Fina helg!

En jättefin helg börjar lida mot sitt slut!
I fredags började jag morgonen med att dra på mig en kjol, för det var ju kjolfredag i vanlig ordning!


Vid 14 hoppade jag sen på biken och drog ner till stationen och mötte upp Helena som nyss kommit med tåget! Vi drog till Unico och åt deras himla goda plock-sallad! Blev kvar där ett par timmar innan vi stosade hemåt med ett stopp för inköp av ost, kex, rödvin, frukt, jordgubbar och choklad samt filmhyrning på vägen. Två filmer blev det "Butiful" (Så sorglig och tung men väldigt väldigt fint filmad och bra skådespelarinsatser) och "I rymden finns inga känslor" (Betydligt mer lättsmält!).


Jag och Helena har inga problem att njuta av livets goda, det är lite vår grej! haha

Vaknade upp till en halvmolnig lördagmorgon och drog ut på en timmes promenad och på hemvägen handlade vi med färskt bröd och brämhults juice, mango, vattenmelon och sånt gott. Sen blev det storfrulle!



Efter Megafrulle promenerade vi till Myrornas i Luthagen och sen upp till Helping Hand i Boländerna (Där H gjorde duk-fynd och jag klädfynd!) och sen ner till stan igen. Solen kom fram och det blev varmt och precis lagom ute. Där satt vi på uteservering bredvid ån och gottade oss med kulglass i solen, hur gott som helst!

Promenerade sedan hem och satte oss ute med varsitt glas rosé innan vi tag varsinn dusch innan och fixade oss innan vi drog ner till stan och mötte Madde och Jen vid halv nio på Tzatsiki för en sen god grekisk middag. Blev kvar där länge innan vi drog till Tilltugg för en drink. Precis perfekt och skön kväll!

(Kjolen är ett rea-fynd som jag suktat efter i ett par månader nu. När jag hittade den på rean för en femhunka så var jag bara tvungen att ta med mig den hem, den är helt perfekt!)


Grrrrekiskt med tjejerna!

Idag har vi käkat frulle och bara hängt innan vi drog ner till stan och käkade lunch på ett mysigt ställe bredvid Katalin som jag glömt namnet på. Sen vinkade jag av Helena vid tåget och det var vemodigt men okej för vi har redan bokat nytt datum när jag ska komma susande ner till henne i sköna Skövde senare i sommar! Längtar redan! Så mycket roliga smågrejer att se fram emot den här sommaren!


När jag kom hem från station var jag jätteblöt och frusen så nu har jag bäddat ner mig i sängen under ett duntäcke och ska slå på en film jag hyrde på väg hem från station. Jordgubbar och biggaråer håller mig sällskap. Min tanke var att jag skulle ge mig ut på en löprunda men fortsätter det att vara såhär kallt och regnigt så skiter jag i det, SÅ kul är det inte att vara ute och springa i regn och blåst.

Där har ni min helg i ett enda stycke. Fantastiskt mysig och stressfri är en bra sammanfattning.

So Long Darlings!

Kommentarer
Postat av: Syster

Det ser verkligen ut som att det är dags att införskaffa detta bordet du hintat om!! =) Massa kramar!!

2011-06-19 @ 22:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback