Hej vänner!

Jag har lagt Maja, plockat undan lite nere och Tommy är och veckohandlar och jag har nu landat i bingen. Soligaste dan på länge och jag och min kollega cyklade på dagens enda hembesök, härligt så det förslog! Jag vaknar till liv igen när våren kommer, känner hur det spritter i hela kroppen. 

I helgen är Tommy ledig och vi har inga planer alls. Ska pyssla hemma, promenera, hämta hem och pynta lite påskris och bara ha det allmänt mysigt. Jag lägger mig fortfarande allt som oftast innan 20 och både jag och kroppen är trött. Jag behöver min sömn och träningen blir lidande. Inte bara på grund av att jag är trött och sliten utan för att jag ofta känner av fogarna när jag ansträngt mig och jag är ju rädd om dem. Inte vill jag få problem längre fram heller! Kämpar istället på med vardagsmotionen och lägger in ett pass för baksida då och då.

Och bebisen då? Den är alldeles vild därinne, lilla älsklingen. Sparkar och far mest hela tiden och det känns jättehärligt och mysigt! Och jag längtar, oj vad jag längtar tills vi får träffa dig mitt lilla hjärta❤️ Men under tiden njuter vi tre av mysig familjetid. 

Jag är annars väldigt sliten över lag. Det tar på kraften det här med att byta jobb och samtidigt va gravid med nr 2. Det är så himla mycket olika kontroller med. Imorgon läkaren, 6:e april ul igen och veckan efter bm. Jag har iaf inte direkt börjat sänka på mig vätska än vad jag kan känna, hurra för det!!! Inga stödstrumpor än alltså och jag hoppas det dröjer.

Det va en liten uppdate det!

Åh, nu ska jag läsa lite i Buffé innan jag slocknar. Extra trött idag eftersom jag va på aw med mina fina gamla kollegor igår! 

Avslutar med lite bilder på Maja från vår lek i eftermiddag efter jobb/fsk!

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback