Two People in a Room

Vid lunchtid i fredags hoppade jag och T in i bilen och styrde den mot skogarna. Stannade i Örebro och åt lunch på vägen.


T tyckte det var jättekul när jag körede upp mobilen framför hans ögon när han försökte köra bilen på vägen haha

Fredag em och kväll spenderade jag sedan hos mormor en stund, hos storasyster en stund och hemma hos Mats resten av kvällen. Där blev det såklart kött till middag och sen kollade vi fotbollen. Fast vi somnade båda två ett par ggr och jag missade den andra Ungerska målet och fattade inget när Mats sa att Ungern hade vunnit. Jäkla skit. T hade inte lika kul för han jobbade natt och när jag redan hade sovit 6,5 timme kom han äntligen hem och kröp ner bredvid mig.

Lördagen spenderades åt lunch på Golfrestaurangen med mormor och morfar och sen spenderade vi eftermiddagen hos dem med fika. Hälsade sen på hos mamma, saknade så det kändes som att hjärtat skulle gå sönder. Sen på kvällen blev det lite käk och tv hos Mats igen. Imorse vaknade jag vid åtta och drog ut och sprang en liten sväng innan frukost. Sen Gick jag och T en promenad i det jättefina vädret. Älska sensommarväder!




Vi stannade vid en bäck och kastade macka. Jag var bäst. Typ.

Jag gick balansgång på räcket till en bro över en järnväg.





När vi kom hem från promenaden idag så grillade vi kött, Em, Jonas, Mats, T och jag. Kanske för sista gg den här säsongen? Det var så gott! Sen var jag tvungen att åka till tåget. Inte kul. Tåget var försenat och jag fick springa mellan perrongerna men jag hann. Sen betalade jag 145 riksdaler för att slippa gå hem. Ibland måste man få lyxa lite. Särskilt när man har jättetung väska och högklackat. Bad combo.

Nu ska jag sova. Lång jobbvecka framför mig. Men fin start på veckan med middag på Il Forno med tjejerna imorgon kväll, vardagslyx!

Natti.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback