Det suger i partytarmen gott folk.

Dagarna rullar på o det är redan torsdag vilket innebär precis en vecka kvar tills det är dags att fara hem till Värmlandsskogarna på en liten ledig långhelg. Blir fint det.
Annars jobbar jag mest på dagarna o på kvällarna har det blivit hamnen iallt som oftast o så obligatoriska joggingen varannan dag med farsan. Varmt som satan har det varit med. Hoppas hoppas det håller i sej tills man blir ledig!

Dop i söndas som sagt. Det var fint, o lillen döptes till Karl Noah Valle, sött namn o mysigt dop. (Med massa massa kakor o annat gott efteråt)

I tisdags var det kunglig reunion för mej o Barbro i hennes lilla stuga där de skönaste konversationerna uppstod till de ljuva bakgrundstonerna av LeMarc. Precis som det ska va o som det alltid är när vi ses.
LeMarc is the shit.

Ikväll blir det en sväng in till staden för lite käk med Sofie o Bella på nåt nytt hak.
Dessutom kan jag påpeka att det inte fanns en enda klipptid åt mej innan torsdag (kan ju bara efter halv fem). Går den 20:e bra? Neej du lilla vännen, har du sett mitt hår? Just det ja, så nej, det går inte bra.

Dagens sanning är att det igår sög så jäkla hårt i partytarmen att jag undrade om det kanske var ett begynnande magsår. men det var det inte. Feest är vad jag behöver nu, men som Larsa säger håll ut. Bara en vecka kvar, bara en vecka kvar...

Nu måste jag kila o jobba. Ingen rast ingen ro.

So long peeps!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback