Happy

Klockan är 22.08 en fredagskväll och jag ligger nerbäddad i sängen. Fan alltså, jag börjar bli gammal haha (Tur jag vet att det beror på matt det är så satans mkt på jobbet just nu!)

I onsdags överraskade min fina pojkvän mig med att helt oväntat dyka upp i mitt sovrum klockan halv tre på natten. Han sa när vi pratade vid elva på kvällen att han ville komma men jag sa (som sig bör) att han inte alls kunde göra det för han skulle ju börja jobba kl 17 dagen därpå och jag själv skulle jobba hela dagen (fast jag ville ju också så gärna att du skulle komma egentligen, fast jag sa att du absolut inte skulle). Strax före midnatt satte han sig iaf bakom ratten o körde de trettio långa milen hem till mig. Jag blev så glad! Så jag tog sovmorgon till tio igår och njöt av att kunna vara lite spontan. Sen löste det sig så med jobbet att han kunde stanna tills idag, ibland ska man ha lite flyt med!


Igår kväll testade jag cirkelträning på Actic, ett gym här i stan där vi kommunanställda har gratis provvecka nu. Det var jag och 5 till från jobbet och HELVETE vad jobbigt det var! Där kan vi snacka ordentlig genomkörare av kroppen. Fick en massa gratisbiljetter som kan användas för att prova på olika pass under september månad, soooo fiiiiine! Kanske blir det ett gymbyte vid årsskiftet, vem vet? Centralbadet ingår i det kortet med.

Efter att jag pussat T hej då så hämtade jag upp storasyster för lunch på Broströms vid tolv (Testa deras kycklingpesto-macka, så himla god!). Sen skjutsade jag iväg syrran på en timmes helkroppsmassage (tidig födelsedagspresent) och drog själv iväg på hembesök. Framåt 16-tiden drog jag från jobbet och ner på stan och handlade, hyrde film och var på systemet. Kvällen har spenderats åt att äta gott, se på film, dricka vin och snacka skit. Men sen blev vi båda så trötta att det var dags för sängen. Vill vara pigg imorgon då second hand shopping, uteserveringshäng och Liverpoolmatch står på schemat och senare middag på Tzatziki! Lovely!


Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback