Somebody that I Used to Know

Kom hem till ett jävla inkassobrev idag. Kul. Bara för att telia är helt cp och inte kan skicka sina jävla fakturor till rätt adress fast jag bad dem TVÅ ggr. Aja, nu är det betalt och klart så nog om det!

Sen har jag bakat bröd inför morgondagens fredagsfika, det står i ugnen nu. Fick ihop degen så sent för att jag var tvungen att strula och kolla upp det här med fakturorna så det blir en ofrivilligt sen kväll igen (Det ska va i ugnen 2,5 timme).  Har kommit fram till att när jag är stressad på insidan så bakar jag, det är väl någon sorts terapi, att lyckas med något, att få ett färdigt verk. Ibland känner man sig så förbannat hjälplös. Man vill hjälpa fina människor som betyder så mycket men allt man kan göra är att lyssna, finnas och säga att man hoppas det blir bättre och hör av dig när du vill, finns alltid här (vad fan nu det skulle va för tröst).

Håller för övrigt på att lyssna sönder syrrans låttips
Gotye - Somebody that I Used to Know. Lyssna lyssna, så skön! Helst på hög volym, klädd i festkläder dansades runt med ett glas rött i handen (hösten är här och jag längtar plötsligt efter ett glas rött som kan värma mig i kylan). Har inte testat det där sista men känslan är sån iaf!

Inleder helgen med att bli bjuden på mat hemma i min egen lya, vilken start va! Stockholm i helgen annars och sen Stockholmsbesök på söndag, vilken fin helg va!

Natti.


Kommentarer
Postat av: Syster

Röstar för att vi dansar runt med ett par glas rött nästa helg, några festkläder har jag inte... Får hoppas det funkar ändå, kanske kräver fler glas rött men va f-n?!? Man lever bara en gång!!

Kram!!

2011-08-29 @ 20:11:40
Postat av: Terese

Åh vad kul! Självklart gör vi det siz! Det har du helt rätt i, kommer bli SÅ bra! Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback