Trött mami

Hollie sov första passet från typ 22-05.40 inatt, vilket är jättebra! Sen somna vi om efter någon timme och sov till halv nio för Tommy tog lämningen idag. Känner mig ändå så tröttig och det är då jobbigt. Ska till bm imorrn och då får jag svar på om det är mitt kärnvärden dom fortfarande ligger väldigt lågt. Måste måste börja komma ihåg att ta mina järntabletter verkligen!

Anmarschen jag på jobbet och hälsade på igår och det var så kul! Helt ärligt så längtar jag tillbaka till jobbet en hel del. Vet att man inte riktigt får säga så när man är mammaledig men så är det iaf! Kul var det att uppdatera sig lite om vad de jobbar med just nu och vad som pågår och förstås att träffa allihop!

Lite bilder från senaste. Maja tränade lite med mig i lördags. Och hon har också på sig kläder från lördagens barnloppis där vi gjorde superfina fynd! I lördags var min kusin Fanny här med sin familj och vi grillade korv till lunch och sen var Maja med dem när vi var på barnloppisen och sen fikade vi på altanen. Helt fantastiskt väder!
Sista bilderna är från igår. Vi håbgde med grannarna bra länge och sen promenerade vi en sväng och snackade med katterna. Var ute hela eftermiddagen igår!! Lovely


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback