
Tidigt torsdag morgon tog jag tåget mot skogarna. Morfar hämtade mig på stationen och så åkte vi och käkade påsklunch på hotellet (jag, mormor, morfar, Mats och Lotta). Sen följde jag med storasyster hem. Vi tog en härlig promenad i solen och andades frisk luft och solstrålar. Sen satte vi oss i solen och snackade en låååång stund tills vi kände att det var dags att gå in och börja pyssla. Väl inne gjorde jag påskkort till Tommys mamma, mormor och ett till Tommys påskägg! Sen grillade vi grekiska grillspett som var helt fantastiskt goda!
 
Långfredag:
Blev inte så många bilder men kickade igång dagen med en löprunda som innefattade 3 km uppjogg, 10 HÅRDA backintervaller (var nära att spy) och sen 3 skm nedjogg. Kände mig jäkligt stolt efter turen som utmanade både benmuskler och kondisen. Efter en dusch åkte sen jag, Mats och johnny in till stan och handlade mat inför middagen på fredagen och lunchen på lördagen och en suuuuperstor påse godis! Efter staden så blev det en liten vilostund med bok, lite godis och mango. Sen på kvällen kom bästa pojkvän!! Så det blev middag med Jonas, Emelie, Johnny, Mats, jag och T och sen satt vi och snacka en stund.
 
Påskafton:
Kickade igång dagen med ett cirkelpass uppe på gården med bara ett halvt päron i magen. Körde 5 varv utan vila innan jag intog en riktigt stor och god frulle! Sen på förmiddagen var vi hos Tommys mormor och hälsade på en stund och sen åkte vi till Gymgrossisten och pojkvän shoppade upp sig på lite träningskläder. Familje-påsklunch blev det sen i form av frillad oxfilé, YUM! Kvällen blev lugn med lite TV-tittande innan jag somnade i soffan bredvid pojkvän.
 
Påskdagen:
Söndagen bjöd på lika underbart väder. Tommy åkte till en kompis i stan och stänade på Sats så jag stack ut på en långdistansare. Landade som ni ser på 14,37 km och det var en underbart härlig runda och jag känner att mina ben som jag tränar upp styrkan i under veckorna tar mindre och mindre stryk av långrundorna. Inte en gång kände jag att jag ville lägga av, adet var faktiskt bara skönt, för jag hittade ett riktigt skönt bekvämlighetstempo!
 
Meeeen. Nu ska jag ta tag i den här dagen. Har grejer kvar i bilen som ska bäras in, en lgh att plocka iordning, en kycklinggryta att laga och en träningsväska att packa. Föär kl 16 ska jag hämta pojkvän på hans jobb för då ska vi sticka och träna och efter passet ska vi basta ångbastu och bada lite i varma poolen. Idag ska det bli ett skösnt överkroppspass! Och när vi kommer hem från gymmet är tanken att maten ska vara klar att bara värma för att få god mat snabbt efter ett hårt gympass sär bland det bästa jag vet!
 
Tjipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback