Lördag

Good Morning!
Har en lugn morgon med långfrukost och mys i soffan här hemma. Sen blir det iväg till gymmet och sen tvätta! Lugn lördag it is! Snöar utanför fönstret och det känns som jag vill gråta. Ska den här vintern aldrig ta slut?
 
Sex dagars träning förra veckan. Bra träning i veckan hittills:
Måndag: Gym överkropp
Tisdag gym underkropp plus 20 min HIIT
Onsdag:Gym överkropp
Torsdag: 5 km Löpning hem från jobbet med målet att pressa tiden.
Fredag: Cirkelspass med Jen och Maria
 
I veckan hade mister med en ny soffa hem! Kändes härligt att fy byta ut vår vita så smått sunkiga pärla. Mjuk och skön, men vitt blir ju smutsigt så satans snabbt och det går knappt att få det rent sen.
 
Sprang mina snabbaste 5 km någonsin i torsdags. Det kanske inte är snabbt för någon annan fast för mig är det verkligen det. Tror inte jag kan pressa tiden så mycket mer. Det är en sak för dessa tjejer med små petita kroppar. men med min tyngd så var det där en riktigt snabb runda, stolt! (Hade bra flyt med rödljusen med, behövde bara stanna en gång i ca 15 sek)
 
Skickade ett krya på dig kort till mormor och morfar i torsdags. Får göra vad man kan när man inte är nära nog att kunna hälsa på. Där har ni nya soffan med! I torsdags hade vi myskväll med tacos, älskar att ha myskväll spontant mitt i veckan, 'bara för att man kan'.
Igår på kjolfredagen hade jag min gula kavaj.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback