Överraskningsweekend

Tisdag som känns som måndag. Igår kväll anlände vi Uppsala efter en mysig helg i Sthlm. Imorse när klockan ringde ville jag typ skjuta mig, så opepp var jag på att hoppa in i en ny jobbvecka. Men dagen på jobbet gick relativt smärtfritt och när jag väl slutade 25 minuter för sent så mötte Maria upp mig och vi tog en PW ner till Vaksala Torg och gick en runda på höstmarknaden där. Gjorde min tisdag mycket bättre, promenera och samtidigt prata om allt och inget är absolut bland topp 5 över favoritgrejer för att pigga upp sig under vardagarna!Köpte så klart inget (hej-äta-nudlar-resten-av-månaden), finns lite annat att prioritera för de små slantar vi har kvar denna månad. Men det var mysigt att strosa runt där. Efter det gick vi en vända på stan och spanade på bebiskläder inför veckans bebisbesök! Pojkvän åkte nyss iväg och skulle spela lite innebandy och jag tar tillfället i akt och njuter av lite egentid med wasabinötter och datorn i knät i soffan och en köttgryta som puttrar på spisen.
 
Här är lite bilder från helgen:
Hotellet var så härligt och lyxigt med jättefin utsikt!
Lördagen när vi kom till Sthlm började vi med att Checka in och sen blev det burgare på Texas Longhorn. Sen en promenad i hamnen innan vi gick hem till hotellrummet och tog ett varmt bad och skålade i rödvin! Bakom T på bilderna i hamnen ser ni även vårt Radisson-hotell.
Lördagskvällen spenderade vi på En halv grek + turk. provade en massa smårätter och delade på en flaska rött. Det var älkslings födelsedagsmiddag och jag hade på mig min favoritklänning från Rom och han var stilig i kavajen. Supermysigt och intimt ställe som jag verkligen kan rekomendera. Vi hade dessutom tur och fick sitta lite avskiljt! Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet och tog ytterligare ett glas vin i baren. japp, efter 8 vita veckor steg vinet rakt upp i lilla skallen haha
Söndagen börjades med hotellbrekkie innan vi promenerade längst hamnen till Vasamuseet vilket var en del av älsks födelsedagspresent. Vandrade runt därinne i över 3 timmar.
God lunch på systrarna herlin och Voltaire på Djurgården och sen promenad och pussar i solen.
Söndag bestod av grekisk middag på ett mysigt ställe innan vi köpte med oss lite frukt och godis och gick tillbaka till vårt mysiga rum. Sen blev det en sväng upp till bastun på översta våningen.
 
Nu ska jag fixa klart maten så den är klar tills mister kommer hem efter träningen!
Over and out!
 
 
PS Vad kul att Radisson debiterat mig beloppet för rummet 2 gånger. Så jävla dåligt! Fan också.

Kommentarer
Postat av: Anonym

FRU Alexandersson...var det mer än bara en födelsedagsweekend?! ;-)

2012-10-11 @ 17:16:20
Postat av: Maria

Glömde ju skriva mitt namn i förra kommentaren =)

2012-10-11 @ 17:17:12
Postat av: Terese

Hahaha nej du Maria, då hade du vetat det vid det här laget :D Måste ha råkat kryssa i fel när jag bokade eller något haha

2012-10-12 @ 07:30:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback