Work it baby!

Det är redan tisdag! Jag har handlat och precis gjort tacos för ikväll ska jag och darl ha myskväll, lite tisdagsmys. Det är Top Model och Project Runway så tisdagar är faktiskt vår TV-dag, det är det enda vi brukar försöka se under veckorna om vi är hemma! Pojkvän slutar inte förrän 19 så jag väntar på honom och tänkte blogga lite under tiden.
 
Var och tränade imorse i vanlig ordning. Såååå skönt med morgonträning, älskar det. Så värt att gå upp tidigt och komma till jobbet lite senare. Jag är mycket piggare under dagen då dessutom.
 
Igår morse innan vi stack och tränade. Har på mig nytt linne och brallor från Stadium. Kan rekomendera deras REA! Jag köpte ett par byxor (de ovan), ett linne (det ovan), handledsskydd, t-shirt i funktionsmaterial, tröja med dragkedja i funktionsmaterial och ett par shorts där för bara 498 spänn. Fatta vilket kap! Det är vad tröjan hade kostat själv egentligen. Crrrrazy!
 
Jag och älsk imorse på träningen. (Det var de shortsen jag köpte på rean, kanske inte världens snyggaste men grymt bekväma!) Det gick bra och var kul! Vi körde kondition varvat med rygg och triceps.
 
Månadens Glossybox som kom idag! Testing testing!
 
Ha en fin tisdagskväll hörrni!
Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback