Min dag

Om jag haft en bra dag?! 
Först en superbra utbildningsdag hela dagen förljt av ett gympass på Actic där jag mötte upp Stina en kortis. Alltid kul att träffas även om vi inte hann göra själva träningen ihop eftersom jag kom sent och hon skulle gå tidigt. Iaf blev det crosstrainer-intervaller och styrka för axlar, triceps, rumpa och den djupt sittande coremuskulaturen. Bra fokus och flyt men kände mig rejält trött efteråt och det kändes att jag tränat 3 pass på 3 dagar. Piece of cake förut men nu måste man lyssna mer på kroppen. Imorrn blir det helt klart en vilodag och en massa jobb istället!

Sen har Tommy varit och köpt en barnvagn åt oss idag!! Jag hitta den på blocket igår, rn helt oanvänd Bumbleride trehjuling. Vi har ju hela tiden varit ute efter en bra terränggåebde men smidig och lätt trehjuling och gissa min lycka när jag såg den annonsen. En alldeles ny till ett bra pris med både ligg och sittdel! Jättefin är den dessutom tycker jag! Men ffa stadig, härlig att köra, lätt stt packa ihop och väger bara 9,5 kg. 

Sen fick vi ett paket från Tommys bror och hans tjej med en jättefin liten klänning som de köpt åt vår lilla tjej i Mexico! Så fint!

Sen hämtade jag ut mitt paket från buzzador med massvis av lakrits i! Yummy Yummy for the tummy!

Och så har min bästa Tommy förberett potatisgratäng och fläskytterfilé kvällen till ära! Och veckohandlat! Han är bäst! Och så har han satt in bilder och grejat med den fina ramen jag fick i 30-årspresent av hans mamma. Den ska sitta i litens rum och uppdateras med andra bilder framöver men nu har vi iaf 
fått upp den på väggen.

Men nu ska jag ta en dusch och sen slappa och vara bara väldigt glad resten av kvällen ❤️











Åt dessutom god pulled pork idag till lunch på Primaten (ett ställe som serverar stenålderskost) Fint som snus och goooood salladsbuffé och Frökex till det!

Kommentarer
Postat av: Moster

Vart är bilden på moster i ramen???? =)

Svar: Den är inte klar än vet du :) Vi tog lite olika bilder som vi hade liggande bara! Inte mkt familj alls som du ser, mest mig och Tommy än så länge :) Kraaaam!
La-La Land

2014-04-02 @ 21:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback