Fix me

Hola Wednesday!
Jobb-Ackis-handla-städa-tvätta-löprunda (seeeg som fan och långsam, kroppen var trött och spänd hela rundan)-dusch-käk.

Nu har jag landat i soffan framför HIMYM och håller fortfarande på och tvättar, ska snart fixa matlåda inför imorgon. Bra dag, har fått så mkt gjort. Ortopeden var väldigt bra. Han remitterade mig till Magnetröntgen och när jag får svaret på den ska jag kontakta ortopeden för en ny tid igen. Har även fått remiss till kirurgen för att utesluta lite andra grejer. Hoppas hoppas jag fått någon ordning på det innan nästa sommar, gud vad gött det hade varit! Eller ännu hellre (men önsketänkande) att det är fixat till våren så jag kan löpträna på riktigt och faktiskt kanske prestera lite i något lopp. Kanske köra tjejmilen eller milen på Blodomloppet, eller bara få en bra tid på 5-kilometaren. Gissar att det inte kommer hända ngt före efter jul men vi får se!

Äh fan, jag har inget vettigt (Och definitivt inget intressant) att berätta. Ska spela tennis med Sara imorgon innan jobbet och på fredag efter jobbet kommer T. På lördag blir det Grönan med tjejerna och på söndan kommer Linnarsson hit från Estockholmo och hälsar på. Andra helgen jag är i Uppsala på hela sommaren, galet.

PS Jag tycker nya Norrlands Guld reklamen är roligt. "...Nej...vi skulle tagit jordnötter också" Haha humorn blir visst bara sämre med åren.







Source unknown

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback