Gym gym gym!

Har haft en superfin helg! Har bara tagit det så jäkla lugnt. I fredags körde jag, jen och maria cirkel efter jobbet. Sen kom Jen bort till oss och vi lagade baconlindad kycklingfil´e och kollade lite TV. Lördagen spenderades åt mys i soffan och träning och handling och inköp av en ny mixer (älskar den!!). Söndag var det mycket slappande och så cyklade vi till gymmet där vi brände av ett ryggpass plus att jag körde mage och T ben. Sen ångbastade och badade vi innan vi gick hem och åt en god kycklinggryta och sen städade hela lgh. Så jäkla fin är det här hemma nu!
 
Imorse började jag dagen med ett gympass med fokus på ben, rumpa och mage. Fick så jäkla bra kontakt med rumpan idag och det kändes verkligen att övningarna tog på rätt ställen. Bra känsla när man hittar rätt!
 
¨Lite bilder från gårdagens ryggpass som jag och pojkvän körde tillsammans. det är så bra att köra med T för då får jag alltid tips på nya övningar och sdet är ett dbra sätt att variera mig. Dessutom tar jag alltid i liiite liiite hårdare när vi kör ihop, vill ju visa vilken stark tjej han har!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback