Its been a while!

Goder afton!
Har varit kass update på sistone. Trots att vi faktiskt köpte ny dator i torsdags! livet har liksom kommit emellan. I torsdags film- och myskväll, fredag sprang vi en runda i Fjällnora och klädde oss sen fina för att gå ut och käka. Sen kom lördag och vi styrde bilden mot Skövde och ett härligt dygn i skogen hos Helena och Peter. Och ja, nu är vi redan här, måndag kväll och vi har just avverkat en fila med Tommys pappa och flickvän som kom förbi och hälsade på. Jättetrevligt på klart! Och blomma, choklad och jättegod rulltårta hade de med sig. Bortskämda såhär på måndagskvällen!
 
Här är lite bilder från Mats 60-årsfest!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Syster

Grattis till datorn!!
Herregud vilka bilder!! Hahaha... Det syns var nivån på det kalaset låg... =)) Kul att du är tillbaka!! Kramar!! När styr ni lilla bilen mot Värmland igen?

2012-07-30 @ 23:30:04
Postat av: terese

Hahah usch ja, det har du fasen rätt i. Men kul hade vi iaf! Vi rullar mot värmland redan på lördag kväll igen. Men den här helgen ska vi spendera hos Tommys familj och vänner och kommer sova hos hans far eftersom vi alltid annars är hemma med min familj :) Kommer väl ändå titta in en sväng hemma så klart! Hoppas det inte känns allt för jävligt att va tillbaka på jobbet men det misstänker jag att det gör :( Måååånga kramar

2012-07-31 @ 19:24:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback