Ibland är det enkla det allra finaste

En så himla fin helg har just passerat! I fredags blev jag bjuden på både hemlagad mat och massage när jag kom hem efter jobbet. Sen lite film och godis på det, Perfekta fredag!

Lördag tog vi sovmorgon men vid halv tolv tog vi tåget in till Sthlm, jag, Jennie, Annso och T. I Sthlm mötte vi upp Carro och vi tjejer drog ut till Grönan och T drog iväg och träffa sin kusin. Vi hade sådan tur och hade finaste vädret och det var löningshelg så det var tjockt med folk men det gjorde inget. Dagen var bara så bra. Käkade gott, åkte många karuseller som jag verkligen inte kommer åka någon mer gång (Fy fan vad rädd jag var!!), åt glass och garvade jävligt mycket. T kom också senare och åkte några karuseller med oss. Tjejerna drog hem framåt 21 men jag och T promenerade in till stan och stannade och käkade på vägen. Kom tillbaka till uppis vid midnatt efter en sjukt fin dag!


Solen i ögonen.

Innan första åkturen, taggade!

Så himla fint väder!

snygg!


Skrattkammaren!

Lustiga huset!


Glass och våfflor!

I kön till den värsa berg- och dalbana jag någonsin åkt. Helvete vad rädd jag var. Blundade med huvudet vänt mot Ts axel samtidigt som jag höll krampaktigt i T och ett av handtaget. Vilken tönt jag är! haha

Vacker kväll i Sthlm.

Söndagen blev det ännu en sovmorgon och sen stor söndagsfrulle innan jag gick och mötte upp Helene och Jen för lite snicksnack och lunch. Sen gick vi hem till mig (där T var) och åt egenbakad äppelpaj av mig och T. När tjejerna gått så blev det kvällspromenad och sen middag. Stackars T fick kliva upp 02.30 inatt för att åka tillbaka till skogarna och hinna till jobbet i tid. Jag var väldigt glad att det inte var jag som skulle köra, det hade helt enkelt inte funkat, kunde knappt hålla ögonen öppna haha

Ikväll har jag kört Spinning Puls. Helt sjukt tungt och jobbigt pass men jag var duktig och det gick riktigt bra! Det känns att jag inte festat på 2 veckor I tell you!

Nu är det snart dags att hoppa i bingen!
Sleep Tight!

Kvällens låt:
Patti Smith - Because the night 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback